TRIBURILE (7)
TRIBURILE (capitolul6) si celelate le gasiti in el
cine mai joaca si vrea sa mai scrie aici, e bine venit
Lumea 1
lilina NWO
Lumea 4
lilina TNE
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
Raspunsuri
kali spune:
Lilina, tu cu triburile= dragoste cu nabadai :))
Pai sa vedem: am renuntat pe L1 pentru ca ajunsesem sa am prea multe sate si imi ocupa prea mult timp... mi-a parut rau, dar asta e...
Am renuntat si la clasica: prea lenta... nimic interesant.
Am ramas doar cu L3 care e mai rapida:
Xexe- Gemina
Oana si Alexia Ioana (25.12.2005)
Lorelai spune:
eu am fost pe L2 si m-am lasat pt ca nu aveam timp. acum joc pe clasica dar cred ca ma las si de asta. cum deschid astia alta lume incep tot jucatorii sa joace si acolo si nu se mai intimpla nimic interesant. eu credeam ca abia acum a inceput cu adevarat fun-ul cind incep razboaiele. cred ca ma las si de clasica si incep pe L5 cind i-o da drumul.
lilina spune:
kali, ai caracterizat super bine relatia mea cu triburile "dragoste cu nabadai"....nu ma lasa jocul asta in pace in veci....imi sta pe creier daca nu joc, dar si cand joc ma plictisesc la un moment dat
renuntasem la lumea 1 unde aveam f.multe sate si m-am sucit dupa 2 saptamani si am avut placuta surpriza sa vad ca nu a avut nimeni tupeu sa-mi ia satele (in afara de cele la care am vrut sa renunt si am anuntat vecinii :))))
nici mie nu mi-a placut lumea clasica ....o porcarie, am renuntat dupa putin timp
lilina spune:
kali, daca tot mai joci pe lumea 3, eu am renuntat de curand dar nu inainte de a-mi bate joc de un jucator care m-a enervat pt.ca mi-a vorbit "de sus"
se numeste sexybaby si e suuuuper fraier, nu stie deloc sa joace
are multe sate si punte dar habar nu are
ii poti trimite din partea mea niste soldati, macar sa-l sperii ???
si sa ma amuz si eu....ca sigur iti va trimite mesaj si sa vezi in ce fel vorbeste (adica scrie) e complet varza
si daca ii raspunzi asa "eshti fraier, eshti varza varzaciune" se va enerva rau de tot
xandrutza_76 spune:
Eu m-am lasat de lumea2 si in curand o sa parasesc si lumea 1. Cam am somat pe acolo in ultima vreme. Am ramas pe 3, pe clasica si mai nou, pe 4.
In toate trei sunt in tribul Phoenix.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
codruta_grg spune:
Eu m-am lasat demult, dar am intrat sa va zic, ca mama nu se lasa, ba mai mult, a intrat si pe site-ul din germania
Spor pt cine ai are timp..poate o sa vina timpul sa mai joc si eu...hihi
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
lilina spune:
eu mai joc, pe L1 si L4, dar intru doar sa dau comenzi de 2 ori pe zi
m-am plictisit, dar nici nu-mi vine sa ma opresc
catutza spune:
eu mai joc doar in L3 sunt la SCITII, in rest am renuntat la tot
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
carla2005 spune:
fratilor ...eu am jucat travian si am zis ca mor de inima! Barbatul vroia sa divorteze, copilul urla numai cand ma apropiam de calculator! intr-o zi m-am lasat ca imi furase unul vreo 2 sate! Am facut armata la greu si l-am atacat cat am putut...sa-mi fac damblaua...mi-a fost greu cam o saptamana, eram tentata sa intru mereu sa joc. Acum ma gandesc cum puteam sa igonr atatea lucruri importante ( de revelion eu jucam travian)!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"