Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(64)
Raspunsuri - Pagina 21
lyvy spune:
Buna dimi la toate randunicile,mai fetelor, atata am citit de mi-au sarit capacele, si am lipsit doar 3 zile, scrieti intr-un ritm pasaresc foarte alert. M-am simtit ca in sesiune, presata de cantitatea pe care o mai am de studiat!!!Da v-am ajuns din urma!!!
nici nu stiu ce sa fac, sa mai scriu in cap asta sau apare altul???
Am o gramada sa va zic!!!
livi
+32
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
RalucasS spune:
Am bagat si eu checul la cuptor, abia astept sa il scot 
delphi - si eu ca tine
, nu tip niciodata la sot, asa ca nici el nu are cum sa tipe, si cand ne mai ciondanim, o facem "in soapta" daca pot spune asa
- si de calmat , m-am calmat, ca sotul a ajuns cu bine, am vorbit cu el si la telefon, asta era partea cea mai nasoala la mine, mie imi este cel mai tare teama cand este pe drum, sa nu pateasca ceva, mai ales vreun accident ( eu si cu Kya) si imi fac mereu tot felul de ganduri negre. Dupa ce stiu ca a ajuns cu bine, nu mai am probleme. Iar cand trebuie sa vina acasa, nu imi zice niciodata, ca sa ma scuteasca de o grija in plus...
simo - te inteleg cu soacra...mereu vrem cate ceva ce nu avem, si cand avem zicem ca nu mai e bun...
32+
Lucas
lyvy spune:
Hai ca incep incetisor, c-apoi iar raman in urma!!!
Naty, felicitari pentru vestile bune cu care ai venit de la doctot, si la mai mare!!!
Violeta, unde iti vad pozele, ca m-au zapacit fetele???
Adela, au iau de la inceputul sarcinii Calciu + D 1000 mg de 2 ori pe zi, chiar daca am avut iminenta de avort la inceput(nu din cauza Ca).Am valorile foarte scazute, de fapt iau calciu de 2 ani, si tot nu se absoarbe, mamanc lactate in prostie, cred ca asa sunt eu.
RalucaS, suuuuper-burtica mare!!!
Kitzi, eu sigur iti inteleg durerea in legatura cu pisicuta, am pisici in jurul meu de cand ma stiu, si am suferit mereu cand se prapadea careva.Le iubesc fff mult, si nu-mi pot imagina ce m-as face acuma fara Cleo, pisica mea iubita, o am la pozici, ea stie sa-mi echilibreze toate starile.Iti doresc putere sa poti trece peste suferinta care va urma cu pisoiul tau.
Clau, tu cum mai procedezi cu fofo???Ca la mine e f problematic!
Mstela, din care catalog de la Quelle ai comandat caruselul, eu am catalogul valabil pana la 31 ian, si nu am gasit nici un carusel, si vreau si eu!!!
Sovi, bine ai revenit, ti-am simtit lipsa!!!Asteptam pozici cu burtoi!!!
Delphin, mi-a facut greata ce am citit la linkul pus de tine, in leg cu
" sotul ma vrea....", nici nu am cuvinte potrivite sa-mi descriu parerea, sa le fie rusine si Doamne fereste de asa ceva!!
Simonette, bine ai revenit!!!!Daca vei ceti din urma vei vedea ca ti-am dus dorul!!!
Roxana, ai mare grija de tine, nu o da cu batul in balta chiar acuma!!!
Admir atitudinea ta de luptatoare in leg cu problemele vietii!!
Trimit, si mai scriu
livi
+32
Iris Miruna
Ali_bia spune:
Buna dimineata!!!Am venit si eu cu o cafeluta ![]()
Adriuta si Simo felicitari pentru cele 33 saptamani
Roxana stai in patut si relaxeaza-te, lasa treaba....
Raluca uffff cu checul tau... pun si eu sa fac....
cu ceva nuci
la toate randunici
_
Mamica de Bianca si acum de
2
Alexandra Ioana
Alina
26+
Bebe2
Pozele mele
PIDANA spune:
in primul rand va multumesc pt sfaturi si ca ati fost alaturi de mine.
ici. Cred ca mai repede o sa ma internez la balaceanca decat in maternitate.
Vad ca v-ati apucat sa barfiti si soacrele. Nici a mea nu e departe. Daca ii spun ca de-acum imi curg sanii cica dupa ce nasc sigur o sa se descarce asa de repede ca nu o sa am ce-i da lu bb.
Ca doar, deh, ea asa a patit.
Sovi si eu am devenit contra cuptorului cu microunde, desi cand l-am luat nu puteam manca daca nu incalzeam mancarea in el. Iar acum din mai pana in noiembrie cred ca l-am folosit maxim de vreo 3 ori. Dupa ce ca sunt atatea chimicale in mancare asta, daca o mai omoram si cu microundele... Parca rusii au renuntat la el. Chiar ma gandeam sa il duc la serviciu ca sa pot manca si acolo o ciorbita sau alta mancare gatita calda.
Roxana sa stii ca bine zici sa imi pese doar de mine si bb, desi cam asa am devenit de cand sunt gravida, parca sunt mai egoista.
La sfaturi esti tare, dar de tine de ce nu ai grija? Cum sa ai contractii de acum?
Simo ce bine ca bb Samuel e bine dezvoltat. Tre sa mai ai si tu rabdare pana la termen ca doar nu mai e mult.
Elara ce bine ca iti iei concediu. Poate asa stai si tu mai mult pe crenguta; poate ajungem la doua capitole pe zi.
Kia nu stiu pe unde citisem ca e mai sanatoasa pompa manuala de san decat cea electrica, iar din cele manuale ar trebui evitate cele tip seringa.
Of! Am luat ginipralul si m-a luat cu tremurici. Stau un [ic in pat si revin la scris, ca si asa nu am ce face. Sotiorul are examen. Daca ati vedea cum se invata lb engleza intr-o saptamana....
Dana
24+ cu 
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04
simonette spune:
Aoleu....ne trebe capitol nou si io nu mai stiu cum se face
Ca tot veni vorba...Zozelino, mi-e tare dor de tine!
mami de
Luca si
34+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
AMR 6 sapt!!!!
lyvy spune:
Sa va povestesc ce am mai facut.
Joi, mi-am facut si eu vaccinul antitetanos, nu a durut, dar ma doare mana de a 2 azi, si chiar si azi, e inflamat locul injectiei, dar trece, bine ca am trecut si de asta!
Vineri, am fost la Tg-ms, la gine.Bebita mea 1900 g, e in prezentatie craniana, toti parametrii coincid cu varsta sarcinii, Dopleer OK, DBP-7.99 mm, LF 61.4 mm, placenta inserata anterior si fundic, lichid amniotic in cant normala, totul OK, dar din nou la sfarsit doc mi-a scris: sarcina cu risc din cauza hipotiroidiei, tiroiditei cronice nodulare, care s-a mai agravat si acuma mai am una la lista, din cauza astigmatismului miopic (m-a prins doctorul ca ma chiorombeleam la monitor, si m-a luat la intrebari)Eu port ochelari de la 2 ani, am mostenit de la mama, si stiu din totdeauna ca am astigmatism miopic,port lentile cu plus, una +1.5, alta +0.75, dar doc mi-a spus ca asa ceva nu se poate ca miopia e musai cu minus, Deci m-a bagat intr-o ceata densa, tre sa merg la un nou consult oftalmologic sa vad care-i treaba. Voi fetelor, stiti ceva despre acest subiect???![]()
Dupa consult, am fost la cumparaturi, am luat salteluta pentru patutul lui bebe, la indicatia tuturor, am achizitionat o saltea Relaxa, plus multe maruntisuri, dar tot s-a umplut masina.
livi
+32
Iris Miruna
RalucasS spune:
Da lyvy si eu am miopie, si iti pot spune ca e cu minus, si nu vezi bine la distanta. Cel mai bine ar fi sa iti faci un control oftalmologic. Felicitari pt bb care este bine
si sa va ajute DD sa fie bine pana la capat.
Nu ne ajuta si pe noi nimeni cu un capitol nou ???? 

32+
Lucas
bitza037 spune:
Neata spre buna ziua si de la noi!!!!!
Am promis ca dupa ce am citit scriu cate ceva:
VioletaH si eu sunt de acord cu sfaturile pe care ni le-ai zis despre bibe, perna si paturica in pat la bebe.De fapt, noi asteptam mai multe informatii de la voi adica cele plecate din tara.....Delphin....cu cat avem informatii mai multe cu atat stim ce sa alegem mai bine pentru bebeii nostri.
Mami pupici si din partea mea.....sa vii sa ne dai detalii despre restaurantul pe care l-ai arvunit!!!! Noi inca nu am vorbit sa stabilim botezul, oricum o sa fie vara si este imposibil sa nu gasesc eu o terasa faina,de duminica de la pranz pana seara....ca nu vreau sa fac mare tam-tam.......
La multi ani...cu intarziere...si de la mine....Clau pentru puiutul tau Razvanel.
Bubu frumoase lucruri ai luat de la Debenhams...trebuie sa ma mai duc si eu ca vreau sa iau un costumas din ala mai grosut cu totul alb sau crem am vazut la ei....pentru sa o scot din maternitate.
Sovi ma bucur ca ai venit pe crenguta.....dar esti cam scumpa la vorba.
Nu vreau sa dati cu rosii......dar tare as vrea sa mai punem de o intalneala inainte de marele eveniment......imi cer scuze ca nu am resuit sa ajung in decembrie....si tare mult mi-as dori sa am si eu poza cu toate burticoasele
...ce ziceti????
Maia pupici si de la mine...sa intri mai des!!!
Naty, credeam ca mi se pare mie dar vad ca si tie ti s-a intamplat acelasi lucru....legat de incetinirea cresterii mararului pe picioare.
Elara....te asteptam mai des pe crenguta.....ma bucur ca nu te mai duci la servici.SI ai mare dreptate cu margarina.....si eu stiu acelasi lucru.......noi de nai buni nu mai folosim acest aliment(daca se poate numi asa).
Kya am ras cu lacrimi

Mai fetelor si am avut o discutie intreaga despre cuptorul cu microunde....ca mama vrea sa-mi cumpere si eu nu vreau sa am asa ceva in casa.....ca am citit nenumarate articole despre cum distruge vitaminele din alimente.Nu stiu care o sa cedeze pana la urma...cert este ca nu vreua s ainclazes laptele si manacrea copilului la el.
Roxanici mami de Cata...pupici multi![]()
Simo.....poti sa redevii activa cum ai fost la inceput.....![]()
Iar la subiectul soacre prefer sa nu deschid subiectul despre a mea....ca ma apuca pandaliile
.Chiar daca este la 450 km distanta de Bucuretsi,tot reuseste sa ma enerveze si sa-si mai bage nasul.....dar i-am retezat o parte din el.....mai am restul!
IRINA 
+26

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
Ali_bia spune:
am incercat sa fac eu un cap nou dar cand dau clik pe link nu-mi apare nimic
stiam cum se face dar acum

parca copii cap asta dai ctrl+c si apoi dai in cap care vrem sa-l deschidem ctrl+v si nu mai stiu

_
Mamica de Bianca si acum de
2
Alexandra Ioana
Alina
26+
Bebe2
Pozele mele