*** LA REDOUTE *** (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Addya, mersi mult!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Katthy si Alina,de-a lungul vremii am tot primit genul asta de mailuri de la ei,chiar si atunci cand nu fusese nici o problema tehnica pe site.E strategie de marketing,sa te faca sa mai comanzi ceva de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Va admir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mersi Jasmine, eu nu mai primisem pana acum mail-uri asa "generoase" de la ei.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

Va admir.

de ce? ca nu am prins care-i faza

am primit si eu azi comanda din 31 decembrie cu 2 produse

http://www.laredoute.fr/vente-robe-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324129713&documentid=281807&categoryid=31522059&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 foarte frumoasa si sicmaterialul chiar placut nu e un sintetic din ala nasol, scurtutza merge cu ciorapi grosi

http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-aws.aspx?productid=324121985&documentid=281807&categoryid=22911728&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 foarte misto pantalonii comozi si material placut

atat

astept cu nerabdare comenzile de la reduceri ca am luat cateva chestii misto tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

quote:
Originally posted by madau

Luat una bucata colet, comanda din 31 dec

Ma duc sa probez si revin cu linkuri si pareri

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

mie nu mi-a venit inca pachetul din 31 ian. ce sa fac? ca mai mereu le primeam in 8-10 zile. mai asteapta cineva pachet din 31 ian?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

quote:
Originally posted by katthy

Salutare

Am primit astazi urmatorul e-mail:
Bonjour,
Suite à un problème technique sur notre site, vous avez connu des difficultés lors de votre visite sur nos boutiques.
Pour nous faire pardonner, nous vous offrons un cadeau surprise* pour toute commande.
Nous tenions à vous prouver l´interêt que nous portons à la qualité de nos services.
Cette offre vous est PERSONNELLEMENT réservée.
Encore toutes nos excuses et à très bientôt sur laredoute.fr
Pour bénéficier de votre offre lors de votre prochaine commande rien de plus simple ! Il vous suffira de faire votre shopping sur laredoute.fr et d´entrer le code 57738 sur la page "votre panier".
L´équipe laredoute.fr
* Pour un montant minimum d´achat de 43.42 € sur laredoute.fr. Offre valable une seule fois 3 semaines à partir de la date d´envoi de cet e-mail pour toute commande passée dans les collections Redoute Automne Hiver 2007 et Printemps Eté 2008. En cas d´indisponibilité, vous recevrez un article de valeur commerciale similaire. Non cumulable avec une autre offre.

Voi ati primit asa ceva de-a lungul timpului?
E pe bune sau doar o strategie marketing?

katthy Bianca Elena (15.05.2007)

am primit si eu acest mail. chiar rusinos acest cadou: un fel de portmoneu pt maruntisuri... mic si uratel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Va admir.

???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Yasmine, Adyna, Adeea multumiri pentru raspunsuri.

Mai bune sunt codurile pe care le stim in cazul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

am luat teapa cu experimentul meu, le-am scris ce am facut, mi-au luat si banii d p card si nici nu trimit comanda, asa imi trebuie.
nushu si andreea super faine lucruri!!!

Mergi la inceput