filme cu Thomas in lb romana-> de unde?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Si eu, si eu sunt interesata! Si va raman vesnic recunoscatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Ibelciug unde ai gasit filmele lui Thomas?M-ar interesa si pe mine si titrari in Ro dar nu scrise ca piciul meu nu stie sa citeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmabebi spune:

Am vazut cateva jocuri pentru PS2 cu Thomas pe torrente asta daca poate inlocui filmul din cate am vazut la comentarii era in franceza si germana, si cred ca acelasi joc l`am vazut si intr`un magazin din orasul meu trebuia conectat la tv si era si in romana, creativ daca aveti pici care vor sa`l ghideze pe Thomas la tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmabebi spune:

Mi`am adus aminte verificandu`mi mailul ca era cineva care a postat la mica publicitate un anunt in care spunea ca vinde dvduri cu filme si desene pt copii, lista o am in mail, daca doreste cineva sa o vada sa`mi spuneti si v`o trimit si voua, printre filme se gasesc si:
LOCOMOTIVA THOMAS 1 = 1 DVD intreg
LOCOMOTIVA THOMAS 2 = 1 DVD intreg

LOCOMOTIVA THOMAS - desene animate in romana si engleza
Vand 8 DVD-uri diferite cu LOCOMOTIVA THOMAS (DIVX)(peste 20 de ore de vizionare) :
- 2 DVD-uri dublate (vorbite) in lb. romana - (4 GB/DVD) si
- 6 DVD-uri in lb. engleza - (4 GB/DVD).

Sper sa va fie de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am luat Thomas de la cineva de aici, de la mica publicitate, si au fost OK, dar nu era nimic tradus/vorbit in romana. Pana la urma tot raul spre bine, ca baiatul meu cel mare a invatat o gramada de cuvinte in engleza de la desenele astea, inlusiv cantecele (cu trenul de noapte, cel din generic, cel cu ratusca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Noi am luat de la cineva prin comanda pe e-mail si plata ramburs la posta 2 DVD cu Thomas in romana ( ca cele de la Minimax) unul este cu filmul "Cu toata viteza inainte" si celalalt cu cateva episoade scurte, vreo 8 daca imi amintesc bine. Daca imi dati PM si va intereseaza caut adresa lui de e-mail si v-o trimit. Din pacate eu nu le mai pot copia pe ale mele pentru ca le-a zgariat piciul meu teribil si nu am fost inspirata sa le copez in PC inainte de a i le da pe mana. Din fericire Dragos invata acum germana si accepta sa se uite la alte DVD-uri cu Thomas in germana cumparate de noi din Viena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Daca puiutii vostri mai sunt innebuniti de Thomas m-am gandit sa va spun ca am vazut in Carrefour Feeria (banuiesc ca si in celelalte or fi) vreo 5 DVD-uri cu filmuletele subtitrate in romana.
Baietelul meu e tare incantat de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori78 spune:

Buna!
Eu am gasit un DVD cu trenuletul Thomas tradus in limba romana (Exact ca la Minimax) la magazinul DOMO.
Multa sanatate la puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flori78 spune:

Are doar 4 episoade! (am uitat sa va spun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu nu ii cumpar niciodata desene traduse, si nu l-a deranjat niciodata , chiar ii plac mai mult in engleaza si intelege f. bine actiunea, chiar imi povesteste ce si cum de ma mir cum a inteles. Cele traduse nu mai au acelasi farmec, eu niciodata nu am suportat filmele traduse. In felul asta invata si ei limba straina.

Mergi la inceput