*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (120)*
Raspunsuri - Pagina 6
stoisor spune:
Ellenuta mai gazduieste o noapte mica comoara acolo la caldurica ...ma bucur ca te-ai mai linistit
Docdecap multumesc ....stii cum e ...acum imi cant acu vin cu descantul,numai la asta ma gandesc ca bebe era deja formata ,trebuie sa vad exact parca prin sapt 20 si ceva se formeaza sisit auditiv ....decio nu la 30 sapt ...maine o sa merg la doc meu ,am la 9 si 20 programare si o sa vin cu vestii...asa se intampla cand nu iti raspunde doc tau si ajungi pe altundeva ,acum maine va trebui sa-i explic unde am fost ,cine mi-a dat trat ala ,etc ,etc si el se va putea scuza ff frumos ca cine mo pus sa-l iau ...nu?Eu am mai fost la doc care mi-a dat trat asta si vreau sa spun ca am fost ff multumita de el,am avut odata o hemoragie post pilula,daca era altul ma chiureta clar, pt a o opri ,insa el mi-a dat trat si in 2 zile sa oprit si a fost ok ,chiar ma sunat si seara si a doua zi pt a vedea care e situatia , iar acum daca doc meu nu a raspuns si pt ca veneau sarbatoriile si programare aveam numai in 12 ian , am hotarat sa merg la doc la care am mai fost inainte nu??cam asta e ....o sa vad eu maine
34+Sara Ioana
alexia28 spune:
Irinouka ai vazut ca ai scapat de brontozaur?
Felicitari Carmen si Dany
Si eu de abia m-am apucat de bagaj, nu gasesc camasi de noapte din alea cu nasturi, nu stiu de unde as putea cumpara...aaa si pompa, ma ajutati de care pompa ati cumparat voi? Care e mai buna ca am gasit mai multe si mai ieftine si mai scumpe.
Am vazut ca vorbeati de dureri la controlul manual, eu ultima oara am crezut ca lesin pe masa aia de durere, m-a durut rau de tot, ma gandesc cu groaza luni la control daca mai 'beneficiez' iar de placerea asta....uff si cand am mai citit si povestea nasterii lui Luca al lui Miky mamica si ce dureri scria acolo..... si ce am mai plans la final...foarte frumos ai scris mamico
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
AMR 5 SAPTAMANI
breaz spune:
salutare fetelor
Monica-doc, sint tot pe baricade si tot fara niciun semn ca as naste. Miine ma duc la dr si aveam de gind sa-i zic ca nu plec de la spital pina nu imi face ceva sa nasc. Deja miine intru in 42 de saptamini.
ASa ca l-am sunat acuma pe dr si mi-a zis ca nu imi face nimic nici miine, sa mai incercam si alte metode, sa ma plimb mai mult de ex. fetelor, pai m-am plimbat de se crucea lumea de mine ca cu ditamai burtoiul umblu prin malluri.Acuma sint asa nervoasa si suparata ca imi vine sa pling de nervi. speram ca totusi miine se hotareste ceva sa ma programeze la o cezariana sau declansare, orice numai sa nasc si eu odata.
Deci Ellenuta te inteleg f bine prin ce treci, macar tu te duci simbata, la mine totul este incert si nu mai am rabdare deja. poate nu o sa maipot sa nasc nici natural ca bebele tot creste si eu sint ingusta rau in bazin.
Revin dupa ce imi trec nervii, acuma is f suparata.
Va pup
Carmen sapt.41 Carla Alexia
http://www.flickr.com/photos/10017841@N08/show/
irinouka spune:
alexia , eu mi-am luat camasi de noapte cu nasturi in sensul ca au nasturi pe o anumita portiune. sunt vreo 4 la numar, dupa care camasa e absolut normala. cumparaturile la capitolul asta (camasi, pijamale, halat) le-am facut de la magazinul bucur-obor.
dintre pompe, cea mai buna e de la avent (philips) dar e si scumpa, sare de 2 milioane. fetele spuneau pe-aici ca te descurci si cu cele de la primii pasi si/sau chicco.
irina 40 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Ereena spune:
alexia , eu pompa am luat d ela chico manuala, are si la primii pasi .Eu nu vad rostul unei super pompe inainte de a naste,daca e doar pt desfundat sau muls cateva zile (poate nu vina lapticul asa repede) astea 2 sunt suficiente,daca Doamne fereste va trebui sa te mulgi o perioada lunga ,atunci orice poate cumpara o pompa mai eficienta.Asa cum nu mi-am luat nici sutiene de alaptat doar unul , savedem ce si cum ,ca se gasesc peste tot.
Irina 37+ Matei
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Ereena spune:
ieri dupa eco ma felicitam singurica ce inspirata am fost eu sa cumpar hainute mai mari pt bebe,si nu din cele de 52 cm .Daca acum are 53 cm mult nu cred ca mai creste ,dar oricum cele de 52 sau nou-nascuti erau mici...
Irina 37+ Matei
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
Ellenuta spune:
BINE AI VENIT PE LUME CLOPOTEL MARIUCA!! SA FII SANATOASA SI FRUMOASA! DANY, REFACERE RAPIDA SI MUUUULLTT LAPTIC PENTRU PRINTESA!
41 EVA MARIA
AMR ..ASTAZI ESTE ZIUA CEA MARE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
Ellenuta spune:
dragi zuze,
multumesc pentru sustinere!!! parca mi-e putin mai bine, mi-au mai trecut dracii ..
oricum .. inca o noapte cu burtika .. sa ma bucur de ea!
breaz .. asa e .. macar eu stiu o treaba .. ca maine ma duc acolo la 8.30 si imi induce nasterea .. chiar ma gandeam daca spune ca e colul inchis si lung si bebe bine .. daca ma trimite din nou acasa .. ii zic clar ca io acasa fara copil in brate nu plec de acolo, sa faca ce stie ..
irinuka ce bine ca ai scapat de balaurul B
41 EVA MARIA
AMR ..ASTAZI ESTE ZIUA CEA MARE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
creata2008 spune:
Fetelor, inca o nastere... Ana Maria l-a adus pe lume pe "micutul" David.
SMS-ul de la ea:
"Eu sunt David, galagios de Anandrei, grasan de 4250 gr, 54 cm si Apgar 9, ca asa se da la ceza, ca altfel la ce galagios am fost, sigur luam 10."
Ohohohoho, tot un baietel dolofanel bine!!! Pai sa ne traiasca noul clopotel de Ana Maria, sa fie intr-un ceas bun ca s-a intamplat astazi, iar David sa aiba parte de noroc, femei frumoase si bani multi!!!!!!!!
alexia28 spune:
Irinouka, Ereena o sa dau o fuga maine sau duminica in Bucur, iar de pompa ma mai gandesc ce sa iau.
Breaz imi pare rau ca esti tristuta, e normal sa fii asa, ca tot astepti marea intalnire, eu tot visez sa nasc pe la 38-39 sapt ca deja nu mai am rabdare.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea
AMR 5 SAPTAMANI