*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (120)*
Raspunsuri - Pagina 11
roli25 spune:
quote:
Originally posted by irinouka
roli, te-am trecut pe lista, sa fie intr-o zi norocoasa!
fetele, ma retrag nitel, nu mai pot sta pe scaun...ma duc sa zac, pupici
irina40
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Roli
38+ cu
si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC
numeioana spune:
Mamaaaa, ce se naste pe-aici!! Sa fie bebeii sanatosi si sa vina repede si usor pe lume! Ma bucur mult pentru proaspetele mamici!
Sunt pe urmele voastre!![]()
Ioana
33+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
raca spune:
Carmen, Anaandrei, Danybv felicitari. Sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi.
Kalosalina

Ellenuta stie el DD de ce face lucrurile asa cum le face. Eu zic sa te bucuri de inca o zi cu burtica (stiu ca e usor de zis si mai greu de facut) ca noi suntem pe baricade si facem galerie si pt maine.

36+
Razvan Gabriel
AMR 4 SAPTAMANI
Vine Barza!
gabrittza spune:
gata am reusit sa iau si eu niste nr de tel sa va pot anunta in caz de ceva.abia astept sa vb luni cu dr sa mai imi spuna si mie una alta.
gabrittza
35sapt+
Daria Maria
AMR 5 SAPTAMANI?
gabrittza spune:
va parasesc putin ca ma duc sa ma uit pe zone reality la nasteri neobisnuite (desi mie mi se par foarte obisnuite,dar ma rog.)
voi va uitati?va place?o gasiti interesanta?
gabrittza
35sapt+
Daria Maria
AMR 5 SAPTAMANI?
Mitsu-bishu spune:
grati.ela, 15 clatite??!??!! Pai cred si eu..
In fine, nu mai e de actualitate, da' citesc si ma amuz... I'm such a bitch!
Mai Ellenuta, gandeste-te ca ai facut schimb cu kalosalina Btw, 

. Chiar, biata de ea, parca se astepta, de era asa de agitata cu maternitatea Giulesti... Tu parca trebuia sa ii dai PM cu info?!
Laura_dimitris, deal! Daca aud... de medic, that is, iti spun. Da' sper sa isi faca mila vreuna din zuze sa ne spuna, ca eu nu prea am pe cine sa intreb...
irinouka, asa e, mi-a mers bine la echo. Sau cel putin asa vreau sa cred, ca ti-am spus ca nu mi-a inspirat mare incredere doctorita aia. Era tare optimista si aiurita!
bdiana... De cand astept sa zica cineva ceva despre cumparaturi...
Paaai, sa incepem cu inceputul: hainute nu trebuie sa iei multe, unlike me
- tre' sa ai cateva body-uri (eu am luat peste 20
din care 4 le-am bagat in bagajul de spital si intentionez sa le "abandonez" acolo), cateva perechi de pantalonasi d'aia cu tot cu botosei (cica in primele saptamani/luni isi freaca piciorusele de la colici si sosetutele separat sunt practic inutile...), salopetele/pijamalute cu totul, caciulite, eu am luat si maioutse si chilotei de bumbac, ca intentionez ca o data la cateva zile sa il las pe bebe fara diapers, sa ii mai respire pielicica... Chiar daca o sa frec la ele de mana de o sa imi sara ochii... Scutecele de finet, de asemenea, cica sunt folositoare - eu am luat 4 bucati; prosoape de baie cu gluga trebuie cateva, ca cica nu e recomandat sa il stergi de mai mult de doua ori cu acelasi prosop si banuiesc ca nu o sa bagi la masina toata ziulica. Ce am mai luat... Batistuta bebe/fular sa il scot din spital. Combinezon d'ala de ursuletz cu vatilina inauntru de nici nu poa' sa se-ndoaie, botosei mai tari cand mergem in vizita mai mai... Am mai luat o salopetsica de reiati de fitze si 2 hanoracute mici mici mici, i-am luat si sosete, sa fie, cateva compleuri d'alea cu pantalonasi si bluzita, vreo doua seturi cu 6 piese - bluza, panatalon, botosei, manusi, bavetzica, caciulita.. Aaaa, foarte important: manusi d'alea fara degete sa nu se zgarie la ochiutzi! Sunt ca niste pungulite si sunt relativ ieftine - eu am cautat separat de mi-au iesit ochii si pana la urma am luat din Sir cu 3 ron perechea. In afara de hainute: lenjerie de pat - i-am luat numai cearsafuri d'alea gen husa ca o sa am un pat pliant d'ala de plastic si nu trebuie aparatori, de pernuta am inteles ca nu are nevoie... Paturici, sac de dormit, just in case. Cam astea sunt "textilele". Despre partea tehnica... Eu zic sa nu te grabesti cu biberoanele, ai timp sa cumperi dupa, mai ales ca trebuie sa gandesti optimist, ca o sa ai laptic, etc. etc. Eu mi-am cumparat deja vreo 3 de la Avent si o pompa manuala tot de la ei si cateva seturi de tetine dar asta pentru ca eu o sa merg la scoala si o sa ii las "mancarica" bonei... Mi-am luat si niste pungute de stocare a laptelui, sa vedem daca ajung sa le folosesc. Am mai cumparat termometre: unul tip suzeta (cred ca e cam inutil), unul digital cu vf. flexibil pentru fundulets, unul de baie si unul de camera; forfecuta de unghii cu varful rotunjit, set de perie si pieptan... Tot la capitolul asta intra suzetele - initial nici nu voiam sa aud, dar s-a tot discutat ca isi "alina" putin oful ca nu mai suge degetul ca in burtica si ca reduce riscul mortii subite a sugarului - de la Chicco am luat, un set de 2 bucati... Erau in forma de picatura si mai micute asa, cam ca mameloanele mele
Ca nu vreau sa tanjeasca dupa ceva mai mare dupa ce prinde gustul... Am mai luat si eu un set d'ala de 7 bavetzici + inca doua separat, ... Inel gingival
- cu asta m-am cam grabit, dar e tare frumoooos!!! Pompita de nas am luat de la Chicco, dar am inteles ca "za best" e batista bebelusului. Vedem, daca nu functioneaza asta luam si d'ailalta. Cosmeticeeee: am inteles de la fete ca cele mai faine ar fi Mustela, dar sunt destul de scumpute si nu m-as zgarci pentru bebe, dar sincer nu cred ca diferenta e ataaat de mare fata de Sanosan de care am luat eu, de ex., cat sa coste de 4 ori mai mult! So: am luat Sampon si spumant (2 in 1) - adica si pentru capsor si pentru corp, lotiune hidratanta, ulei de curatire - de pus pe compresele sterile si sters pe la fundulet - astea 3 le-am luat la sticla mare, iti dau cadou cate o cutiuta cu crema hidratanta cu extract de zmeura cred ca pentru fatzuca..., sapunuri tot de la Sanosan, am luat si servetele umede, dar nu de'alea cu ulei, avand in vedere ca am luat uleiul separat, ci d'alea cu cremita hidratanta... Crema cu Panthenol pentru popou si una cu zinc, dar am inteles ca e mai bine sa dai cu unguent de galbenele/ulei de masline fiert si racit, asa ca am luat si d'alea...
Am mai cumparat o pudra de talc de la Nivea, nu stiu daca o sa o folosesc, pudra Baneocin, Bepanthen. Mi-am cumparat mie ceai de chimen, anason, fenicul, zmeur, Baby Calm, etc. etc. Si cam atat... Dar siigur am uitat eu ceva!!! Daca imi mai amintesc mai scriu, ca-mi place ![]()
38+ 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
AMR 11 ZILE!!!
Mitsu-bishu spune:
gabritta, da' cate nasteri ai vazut tu pana acum de ti se par asa obisnuite?

38+ 
AMR 11 ZILE!!!
Mitsu-bishu spune:
Pardon, am uitat sa schimb SEMNATURAAA!!!
38+ 
AMR 10 ZILE!!!
Ellenuta spune:
anca, alina avea tel deschis ami devreme ... acum habar nu am.
mitsu nu alina vroia pm cu giulestiul si pmihaela ..
raca .. multumesc!
fetelor .. imi ghioraie matele ceva de speriat ... dar nu de la foame .. si asa prin parti imi ghioraie .. oare de ce .. aaha .. si mai devreme ma durea noada fff rau .. acum mi-a trecut .. ce-o fi??
zuzele
41
EVA MARIA
AMR ..ASTAZI ESTE ZIUA CEA MARE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
Anca.Diana spune:
Fetelor m-a sunat Carmen. Este bine, au mutat-o deja in salon, o doare burtica - nu insuportabil, dar asta e ceva normal. Nu are greturi si nici dureri de cap dupa anestezia rahie.
Bebe David Alexandru a luat la primul apgar 9 si la al doilea 10. O fi el mic, dar e sanatos
Sta cu perfuzii si oxigen acum, iar doctorii estimeaza ca in 2 zile s-ar putea sa ii dea voie la mami in brate.
Carmen va pupa pe toate si va multumeste ca ati incurajat-o. Va ureaza sa aveti grija de burticile voastre si de bebei, nasteri usoare pentru zuzele carora le va veni randul!
Anca D.
37+
Calin Alexandru
AMR 10 zile....
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
http://www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A