Inscriere clasa I - Sc 80, Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

La 81 si dupa prima saptamana sunt foarte multumita. Sper ca asa sa ramana situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Buna tuturor!

Am gasit acest subiect vechi, dar pentru mine a devenit foarte actual :) De aceea va rog sa-mi spuneti acum, dupa 3 ani :) ce parere (mai) aveti despre Scoala 80. Daca nu doriti sa o faceti publica, va rog frumos sa-mi trimiteti PM.

Pe cuvant, voi aprecia foarte mult fiecare mesaj!

Va multumesc si va doresc tuturor numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbel spune:

Buna Rozi!
Si pentru mine acest subiect s-a actualizat,deoarece si eu doresc sa-mi inscriu baiatul tot lasc.80.Din cercetarile mele pe net, am vazut ca mediile de intrare la licee au fost mari si de aceea am optat pt. sc.80, in loc de sc.87,langa care locuim.
Eu m-am interesat si pe la amici si la educatoare, dar parerile sunt impartite.cateva mamici s-au vaitat ca e sub orice critica si ca isi muta copii, altii o lauda. Sicer, cred ca trebuie sa ne decidem noi, caci intotdeauna vor fi pareri pro si contra, in functie de experientele fiecaruia.
Ai vreun nume de educatoare?
Sper sa mai aflu ceva informatii intre timp.
Sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Buna Bbel,
Eu m-am gandit la aceasta scoala mai ales pentru afterschool, ca ma intereseaza foarte tare. Nu am niciun nume de invatatoare, abia acum incep sa "sap". Vroiam insa, intai, sa aflu daca merita sa incep sapaturile sau sa ma orientez spre alta scoala.
Daca aflu ceva, iti scriu.
Toate cele bune tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sss spune:

Ca parere aveti de scoala 80? Vi se pare ok? Poate sa imi spuna cineva, va rog, ce invatatoare buna ar lua clasa I in 2012? De afterschool stie cineva ceva? Sau poate cineva sa recomande vreun afterschool in apropiere?

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicea spune:

Am inscris baietelul la Scoala 80. Stie cineva ceva despre invatatoarele Craioveanu sau Cocos?

Mergi la inceput