filme cu Thomas in lb romana-> de unde?
Raspunsuri - Pagina 2
angelinajoli spune:
Ibelciug unde ai gasit filmele lui Thomas?M-ar interesa si pe mine si titrari in Ro dar nu scrise ca piciul meu nu stie sa citeasca.
karmabebi spune:
Am vazut cateva jocuri pentru PS2 cu Thomas pe torrente asta daca poate inlocui filmul din cate am vazut la comentarii era in franceza si germana, si cred ca acelasi joc l`am vazut si intr`un magazin din orasul meu trebuia conectat la tv si era si in romana, creativ daca aveti pici care vor sa`l ghideze pe Thomas la tv
karmabebi spune:
Mi`am adus aminte verificandu`mi mailul ca era cineva care a postat la mica publicitate un anunt in care spunea ca vinde dvduri cu filme si desene pt copii, lista o am in mail, daca doreste cineva sa o vada sa`mi spuneti si v`o trimit si voua, printre filme se gasesc si:
LOCOMOTIVA THOMAS 1 = 1 DVD intreg
LOCOMOTIVA THOMAS 2 = 1 DVD intreg
LOCOMOTIVA THOMAS - desene animate in romana si engleza
Vand 8 DVD-uri diferite cu LOCOMOTIVA THOMAS (DIVX)(peste 20 de ore de vizionare) :
- 2 DVD-uri dublate (vorbite) in lb. romana - (4 GB/DVD) si
- 6 DVD-uri in lb. engleza - (4 GB/DVD).
Sper sa va fie de folos!
anya spune:
Eu am luat Thomas de la cineva de aici, de la mica publicitate, si au fost OK, dar nu era nimic tradus/vorbit in romana. Pana la urma tot raul spre bine, ca baiatul meu cel mare a invatat o gramada de cuvinte in engleza de la desenele astea, inlusiv cantecele (cu trenul de noapte, cel din generic, cel cu ratusca).
Lali spune:
Noi am luat de la cineva prin comanda pe e-mail si plata ramburs la posta 2 DVD cu Thomas in romana ( ca cele de la Minimax) unul este cu filmul "Cu toata viteza inainte" si celalalt cu cateva episoade scurte, vreo 8 daca imi amintesc bine. Daca imi dati PM si va intereseaza caut adresa lui de e-mail si v-o trimit. Din pacate eu nu le mai pot copia pe ale mele pentru ca le-a zgariat piciul meu teribil si nu am fost inspirata sa le copez in PC inainte de a i le da pe mana. Din fericire Dragos invata acum germana si accepta sa se uite la alte DVD-uri cu Thomas in germana cumparate de noi din Viena.
Lali spune:
Daca puiutii vostri mai sunt innebuniti de Thomas m-am gandit sa va spun ca am vazut in Carrefour Feeria (banuiesc ca si in celelalte or fi) vreo 5 DVD-uri cu filmuletele subtitrate in romana.
Baietelul meu e tare incantat de ele.
Flori78 spune:
Buna!
Eu am gasit un DVD cu trenuletul Thomas tradus in limba romana (Exact ca la Minimax) la magazinul DOMO.
Multa sanatate la puiuti!
anda141 spune:
Eu nu ii cumpar niciodata desene traduse, si nu l-a deranjat niciodata , chiar ii plac mai mult in engleaza si intelege f. bine actiunea, chiar imi povesteste ce si cum de ma mir cum a inteles. Cele traduse nu mai au acelasi farmec, eu niciodata nu am suportat filmele traduse. In felul asta invata si ei limba straina.