ARGESENCE - si noi suntem pe aici [4]
Raspunsuri - Pagina 2
anamaria spune:
salutare fetelor ! 
mi-am baut si eu cafeaua cu voi, va pupicesc! 
in rest, nu am noutati...
o zi buna tuturor!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
mathilda spune:
http://www.trilulilu.ro/costibardash/dbc9090d76babd
fetelor ceva haios ca sa va m inveseliti
pup
filofteia spune:
Mathilda
!
Bona mea este bolnava, asa ca azi am activitate cu copilul.
Voi sta numai 3 ore la serviciu
.
Va pup!
ainia spune:
Buna, fetelor si la multi anul pe anul asta!
Sanatate lui Tudor! Din pacate stiu si eu ce greu e cand e copilul bolnav si, tot di pacate, stiu si eu cum e cand dai de medici incompetenti.....M-am gandit la tine ,Anamaria, cand am vazut cate accidente s-au petrecut pe autostradain dimineata cand scrisesei tu ca il duce tatal pe Tudor la Bucuresti! Ma bucur ca sunteti bine in privinta asta si sanatate multa lui Tudor!
Mathilda , da, am ras , intr-adevar si m-am binedispus!
Am intrat in focuri eu, de aceea nu v-am mai scris. Am avut de terminat portofoliile (si azi am 3 de predat). Luni am primul examen. Pana la urma am fost la Univ la biblioteca si am gasit acolo ce cautam (am cautat in franceza articolele, ca sa le traduc eu-ma mai pricep cat de cat si m-am descurcat). Asta-i timpul meu. Noroc ca am copii cuminti si sanatosi ca altfel...
Luni ma duc sa-i fac analizele lui Andrei-e nascut luna asta si de aceea i le fac. Cam atat.
Va pup pe toate si, cand pot, mai intru sa va pupic din nou
!
Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata
elyda spune:
buna dimineata ! am reusit sa gasesc putin timp sa vad ce mai faceti , ca pana acum n-am reusit . de la servici nu am avut timp si acasa nu mi-a mers net-ul 4 zile , i-am chemat pe cei de la rds de 4 ori si abia aseara au facut si ei ceva. sunt ocupata toata ziua , cu serviciul , cu mama , cu facultatea si acum pentru ca eram destul de relaxata , copii mei s-au gandit sa se imbolnaveasca amandoi ca sa nu dorm nici noaptea ca cica nu face bine. cel mare e mai bine , dar cel mic ma cam sperie ca nu reusesc sa-l pun pe picioare deloc. de luni incep si examenele ...sunt terminata , nu stiu cum o sa ma descurc.o sa oncerc sa mai intru sa vad ce mai faceti ca acum nu ma mai duc si la facultate si poate mai arunc si eu cate un ochi.
Dana
carmenpit77 spune:
Buna fetele
Am lipsit cam mult de pe aici pt ca am f multa treaba, adica m-am apucat de renovarea apartamentului.
Astazi nu am mai rezistat si am intrat pe net si bineinteles ca am dat si pe aici pe la argesencele mele sa le salut.
Altceva despre mine in afara de sderviciu si acasa nu prea am multe noutati, dar cel mai important este ca suntem toti sanatosi.
filofteia spune:
Dana sanatate multa la baieti! Las' ca te descurci tu!
In rest fetele? Cam slaba activitatea!
elyda spune:
quote:adevarul este ca daca n-am murit pana acum s-ar putea sa o mai duc o perioada.
Originally posted by filofteia
Dana sanatate multa la baieti! Las' ca te descurci tu!
In rest fetele? Cam slaba activitatea!

Dana
anamaria spune:
dana, ce mai fac baietii?! sper ca sunt mai bine! sanatate maxima tie, in primul rand, ca sa le poti rezolva pe toate! si pt copii, sa aiba refacere rapida!
eu la fel, ma lupt la servici sa mai respir dintre hartii, hartzoage si doasare...
din pacate nu reusesc sa-mi fac timp sa va vizitez' atat de des cat mi-as dori...
ieri am fost la bucuresti si am reusit sa scapam de dopul de ceara din urechea lui tudor. madam dr a zis ca s-a vindecat bine timpanul dupa otita aia, in continuare considera scoaterea polipilor o prioritate; mai ales ca acum a inceput sa tuseasca...
nu e practic racit, nu are alte simptome; dr zicea ca tot polipii sunt 'vinovati', secretiile alea care exista acolo irita plamanii si duc la tuse!
acum el a ramas in continuare acasa, cu soacra, si eu sper din suflet sa reuseasca sa nu se mai imbolnaveasca nasol pana cand scap de perioada super-nasoala la serviciu, astfel incat sa il pot insoti la buc, pt operatie...
ieri, daca tot am fost in bucuresti, am facut si un mic 'program artistic' pt copii, si anume am vizitat muzeul antipa.
lui bogdan i-a placut foarte mult, tudor s-a mai plictisit pe ici-pe colo, s-a mai si speriat un pic cand s-a vazut inconjurat de atatea animale impaiate care se 'uitau' la el ![]()
dupa muzeu am mers la mall, unde am mancat (era extraordinar de aglomerat...) si apoi i-am lasat un pic la locul de joaca; i-am adunat de la topogane uzi leoarca, noroc ca am gasit la Z niste helancutze din bumbac la reduceri, ca altfel nu stiu cum reuseam sa-i scot afara asa, transpirati (luasem schimburi la mine, dar le uitasem in masina...
)
cam astea-s noutatile, pupici cu lipici! 
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!