Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(64)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ma masurai si eu la burtica,cu ruleta,ca nu am gasit metrul si am 103!Am zis eu ca nu am burta mare,doar tare!

Simo,mamica lui DAVID,33+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Ma bucur mult Roxana ca a fost o alarma falsa si intr-adevar nu esti xena.Asa imi spun si eu ca trebuie sa ma menajez dar mereu uit si nu ma las pana nu se fac picioarele butuci,abia dupa aceea stau si eu cu ele mai sus sa se desumfle.
Eu am mancat acum paine cu unt si miere,o cana cu lapte...si mi-am satisfacut pofta de dulce.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 32+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Si mie imi veni pofta de ceva dulce , asa ca m-am pus sa fac un chec, la care mai adaug eu asa de la mine, nuca si stafide.

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

mie iar mi-e greata...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 33+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neata la burticoaase!

Ma bucur sa vad ca Roxana e inca acasa si ca a luat hotarari decente! Sa dea D-zeu sa fie bine!

Si eu am reusit sa dorm de la 3l a 4 si de la 5 la 8. La 8 as mai fii dormit dar Seb nu, asa ca a trebuit sa ma trezesc eu, ca sotzul vezi doamne e obosit!

Am avut si eu meci azi noapte cand a venit acasa. La 4. A avut competitie regionala si cum a avut pe cineva in finala a trebuit sa stea pana la sfarsit...dar prostia lui a fost ca nu m-a sunat toata ziua. Prin urmare azi noapte i-au auzit urechile....Si ca sa intre in casa a trebuit sa ma sune la telefon, sa ma trezeasca, dar asta am facut-o expre
Eu nu tip...ori nu vorbesc deloc cu el, ori ii spun pe un ton calm ce am de spus si nu-l las nici sa ma pupe si nici sa ma atinga cu un deget, nci in casa, nici in pat.
Ne-am obisnuit sa nu ne culcam niciodata suparati, pana nu clarificam ce ne framanta...chiar daca ne apuca dimi...Asa ca stam in pat, vorbim ce vorbim si el ma mai intreaba din cand in cand daca poate sa ma ia in brate.
Of! Ma gandesc cateodata ca parca am fii niste scolari. Ne certam pe nimicuri! Mereu acelasi lucru, ca nu ma suna atat de des cat vreau eu! Si el, pe o ureche ii intra si pe una ii iese.
Sunt bucuroasa ca l-am facut sa culpabilizeze pt. ziua de ieri. Ca sa nu se mai umfle in pene cu campionii lui!

Naty, sper ca si voi a-ti incheiat conflictul si ca ai petrecut o noapte fara contractii! Eu cred ca de mult luam foc, in locul tau...dupa cum povesteai ca e iesit cu prietenii! Asa sunt eu...la noi nu exista iesiri cu prietenii pt. el! Deja ca petrece putin timp pe acasa cu toate activitatile pe care le are.
Vroiam sa te intreb de ceva timp...tu nu conduci? Ca sa iei masina si sa te duci si tu in vizita la prietene!

Adriutza, multumim pt. vesti de la Miha!

Ralucutza, esti mai bine? Incepi sa te obisnuiesti cat de cat in postura Penelopei? te-a sunat sotzul pana la urma?

Despre bunici...mama ne rasfatza mult, desi relatiile mele cu ea nu sunt tocmai in aur! Avem ceva conflicte in gandire! La fel si sora mea, ne rasfatza si mai ales il rasfatza pe Seb.
Din partea socrilor...alta poveste...e chestie de favoritisme! Sotul meu mai are o sora, care e in tara si care e mai aproape de ea...deci bunica adevarata este pt. nepotii din partea ficei, pt. Seb e alta mancare de peste...ca el e departe si ca el are!Ma credeti ca nu a primit niciodata o jucarica de Craciun din partea lor? Si nu m-as supara daca as stii ca nu au posibilitatea...dar Slava Domnului! In plus de Craciun, mereu sunt in Germania...deci un pachet ajunge repede si e ieftin. Ma rog! Bine ca nu ne vedem des!

Va pupez si mai vin!

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici ciripitoare! Am fost tot timpul cu ochii pe voi, n-am pierdut nimic din ce scrieti, chiar daca ati ajuns la performanta unui capitol pe zi.
Roxiii ce bine ca a fost o alarma falsa. Stai cumintica ca altfel
Simo27 felicitari pentru saptamana adaugata.

Fetelor, aseara mi-a adus ultimul numar al revistei Superbebe, si ce-mi vad ochii la sfat superbebe: " Niciodata nu incalziti laptele la cuptorul cu microunde". Ce parere aveti de asta????? Am vazut ca multe randunele prefera microundele in locul aragazului.
+27, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pucca, eu numai la microunde incalzesc, orice. Sanatos, nesanatos, asta e, asa ne-am obisnuit, il pun direct in cana/castron si gata. Nu gatim la microunde, doar incalzim, asta e, tehnologie moderna care da dependenta!

Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

buna dimineatza! Abia m-am trezit, doar ce mi-am facut un ceai si mi-am luat papa in camera.
Dupa cate vad iar ati scris un capitol. Eu trebuie sa ma pun la punct cu ultimele vesti si ne intalnim pe crenguta urmatoare.

Dana 24+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza! Cam trz ptr a zice dimineatza dar acum am potolit si eu copilul si am strans un pic prin casa!

Tare harnicutze sunteti la ciripit de la o vreme...,greu ma tin de voi...mai ales ca inainte vreme eu eram printre cele mai active pe forum...deh!

Am vazut ca discutati despre bunici...care aveti...
Eu nu am si tare v-as sfatui sa le apreciati, ca sunt nepretuite! Mama mea nu ma poate ajuta fiindca este prea bolnava! Atunci cand vine pe la noi, trebuie sa ma ocup si de ea, adica sa ii fac baie, sa o ajut sa se imbrace...Va dati seama ca nu am nicio baza in ea...saraca! Soacra nu am deloc si aici vreau sa comentez ceva fara sa aruncati cu ceva in mine... Sa stiti ca tare mult mi-as fi dorit sa am si eu o soacra, fie ea si mai rea...sau macar un sfert de soacra! Mi-ar fi fost de mare ajutor in unele momente! M-am descurcat si sg. dar uneori simti ca te lasa nervii, puterile...etc! Asa ca, cine are soacra sa stie ca eu o invidiez
Noi am mers cu Luca peste tot si mereu suntem mandri desi uneori ne sleieste de puteri ca nu prea poti sa faci mai nimic decat sa stai cu el, dupa el... Uneori se simte nevoia de relaxare dar cum nu pot sa-l las la nicio bunica si de bona nu ma lipesc caci nu as avea incredere si nu as putea sa-l las cu o straina, prefer sa fie cu noi peste tot...voe=rba lui Simo, nici la baie nu lipseste! Mai avem cativa ani si va deveni mai independent, va intelege mult mai bine cum stau lucrurile si nici nu cred ca va mai cauta compania noastra asa de mult! Pe la 40 de ani cred ca altfel vor sta lucrurile si ptr noi! Pana atunci ma inarmez cu rabdare si sunt pregatita sa fac fatza situatiei, care sper sa nu ma depaseasca!

Delphin, te si eu cu drag si pe toate randunicile va iubesc!

Ralucas

Felicitari celor care au mai adaugat inca o saptamana astazi, printre care ma numar si eu (multumesc Lui DD) si nu numai...felicit toooaaaate randunicile caci fiecare zi care trece este un pas inainte si ne duce mai aproape de bble mult iubit!

si va multumesc ca sunteti alaturi de mine!

Clau, sa traiasca Razvanelul sanatos si sa aiba parte numai de bucurii de la viatza!!! Iar tu mamico sa fii intotdeauna mandra de actiunile si evolutia Lui!!!

mami de Luca si 34+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 6 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Simo,facem si noi un club?Al mamicilor urmarite de copii la baie!Deocamdata suntem 2,poate se mai alatura cineva...

Simo,mamica lui DAVID,,33+ cu SAMUEL

Mergi la inceput