Clinica Medical Service-Bacau

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

monica, ti-a explicat cumva ce fel de chist este? nu este lege ca toate chisturile mai mari de 5cm sa fie operate; eu am avut unul de 8cm si s-a rezolvat fara taiat (in Bucuresti, cu o doctorita buna, Irina Pacu). depinde insa foarte mult de natura chistului respectiv. eu iti recomand inca un consult, poate ti se infirma diagnosticul.

gandeste-te de asemenea ca unele tipuri de chisturi se tot refac si operatiile nu sunt o solutie (eu am avut multe, daca m-as fi operat de fiecare data..).

sper sa gasesti un medic bun; sanatate multa!

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumes de raspuns unboticurz asta pe langa tigaile Tefal pe care de abia le astept!
Spune-mi te rog daca stii cum se poate determina natura chistului.Astia de l anoi n-au nici o taina cu astea.Am fost la medicii de aici cica sa -l las in pace sau sa-l operez.Ma gandesc sa le cer eu daca nimeni nu se ofera sa vada despre cefel de chist este vorba.
Nu stiu ce sa zic si nici incotro s-o apuc momentan.Astept sa traca luna asta si ma decid pana la urma.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Monica,
Nu-ti pot da informatii despre clinica din Bacau asa cum a fost initial postarea ta, dar am citit tot ce au scris fetele pe aici.
In orice caz, parerea mea este sa te duci la alt medic sa ceri o a doua opinie pentru ca sunt unii medici carora le este usor sa taie, ca doar nu taie pe ei si apoi banutul vine mai grupat decat sa gaseasca sau sa incerce in prima faza alte tratamente pana a ajunge la operatie.
Spun asta ca in urma cu aprox. 10 ani, in Romania, am avut si eu un chist de 10 cm. si doctorita mea a incercat intai cu tratament (ceva cu aniconceptionale, antibiotice si mai ceva, nu mai tin minte !) si dupa 6 luni cred a dat inapoi pana la aprox. 4 cm. Ceea ce a fost un real succes. Tot la recomadarea ei am facut pauza de 2 luni, timp in care am ramas insarcinata ,si l-am scos la cezariana, dar zicea doctorita ca se mai retrasese in asa fel incat era mic de tot.
Asta este povestea mea, si ma gandesc ca de 10 ani or mai fi aparut si alte medicamente si tratamente si nu neaparat prima optiune operatia. Si daca tot acolo se ajunge pana la urma, macar opteaza pentru operatia laparoscopica pentru ca nu este asa de invaziva pentru corp. refacerea este mult mai usoara.
CAt despre determinarea chisturilor, eu stiu ca sunt de 2 feluri :
- chisturi (li se mai zice fibrom ) care sunt formatiuni carnoase care se dezvolta pe organele interne genitale si alea nu au tratament decat opratia,
- chisturile foliculare pline cu lichid care se formeaza detaorita unei dereglari hormanale din organism si cedeaza uneori la tratament .
Mult succes in gasirea unui medic bun care sa te ajute si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Monica, cum te mai simti?

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

CATTTT? 1000-1600 euro- cu banii astia te duci si faci operatia in strainatate nu la dr. SARGU din Bacau, care face operatii numai pentru banii- nu pentru afectiunea in sine(ea opereaza pe oricine).
Si se poate face operatia de 1000 de ori mai bine la orice spital sau clinica din Bucuresti,Iasi,Tg. Mures ,Cluj sau Timisoara si tot nu ajungi la suma asta.
Si daca tot esti interesata de clinica privata in zona - mai este la MOINESTI -dr.Cotarlet.
Dar pana la operatie, mai consulta si alti medici.

Mergi la inceput