*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (121)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ereena, si tu meriti toate laudele pentru licenta luata in ultima luna de sarcina !!!!!

Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Ereena, si tu meriti toate laudele pentru licenta luata in ultima luna de sarcina !!!!!

ei nici chiar asa , am avut licenta in iulie 2007 ,bebe era mic dar istet ;-)

Irina 37+ Matei

AMR 3 SAPTAMANI

POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

SHOSE ce tare esti cu examene, cu a doua fac.Bravo!
In priv. nasterii naturale ai sa vezi ce si cum la fata locului...nu cred ca esti mai ingusta in bazin decat mine desi pari,si eu am nascut prastie....in 20 de min. cu 3 ore travaliu...Totul tine in primul rand de col....daca se dilata si bebe nu-i f. mare sa treaca de bazin ,se poate f. bine natural.
LAURA DIMITRIS si tu cu dreptul?Eu am facut masterul cu Isi in burtica- a luat 10 Isi--dar cu bebeb2 nu mi-a mai iesit...adica am incercat sa ma duc la un exam. in toamna ,mai usor decat al tau,dar am participat doar la o parte din el....eram varza ,n-am putut sa invat nimic...Isi toata toamna a fost o viroza ...o saptamana la gradi ,una acasa si tot asa...Sa vad ce voi putea invata anul asta cu ea +unul sugar....
Tu mai dai?Sau ai reusit sa-l iei?Am o prietena care da de 4 ani si chiar invata saraca....e avocat in prezent...dar e o teapa de ex....
VEN,SARACUTA DE TINE PRIN CE-AI TRECUT...Sa natate multa!!
MIRI ce bine ca te lasa piticii sa scrii...

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Cred ca a nascut si probabil taticul nu a stiut unde sa posteze...

FELICITARI GRETA !!!
SA VA TRAIASCA PRINTESA BIANCA, SA FIE SANATOASA, CUMINTE SI MANCACIOASA!!!
REFACERE RAPIDA SI MULT MULT LAPTIC !!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by isidora

SHOSE ce tare esti cu examene, cu a doua fac.Bravo!
In priv. nasterii naturale ai sa vezi ce si cum la fata locului...nu cred ca esti mai ingusta in bazin decat mine desi pari,si eu am nascut prastie....in 20 de min. cu 3 ore travaliu...Totul tine in primul rand de col....daca se dilata si bebe nu-i f. mare sa treaca de bazin ,se poate f. bine natural.
LAURA DIMITRIS si tu cu dreptul?Eu am facut masterul cu Isi in burtica- a luat 10 Isi--dar cu bebeb2 nu mi-a mai iesit...adica am incercat sa ma duc la un exam. in toamna ,mai usor decat al tau,dar am participat doar la o parte din el....eram varza ,n-am putut sa invat nimic...Isi toata toamna a fost o viroza ...o saptamana la gradi ,una acasa si tot asa...Sa vad ce voi putea invata anul asta cu ea +unul sugar....
Tu mai dai?Sau ai reusit sa-l iei?Am o prietena care da de 4 ani si chiar invata saraca....e avocat in prezent...dar e o teapa de ex....
VEN,SARACUTA DE TINE PRIN CE-AI TRECUT...Sa natate multa!!
MIRI ce bine ca te lasa piticii sa scrii...

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Am dat de 2 ori. Este mai mult ambitia lui barbata-meu de a scapa de bucuresti ca altminteri mi-e foarte bine unde sunt, cu salariu mare, conditii excelente de lucru si, plus ca-mi place tare mult sa merg in instante sa pledez...( se vede ca-mi place sa vorbesc, nu?! )
Prima data nu meritam poate sa iau...
In vara insa am vazut cat de ticalosi sunt... La procedura civila a fost un fel de tes grila, in sensul ca au fost cateva intrebari la care trebuia sa raspunzi intr-un cuvant, maxim doua... Nu era o chestie de interpretare... Trebuia sa iau 9.50... Mi-au dat 7 si apoi, in urma contestatiei mi-au dat 8... nu aveau cum sa recunoasca ca si-au batut joc si sa-mi dea duiferenta de 2 puncte si jumatate...
Asta a fost doar un exemplu...
Exemplificativ a fost si faptul ca la procurori unde am dat eu din 250 de candidati au luat doar 2... Adica restul au fost tare prosto nu?!

Nu stiu ce voi face in viitor. Eu sunt si avocat inscrisa in baroul prahova dar sunt suspendata pentru incompatibilitate.
Stii ca acum nu mai este acel examen.. Se intra pe baza de interviu...
Iti dai seama cine ia acel interviu...

Tu cand ai dat ultima data ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Isi felicitari de nota maxima obtinuta de Isi mika.
Acum e usor sa invatz...ca bblusa e in burtika...de faacut nu mai am nimik, nu munca nu cine stie ce treburi casnice. Sa vedem la vara.
Nici nu vreau sa'mi imaginez cum o sa fie la tine sa invetzi cu 2.
succes.

36+
AMR Max 4 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

adryana, "toma necredinciosul" - glumesc, nus tiu nici unde elinkul si nici poza care ati vazut-o. dar remediem azi neajunsul:)))tocma ce-am adapat una bucata brontozaur sacha:)) mi se pare mie poate, dar efectiv rade cand vede sfarcul, chit ca e un simandicos, suge preluuuung si cu inghitituri zgomotoase, si putin:))) culmea eficientei astia micii:))

quote:
Originally posted by Adryana_4u

Doamne, cat am mai avut de recuperat....adevarul este ca ramasesem cam in urma, si a trebuit sa citesc..
Ce agitatie a fost astazi pe-aici..unele trebuiau sa nasca si s-a amanat, altele nu erau la rand, dar au nascut....in final, ma bucur ca toata lumea este bine...stie Dumnezeu in ce ordine trebuie sa se intample lucrurile...
felicitari mamicilor si puiutilor lor de astazi, sa fie sanatosi, frumosi, destepti, norocosi, etc..
Si iarasi felicitari pentru mamicile care astazi si-au adus puii acasa :
- miri, bine ai venit - am vazut ca toata lumea ti-a laudat pruncul, dar eu nu am apucat sa vad poza, ca nu mai merge link-ul( nu ma indoiesc ca are lumea dreptate, dar stii si tu cum e..pana nu vad si eu cu ochii mei....)
- LaLa20, este o mare bucurie pentru mine sa te stiu bine atat pe tine cat si pe Biancuta ta...adevarul este ca la cate ganduri bune au fost indreptate catre voi aici pe forum, nu avea cum sa fie altfel rezulatatul...
- jelimoni, felicitari si tie, sper ca toate fetele sa se adapteze cu bine si repede in noua formula a familiei
bun....mai departe..am vazut ca ati discutat despre faptul ca daca ai avut dureri menstruale si ai nascut natural, ai scapat de ele...va rog, spuneti ca nu este valabila si reciproca, ca innebunesc..eu nu am avut dureri (prea mari) si vreau sa nasc natural, nu ma speriati....
Tinna, multumesc frumos pentru ca mi-ai raspuns la ce te-am rugat, sincer iti spun ca inca nu am apucat sa citesc, ca am avut de recuperat, nu gluma...si iti multumim toate cu vestile despre LaLa20.
Sa imi spun si eu parerea despre aspectul primei pagini...pai, sunt de acord cu fetele care au spus ca odiseea si-a facut deja (de mult) imaginea, si e pacat sa o schimbam acuma, iar ordinea bebeilor de ianuarie inaintea celor de decembrie..pur si simplu nu este fireasca...asa ca sunt de acord sa se revina la forma initiala, chiar si de dragul zuzei care a creat subiectul, a carei idee o dezvoltam noi aici cu atata ardoare..
Cred ca mai vroiam sa spun cate ceva, dar ...iar am uitat..va pup pe toate, fara exceptie,
ahaaa....ELLENUTA, pe tine vroiam sa te mai amintesc..
- le-am pus la treaba pentru tine...
revin, daca imi mai amintesc ceva, si daca nu ma ia somnul intre timp...

Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Ellenuta, sa nasti usor si sa te refaci repede! iar bebelina sa fie sanatoasa si norocoasa!!!

miriiiii, bine-ai revenit!

Miutza 37+ Maya Ioana, minunica noastra :)
amr 3 saptamani!

http://www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

laura_dimitris, uite ca tot efortul e spre bine! spor la plimnbareli, pregatiri si ce-or mai fi! ce roz e viata pe la 7 dimineata cand stii ca te poti bucura de tine si de cei din jur! bravo fata! sa vezi tu ce super mami vei fi!

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Eu, am fost ieri la medic si am plecat de acolo foarte fericita !!!
Prima grija a fost sa-l intreb:
" Domnu'doctor... ma lasati si pe mine pe afara... ca nu mai pot de plictiseala in casa?"
A ras, si dupa tuseul vaginal si ecografie mi-a spus ca pustoaica nu se va naste prea curand...!!
Imi vine sa sar in sus de bucurie!Oricum, de miercuri intru in saptamana 38 si am scapat si de prematuritate...
I-am amintit lui dr. ca travaliul meu la prima nastere a inceput la 7 dimineata si am nascut la 11.... Eram curioasa daca a fost asa de scurt datorita faptului ca mi-a fost indusa nastrea .. Mi-a spus ca nu are nicio legatura si ca este vorba doar de "materialul clientului"... Cred ca asa mi-e "natia' ca sa zic asa... Se pare ca la a doua nastere va dura si mai putin... Sper sa aiba timp sa ajunga la spital saracul ca sta la balotesti...

I-am pus intrebarea legata de durata travaliului dr. pentru ca tot timpul ma gandesc la kalosalina... Oare nu a nascut ??? Doamne, si parca apa i s-a rupt la 4 dimineata ..?! Cat poate sta copilul in burtica fara lichid ??? Nu ar fi trebuit sa-i faca ceva sa-i scoata copilasul ? Atatea ore de durere... Alina Kalos... sper ca esti bine!!!

Mitsule, unde esti mama, ca am vazut ca asta noapte nu ai fost prezenta pe forum....?!

Jelimoni, felicitari pentru apgar 10 si bine ai venit acasa! Cum te simti ? Ai inceput sa alaptezi ?

Irlandeza, ce faci, cum te simti, ?! Ce face patricia?

Laurici, imi pare bine ca ati ajuns acasa si abia astept sa vad fotografii cu Thea !!!

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Isi m'am luat cu alte nebunii si am uitat sa zic...si bblusa mea e mika. Asta ma consoleaza....bazin mik dar si bb mik.In plus cand mai aud povestioare ca a ta, cu travaliu scurt si nastere usoara...imi mai vine inima la loc.

36+
AMR Max 4 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput