Mamici de iulie-august 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Offff, pai eu pe langa voi, sunt la pamant cu mancarea....
Dimineata mananc un sandwich, la pranz ciorbitza si seara felul 2 daca este, daca nu tot sandwich-uri. Lactate ....iaurt din cand in cand. La prima sarcina mancam zilnic, ca eram la servici...probabil cand o sa incep iar ...ca acasa nu prea am chef sa mananc...
Fructe da, dar nu zilnic si nic cu lichidele nu ma omor...aproape 1 L pe zi. Dulciuri cateodata, cand am pofta, iar de la fast food imi place pizza de la Sherifs si Mc puisor de la Mc donalds. Dar mai rar....Cam nasol la noi cu legumele, caci nu mai sunt naturale deloc, sunt aduse din import si cine stie cu ce sunt tratate....

Flory mami de Alex si 14+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Camy, ai grija de tine!!!
Ma uimiti cand vad ca vorbiti despre mancare , gatit !!! Sa va spun cam ce mananc eu de vreo 3 sapt incoace; cartofi fierti sau prajiti(mai rar prajiti), grapefruit, pomelo, mere acre si gutui( singurele fructe care nu ma fac sa vomit), branza de vaci, sana , paine prajita si ceai cu lamaie. Cam asta este mancarea mea , dulciurile imi fac rau , la fel si mancarurile aromate si condimentate.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Flo, se pare ca suntem colege de suferinta... Mai ai stari de greata?? mai vomiti??? La mine e regula sa ma trezesc dimineata cu stare de greata si sa vomit...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina sorry o sa treaca si perioada asta si eu mai am greturi asa cat sa ma chinui si sa nu pot papa orice dar acuma macar pot sa gatesc ca inainte nu puteam deloc sa ma bag in bucatarie, mai deschid usa mai una alta oricum trebuie sa fac si papa.
Sarcina trecuta am avut noroc ca nu puteam papa decat fructe mancam cu tona si iaurturi pe urma am reusit sa pot papa orice dar nu mai incapea ca era stomacul inghesuit si luam trei guri si eram plina.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Mada , eu nu stiu ce o sa fac cu amandoi copiii....
Alex doarme numai in patut si nu am loc pentru 2...as vrea sa-l obisnuiesc in pat dar nu prea merge...Poate atunci cand v-oi veni acasa cu bebe 2 sa fac direct mutarea.....va fi invidios si gelos...sa speram ca ne v-om intelege. Daca nu merge o sa stau in sufragerie cu bebe 2 si tati cu el in dormitor.....ne mai gandim, de mutat nu avem posibilitatea acum desi nu mai avem loc de mult...jucarii peste tot, sifonierul arhi plin....

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Am revenit, ca sunt in pauza de masa.

Steamer pentru gatit la abur vreau si eu sa-mi iau, am pus ochii pe un Braun la 2.300.000 lei vechi, am vrut sa-l iau de sarbatori cand am luat aspirator, dar nu-l mai aveau decat pe cel expus care avea nu stiu ce lipsa, si am zis ca mai amanam un pic, sa gasim unul ca lumea. Voi ce marca ati vrea sa luati? Iar cele care aveti deja, poate ne dati ceva sfaturi ce marca e mai bun, are mai multe accesorii si consuma mai putina energie si niste idei de retete.

Copiii in aceeasi camera, problema asta o vom avea si noi. Avem o singura camera disponibila pentru copii, pentru ca mi se pare normal ca parintii sa aiba dormitorul lor iar sufrageria sa ramana sufragerie, iar noi avem 3 camere si stam la casa, iar de aici nu ne mai mutam sigur. Bine, sufrageria are o terasa mare (sunt despartite prin usi glisante cu rama termopan si sticla si avem jaluzele verticale la ele) in care avem o canapea pe care se poate dormi si biroul cu calculatorul, insa altceva gen sifonier nu mai intra acolo. Asta poate fi folosita eventual pentru 1 copil (cel mare probabil) pentru dormit doar. La mine se pare ca bb2 e fetita (dupa Iosup) si diferenta intre ei va fi de 6.5 ani, deci e si mai complicat sa imparta o camera. O sa ne mai gandim cum vom face, insa in primii ani (4-5 poate) as vrea sa imparta camera iar apoi mai vedem cine si unde va dormi.
Noi spatiu avem - e mare apartamentul, insa nu e bine impartit dupa parerea mea (ar fi fost loc de 4 camere lejer), iar de daramat pereti nu ma apuc... Casa nu ma facut-o noi , asa ca nu e fix pe ideile noastre din pacate. Insa imi dau seama ca noi suntem foarte norocosi sa avem o casa mare.

Cami, ma bucur ca nu e nimic grav. Sanatate multa!

Eu mai stau putin pe la birou si plec acasa, deci va urez weekend placut si sa ne auzim cu bine luni!

pup you all,

Caprioara 14+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Cristina nu mai am greturi...am scapat cam dupa anul nou. Era groaznic caci aveam si dureri de cap, ameteli. Reuseam sa mananc putin pe la pranz, ma saturam repede si preferam ceva usor. Abia luam medicamentele (utrogestan, ac. folic, prenatalul, aspenter caci eram suspecta de sindrom antifosfolipidic)....

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Flory din cate am tot citit zice ca sa incerci sa il obinuiesti pana vine bebe 2 ca altfel da vina pe bebe 2 ca din cauza lui s-a mutat sau ceva. Asta am citit ca pana acuma nu am trecut prin asta.
Caprioara steamer ca bine ca ati voi cum se cheama ca eu aveam un lapsus aici care par mai bune is alea tefal. Este un model cel mai scump adik www.tefal.co.uk/tefal/products/product/index.asp?category%5Fid=200&dept%5Fid=220&sku=U00391&mscssid=DBDUSEMBA8BU8PQ7N2FBF15N6E2C1077" target="_blank">asta, e vreo 50 de lire, dar poti gati si mancare si desert odata si poti gati si cu sos ca sa nu fie asa simplu, numai aburit ca nu prea are cine stie ce gust, sper sa ii placa la al meu gustul la astea gatite la aburi ca pana te obisnuiesti dureaza din cate am inteles.
Caprioara uite www.tefal.co.uk/tefal/magazine/recipe_results.asp?RelatedProducts=1&dept%5Fid=220&mscssid=DBDUSEMBA8BU8PQ7N2FBF15N6E2C1077" target="_blank">aici ce retete dau ei pt steamer.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

M-am tot uitat ce-a scris Madina si ridicam o spranceana, si ma scarpinam la urechea dreapta cu mana stanga. Cum vine asta, ciorba de cocos?(io n-am citit cocosh) Si ma intrebam ce inventie mai e si asta
Fraaaate daca m-ati vedea cateodata... zici ca am baut vitriol

bujo 13+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Am terminat de mancat a fost fffffff.bun.
Am facut doar legume cartofi morcovi ceapa rosie ardei o ling margarina si putin delicat..
Al meu e tefal am dat 54 euro mai erau si altele si mai scumpe dar si asta e bun.Mai ales ca ma plictisesc repede.Am multe minunatii cump si le am folosit nu mai mult de 5 ori.
Eu am vazut la fina mea in ro unul la fel ca al meu dar marca severin si ala la fel de bun si mai ieftin 1.200.000
Daca inventati lucruri noi scrieti pe forum sa incercam si noi!
ELLA 16+ cu Alexandru Ionut

Mergi la inceput