ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]
Raspunsuri - Pagina 4
carmenpit77 spune:
buna fetelor
Sa va spun ca eu ador sa sofez, dar pana la urma in zilele noaste este o necesiatate.
filofteia spune:
quote:
buna fetelor
Sa va spun ca eu ador sa sofez, dar pana la urma in zilele noaste este o necesiatate.
Cam asta este concluzia si a mea. Mai ales acum ca tati este plecat o luna si eu stau cu masina in fata blocului ca n-am carnet.
Si ma duc cu copilul la patinoar pe jos.
quote:
fetelor,
citeam pe la forumul cu silicoane . interesanta discutie. eu ii spun mereu sotului meu ca sunt o femeie ieftina( n-am nevoie de silicoane, am G 80-85 la cupa, nici de extensii la par, creste parul repede parca as avea pe creier numai par, de nas si buze nici atat). dar ce mi-as fi dorit sa pot face o operatie de lungire a picioarelor.offf.
va pup
Mathilda
.
carmenpit77 spune:
Filofteia pai in locul tau n-as mai sta pe ganduri. Scoala de soferi sa inceapa! Nu te gandesti sa o faci?
ainia spune:
Buna dimineata, fetele!
Vineri, 25 ianuarie, Andrei (baiatul meu cel mare ) a implinit 7 ani!
Ce fericit a fost "of, mami, ce de am mai asteptat toti anii astia sa implinesc 7 ani"....
L-am intrebat ce mai asteapta acum ca i-a implinit si mi-a spus ca asteapta sa inceapa scoala.....I-am facut baiatului petrecere. V-am pus cateva poze aici.
Examene mai am si eu 7.
Scoala de soferi nu am facut-o nici eu nici pana acum si imi pare asa de rau... Oricum , e prima pe lista, dar sa termin cu facultatea asta. Mie, cu 3 copii, imi e foarte necesar permisul de conducere. Culmea culmilor e ca soru-mea e profesor de legislatie rutiera.............
Haideti, nu veniti la o cafea? O dau eu! Fac cinste!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
anamaria spune:
neata fetelor! buuuuna cafeaua!!!
n-am nimic deosebit sa va povestesc, decat ca ma dau cu capu de pereti ca vrem sa ne mutam intr-un apartament mai mare si nu gasim defel: ba sunt prea scumpe, ba nu ne place 'arhitectura', ba sunt prea mici, samd... 

am innebunit, de cateva luni de cand tooot cautam si degeaba!
PS matilda
si eu la fel ca tine in ce priveste implanturile: chiar am o prietena care-si doreste implanturi si ne-am inteles sa cautam un dr care sa ia de la mine si sa puna la ea, asa fel ca noi sa platim doar manopera!!!
in fine, de ce sa nu recunosc, avantaje ezista intrucat tzatele mari ascund burta si kuru la fel de mari
(adica ramane omu' blocat pe balcoane, ca sa nu vada dezastrul de mai jos...
)
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
filofteia spune:
Ba Carmen, sunt hotarata s-o fac, dar acum sunt legata de casa si copil. Cand vine tati ma si inscriu.![]()
Lavinia, ca tot este sora ta profesor de legislatie rutiera, ce carte ne recomanda? Sa ma apuc de citit mai inainte! Stii ca sunt mai multe care contin decretul si teste!!??
Anamaria, din pacate acum s-au cam scumpit apartamentele cu nebunia asta cu euro. Va doresc ca pana la urma sa gasiti ce cautati!
La mall nu mai fuseram, caci Adi este racit, asa ca nici la scoala n-a fost azi si este foarte fericit.
I-a mai trecut entuziasmul dupa ce a aflat ca oricum trebuie sa faca temele de la scoala ca sa nu ramana in urma.
Si nu in ultimul rand, LA MULTI ANI ANDREI! Multa sanatate si sa va bucurati de el!
mathilda spune:
carmen, filofteia - intr-adevar condusul e o necesitate. in pitesti totusi exista transportul public pus la pct dar aici e dezastru vine la 1 ora sau chiar m mult. ma duc in centru cu trenul iar pt 300 km iau avionul. e aiurea.
ainia- frumoase poze. frumosi copilasi
anamaria- bafta la cautare apart. si ai dreptate . toata lumea zice ca am talia mica dar cred ca nu se vede de piept
elyda- ce mai faci? presupun ca esti f ocupata daca n-ai m bagat 1 ochi. uite cafeaua cu vanilie de la mine ca eu am baut de la fete
va pup
elyda spune:
eu il ascult pe lenin ...si invat ...ma mai duc pe la mama...si iar invat...si mai muncesc...si iar invat...si ma mai cert cu copii si iar invat si mai smotruiesc ...si invat...si sa vad la sfarsit daca mai pot face si altceva ,ca in ritmul asta o iau razna...si plec in canada la mathilda pe jos ca de condus...neam !noroc cu cafeaua cu vanilie zilele astea ca altfel eram terminata de mult !sunt intr-o dispozitie proasta , sunt obosita , sunt stresata ,suparata si alte...ate.si acum cred ca am reusit sa va stric si voua ziua !

Dana
carmenpit77 spune:
mathilda o data la o ora zici? cam mult si cum se deplaseaza tot omul de rand la serv?
elyda capu sus!
mathilda spune:
pai asta incercam sa spun ca aici fara masina esti mort. n-ai cum sa te duci la serviciu. un prieten facea o gluma- pe carnetul de sofer mai are 3 pcte(ca a luat amenzi la greu) si zicea ca daca ii m ia si astea 3 pcte se duce la munca cu calul.
in europa transportul public e bine pus la pct.