Cea mai valoroasa experienta pe DC?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Cea mai valoroasa experienta? Cred ca e faptul ca m-a schimbat pana in strafundul strafundurilor.Ca dintr-o persoana care nu spunea si nu spune nimanui ce-o doare,am ajuns sa spun atatea despre mine unor necunoscute.Intre timp,multe dintre necunoscute mi-au devenit prietene,amice.
Ce mai e experienta valoroasa pe DC? E locul unde oricand te poti trezi cu surpriza ca iti sare cineva in ajutor dezinteresat cu o informatie pretioasa,sau cu surpriza ca esti citit de cine nu credeai.Dar poate ca nu e surpriza,ca si tu faci la fel,raspunzi la intrebari cand simti ca poti ajuta,citesti din umbrra cu admiratie,dar poate n-ai timp sau chef sa te arati...
O alta experienta valoroasa e ca am cunoscut oamenii asa cum sunt,cu bune si rele.Am vazut in anii astia multe certuri urmate de "stergeri de conturi la cerere" la nervi si suparare si apoi reveniri ... cred ca DC asta are un magnet de fapt Si noi suntem niste bucatzele de fier in jurul lui:oricat de departe si definitiv am pleca,tot revenim,odata si odata ... DC e undeva acolo ascuns in sufletul nostru,poate prea mult spus ca prima iubire,dar cam asa ceva

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Am trait niste clipe inaltatoare pe dc. Sa amintesc poate de ingerasul Teodora, pe care noi toti impreuna am reusit s-o aducem la Zürich sa faca niste analize speciale la Kinderspital din Zürich, analize care i-au usurat chinul si i-au dat o denumire bolii pe care-o are, sau printesa Cosmina , o zana frumoasa si bolnavioara pe care iarasi am incercat s-o ajutam, sa nu uitam si de www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank"> micutzul Paul , care cu ajutorul nostru a ajuns la clinica din Kiev unde a facut un tratament special care l-a ajutat enorm.

Apoi am cunoscut atatia oameni minunati aici pe forum, de aici imi iau toate informatiile, cand caut vesti despre Romania, ce mai este nou, nu mai intru pe ziare, ci direct la generale .
DC este un acasa virtual pentru mine, un loc la care tin enorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu pot sa nominalizez cea ma valoroasa experienta pentru ca timpul curge invariabil, zi de zi cu noi si noi probeme de rezolvat. Asa incat aproape fiecare zi este o noua experienta, ceva ce intra in cotidian. Ceva am fost invatat aici: am invatat sa accept o pierdere. Bizar? Poate dar si acum mi-e greu sa accept o pierdere. Dar am avut aceasta experienta aici. Si nu o data.
In rest ce sa va spun? Ca mi-am luat cu mine un laptop la spital de unde va scriu? Sa nu radeti dar sunt atat de multe de facut incat e extrem de dificil sa stau asa pierdut intr-o cladire. Mai ales ca nu este o zi ..nici doua.... nici trei... DAR TRAIESC!!! La fel ca DC-ul meu drag!
Nu sufar decat doar daca nu ajung aici. Atunci devin bolnav... de inima rea. Asa ca aveti grija, e contagios.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

pentru mine DC-ul inseamna fff multe prietene.este imposibil dintre atatea sa nu fie cineva pe aceeasi lungime de unda cu tine intr-o zi,asa nu te simti singur si neinteles.aici "am ramas " pana la urma,tot aici "am purtat" o sarcina grea.fetele m-au sunat si au fost alaturi de mine cand am nascut si am trecut prin momente groaznice.acum eu si elisa mea "crestem" pe DC si suntem tare bine.si de aici invat fff multe chiar din domeniul meu de activitate.
Multumesc DC!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Pe mine m-a impresionat sufletul celor care formeaza comunitatea DC, spiritul lor de ajutorare. La orice problema, apare imediat o mana intinsa. Multumesc DC-ului ca mi-a dat posibilitatea sa intind si eu, o mana, celor aflati in suferinta !
N-am sa-l uit niciodata pe Cristi, un inger blond, care a miscat inimile tuturor, daruindu-ne prima floricica, cea rosie.
Apoi a urmat, Paul, de care pomeneste si lorelei_19, Mihaita a lui Felis, cei afectati de inundatiile din vara lui 2005 si....cand am aflat ca minunea mea scumpa are diabet zaharat insulinodependent, am realizat ca am multe prietene pe DC si ca, binele facut candva, se intoarce.
Aceasta este cea mai valoroasa experienta pe DC, pentru mine.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Familia mea a luat nastere pe DC!!Mai intai la Mirese de 2005,apoi la Aspirante Optimiste si acum..la Odisee..Ce experienta mai valoroasa de atat-as fi putut expune?!

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamatei spune:

Chiar daca sunt noua pe forum pot sa va marturisesc cu mana pe inima ca pt mine cea mai valoroasa experienta de pe D.C o reprezinta spiritul de intr-ajutorare, descoperirea PRIETENILOR DIN UMBRA,care fara sa astepte ceva in schimb iti sar cu PROMPTITUDINE in ajutor. Datorita voua pot spune ca am invatat sa devin din vizitator membru activ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Cred ca cel mai mult m-au impresionat mamele ale caror copilasi sunt bolnavi si au putine sperante de insanatosire. Nu stiu de unde au atata putere sa mearga mai departe. Pe langa povestile lor, frustrarile mele imi par puerile. Le doresc tuturor sa-si vada copii mari si fericiti.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klausia spune:

Ma numar printre cei care au citit postarile DC "in liniste", cu admiratie, cu mult inainte de a avea curajul sa devina membri, de a invata si a putea sa ajute, care au plans citind intalmplari de viata si care s-au rugat sa fie rezolvate probleme ale unor oameni pe care nu i-au vazut niciodata, dar pe care ii simt ca facind parte din "familie" - din familia proprie, cu bune si rele!

M-am gandit de multe ori daca cei care au initiat proiectul au intuit ce va ajunge in decursul timpului DC: fara vorbe mari, cred ca e o "comoara" de informatii, experiente, sentimente, puncte de vedere ... disponibila oricind, pentru oricine are ochi s-o vada si sinceritatea s-o aprecieze! A rezolvat multe probleme, a schimbat multe pareri si stari de lucruri, a indicat drumul in situatii care pareau uneori fara iesire ... a demnostrat multora ca gresesc atunci cand se simteau singuri.

Cea mai valoroasa experienta? Sunt multe valoroase si cred ca e greu de ales "cea mai". Dar e ceva care ne face sa vrem sa stim mereu ce mai e pe aici, intrind zilnic sau de mai multe ori pe zi, sau doar din cind in cind, sau doar la nevoie ... Poate sentimentul ca ai la indemana o wikipedia, interactiva, la zi cu informatia, mereu gata sa iti sara in ajutor si niciodata prea ocupata sau plictisita ca sa te asculte si sa iti raspunda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

DC-ul e unul din factorii care mi-au influentat decizia de a avea un bebe, desi inainte fusesem convinsa ca nu-mi doresc si ca nu mi-e dat sa fac vreodata un copil.

Nici o zi fara DC !!!

Felicia 17+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput