Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(64)
Raspunsuri - Pagina 14
Kya spune:
Am primit randurile de mai jos pe mail, si mi-au placut foarte mult, asa vi le-am copiat si voua:
Is there a magic cutoff period when the offsprings become accountable for their own actions?
Is there a wonderful moment when parents can become detached spectators in the lives of their children and shrug,
'It's Their life,' and feel nothing?
When I was in my twenties , I stood in a hospital corridor waiting for doctors to put a few stitches in my daughter's head.
I asked, 'When do You stop worrying?'
The nurse said, 'When they get out of the accident stage.'
My Dad just smiled faintly and said nothing.
When I was in my thirties, I sat on a little chair in a classroom and heard how one of my children talked incessantly, disrupted the class,
And was headed for a career making license plates.
As if to read my mind, a teacher said, 'Don't worry, they all go through this stage and then you can sit back, relax and enjoy them.' My dad just smiled faintly and said nothing.
When I was in my forties, I spent a lifetime waiting for the phone to ring, the cars to come home, the front door to open.
A friend said, 'They're trying to find themselves.
Don't worry, in a few years, you can stop worrying. They'll be adults.'
My dad just smiled faintly and said nothing.
By the time I was 50, I was sick & tired of being vulnerable.
I was still worrying over my children, but there was a new wrinkle. There was nothing I could do about it.
My Dad just smiled faintly and said nothing.
I continued to anguish over their failures, be tormented by their frustrations and absorbed in their disappointments.
My friends said that when my kids got married I could stop worrying and lead my own life.
I wanted to believe that, but I was haunted by my dad's warm smile and his occasional, 'You look pale. Are you all right? Call me the minute you get home. Are you depressed about something?'
Can it be that parents are sentenced to a lifetime of worry?
Is concern for one another handed down like a torch to blaze the trail of human frailties and the fears of the unknown?
Is concern a curse or is it a virtue that elevates us to the highest form of life?
One of my children became quite irritable recently, saying to me, 'Where were you? I've been calling for 3 days, and no one answered I was worried.'
I smiled a warm smile.
The torch has been passed on to the next generation!
Kya
26+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
mai, cory, dar cam rar te cheama la control...
Si ca un facut, de unde dimineata abia pridideam cu cititul si raspunsul,m-ati lasat acu si voi singura pe crenguta. Macar pot banui ca aveti treburi, nu umblati creanga ca..."altii"
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
RalucasS spune:
Naty si eu sunt prin zona...dar am o stare asa ciudata, nu am chef de nimic, parca's batuta in cap. Daca stau la calculator, ma plictisesc, il inchid si ma duc la Tv, cand ajung la tv , n-am stare decat 5 min, si vreau la calculator, si tot asa...parca de abia astept sa se faca un pic mai tarziu sa ma bag la somn...
32+
Lucas
Kya spune:
Eu mi-am adus ceva de lucru acasa (de parca nu mi-ar ajunge la servici
) asa ca stau la birou cu laptop-ul si sticla de apa in fata.
Intr-o fereastra imi rezolv fisierele, si in alta mai arunc un ochi la voi.
Clau sa ne povestesti cum v-ati distrat cu Razvanel si sa ne aduci si poze!
Kya
26+ cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
cory3maz spune:
Naty,
nu ma cheama rar! Eu nu l-am cautat de atunci si pana acum cateva zile...acum e plecat la un congres si se intoarce abia luni. Cum nu sunt la primul bebe, nu intru asha repede in panica! M-am simtit OK!, iar bebe nu a dat semnale ca ar fi ceva in neregula!
Oricum, miercuri imi doresc sa abordez subiectul nasterea si mai ales "metoda"...adik cezariana.
Citesc si eu cu interes postarile Zuzelor...curand ne predau stafeta!
Ne apropiem de "turnanta"!
cory3maz, mamik de Larisik si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
http://good-times.webshots.com/album/561981234XvGAwK?vhost=good-times
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
bubu05 spune:
Si eu, si eu!
Am dormit, nu gluma, 2 ore cred...m-am trezit cu o foameee si acum ma doare capul 
Cory, ce-mi place cum scrii, stau ranjita in fata calculatorului, cum dai tu nume la randunici-care-bufniteaza! 
Roxana, ce tare esti! Pe mine ma apuca nervii daca nu fac eu tot! Dar eu ma mai plang, e-adevarat
, ca nu strica putin ajutor.
Naty, eu cu bona am avut un noroc chior. Nici eu nu vroiam sa accept acest termen, de "bona", am incercat intai cu cresa, cu 3 luni inainte sa incep eu munca si s-a imbolnavit saracul copil de-am stat prin spitale cu branule la maini si am zis ca nu-mi mai trebuie.
Apoi am gasit o bona, dar numai prin cunostinte, a stat o luna si apoi nu i-a mai placut, era cam in varsta si nu facea fata la titirez. Si din martie anul trecut o avem pe Lica, sta relativ aproape si e vecina cu o colega a soacra-mii. O femeie extraordinara! Si Vlad o place si noi.
Bunicii lucreaza, ca altfel as fi apelat la ei, de socrii nu pot sa spun ca-l rasfata, soacra-mea cel putin nu-i da nici un colt de cioco daca nu i-am zis eu, nu iese din cuvantul meu. Amandoi lucreaza in armata si sunt mai stricti. Iar mama sta cu sor-mea si are grija de fetita ei, deci vine la noi doar in vizita.
Faza tare cu socrella: l-am dus pe Vlad la ea cand avea vreun an jumate si socra-miu manca ou fiert si ea nu i-a dat copilului ca nu i-am zis eu daca are voie sau nu 
Oana
25+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Kya, superba povestioara...sau mai degraba eseu...
Stiti ce mi-a zis o colega mai mare, cand inca mergeam la serviciu, apropo de sarcina? "Bucura-te acum de ultimele tale momente de libertate. Dupa ce nasti, o sa ai tot restul vietii o responsabilitate atat de coplesitoare ca tu nu vei mai exista in afara vietii copilului tau" (ea a nascut la 20 de ani...)
naty 27+ cu
(Iulia Elena)
cory3maz spune:
Kya, si eu am pe maine de facut un conspect "scarbos" pe diferite scheme de ajutor de stat! Noroc ca am dus-o azi pe Larisa la parintii mei ca sa-mi pot face temele! Altfel, nu am loc de "Scooby", de "Barbie"!Spor la teme, Kya!
M-a shocat socrela ta cu fixatiile ei vis-a-vis de alaptat! Cosmar, nu alta! Vorba aia: "Uneori, drumul spre iad e pavat cu intentii bune!"![]()
In ultima vreme Larisa a devenit foarte posesiva cu mine...daca nu se joaca ea la calculator, insista sa ma joc cu ea, sa fiu 100% prezenta cu ea...nu imi lasa ragaz sa evadez pe net...ca sa-mi atraga atentia ca o neglijez, rastoarna casa!
cory3maz, mamik de Larisik si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
http://good-times.webshots.com/album/561981234XvGAwK?vhost=good-times
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by natynic
Kya, superba povestioara...sau mai degraba eseu...
Stiti ce mi-a zis o colega mai mare, cand inca mergeam la serviciu, apropo de sarcina? "Bucura-te acum de ultimele tale momente de libertate. Dupa ce nasti, o sa ai tot restul vietii o responsabilitate atat de coplesitoare ca tu nu vei mai exista in afara vietii copilului tau" (ea a nascut la 20 de ani...)
naty 27+ cu(Iulia Elena)
Mare adevar graieste......
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
bubu05 spune:
Ce mai vroiam sa zic, apropo de mers in club, cum zice Roxa.
Eu v-am zis ca eram disperata, n-am plecat decat pana in Unirea sa-mi iau haine de botez si atunci m-am muls si i-am lasat laptic in bibe si atat! In rest, nu puteam sa-l las nici macar la plimbare cu soacra, sa stau si eu linistita!! Trebuia sa stiu eu ce miscare a facut, tot, tot!Eram dependenta de el!
Mai plecam la un restaurant sau o petrecere doar noaptea, dupa ce stiam ca doarme si nu se mai trezeste
In concedii l-am luat peste tot, abia cand avea el 1,9 ani am plecat amandoi, prima data singuri, o saptamana la Barcelona!
Oana
25+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze