Mucenita in vremurile noastre - maica Heruvima
Raspunsuri - Pagina 4
xenocid spune:
quote:
Originally posted by denizel
www.eduplace.com/kids/hme/6_8/brightideas/graphics/bored.jpg" target="_blank">Oh my!!!, tot n-ai terminat?
Denizel, esti huluitoare!
larissa_79 spune:
cipicah, eu voi posta in continuare daca voi dori sa impartasesc ceva minunat cu voi. Fie ca va citi doar o singura persoana. La restul de mesaje dau ignore, nu e prima data cand le intalnesc. Pur si simplu unele persoane nu se pot abine sa nu vorbeasca mult si fara folos. Dar...adevarul trebuie marturisit cu orice pret! In acelasi timp...eu nu postez pentru astfel de persoane, nu vreau sa conving pe nimeni de nimic. Postez pentru credinciosii adevarati cu sufletul deschis!
Si da, sigur ca avortul inseamna crima. Ca altii vor sa il scuze, motiveze etc e problema lor. Dar, el asta inseamna: crima!
Doamne ajuta!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
denizel spune:
Draguta Larisa, desigur ca avortul e o crima :-). Nimeni dintre cei care de obicei scriu pe aici, nu cred sa fie de acord cu aceasta practica.
"Criminalele" cu care se bate pe-aicea cipicah sunt doar in mintea lui...
lilianasoare spune:
quote:
Exact, Cipicah se comporta ca un don Quijote A, ba nu, titulatura e prea blanda si neconforma cu realitatea...se comporta, de fapt, ca un veritabil Razboinic al luminii, varianta reloaded
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
J G spune:
quote:
Originally posted by lilianasoarequote:
Exact, Cipicah se comporta ca un don Quijote A, ba nu, titulatura e prea blanda si neconforma cu realitatea...se comporta, de fapt, ca un veritabil Razboinic al luminii, varianta reloaded
Te pomenesti ca o fi Jiji printre noi?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
lilianasoare spune:
quote:
Originally posted by J Gquote:
Te pomenesti ca o fi Jiji printre noi?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Mai stii? Pana nu-i vad mustata, nu ma pot pronunta
Totusi, cred ca Jiji nu citeste Formula As
Criss75 spune:
quote:
Pai daca a plecat acsintetina, trebuia sa-i ia locul cineva.
Criss si Alex (11.05.2003)
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
cipicah, eu voi posta in continuare daca voi dori sa impartasesc ceva minunat cu voi. Fie ca va citi doar o singura persoana. La restul de mesaje dau ignore, nu e prima data cand le intalnesc. Pur si simplu unele persoane nu se pot abine sa nu vorbeasca mult si fara folos. Dar...adevarul trebuie marturisit cu orice pret! In acelasi timp...eu nu postez pentru astfel de persoane, nu vreau sa conving pe nimeni de nimic. Postez pentru credinciosii adevarati cu sufletul deschis!
Si da, sigur ca avortul inseamna crima. Ca altii vor sa il scuze, motiveze etc e problema lor. Dar, el asta inseamna: crima!
Doamne ajuta!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Nu-mi amintesc sa fi citit aici cum ca cineva ar scuza avortul. Poate n-am observat.
Si inca ceva, "credinciosi adevarati cu sufletul deschis", in opinia ta si a lui cipicah sunt exclusiv ortodocsi, dar uiti ca pe acest topic sunt si persoane care fac parte din alte culte sau religii, si care sunt la fel "credinciosi adevarati cu sufletul deschis".
Eu cred ca n-ar trebui sa ne punem "ochelari de cal", nu-i asa?
Denizel, mai crezi ca se va schimba ceva in bine peste 20 ani?
Ma refer la ...
denizel spune:
quote:
Originally posted by Criss75
Denizel, mai crezi ca se va schimba ceva in bine peste 20 ani?
Ma refer la ...
Daca descopera iudeo-masonii DC-u'...poate .
adriana spune:
Alta marturie frumoasa:
www.danionvasile.ro/blog/2008/01/17/o-mare-minune-de-la-manastirea-rohia/" target="_blank">aici
Eu inca o data sunt socata de grotescul unor personaje de pe aici
Xenocid, nu e deloc un limbaj civilizat (asa cum se doreste in regulament) cel pe care il folosesti. Cat despre ce crezi tu de Sfinti, e parerea ta, incearca s-o spui mai frumos.
Uiti ca aici vin persoane sa caute o mangaiere nu un sut in fund si un scuipat intre ochi...
Pe acest forum NU trebuie postat la sufletul credintei, pentru ca nu mai exista asa ceva pe aici..
Aviz amatorilor...