Mamici de iulie-august 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Narcisa nu trebuie sa te scuzi ca nu s-a suparat nimeni.
Sibylle doar si-a zis parerea ei despre home school.
Eu am sa intru pe site-uri ca eram curioasa sa aflu despre ce e vb. oricum de dat la gradi si la scoala tot trebuie sa ii dau eram numai curioasa sa vad ce e cu acest concept de home school.
Asa ca hai nu va suparati ca nu e cazul.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Dragele mele va astept la capitolul 21 al odiseei noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Salut fetelor ! Mada Mxm si Monalac ca numai voi ati vazut ceea ce am scris eu, sau ma rog, doar voi ati raspuns, va multumesc pentru asta. Am fost la eco pe 10 ianuarie si totul este perfect. O sa avem o fetita pe care o sa o cheme Daria ( sau Dalia) Maria. Pe 10 ianuarie aveam exact 14 saptamani, fetita este bine are 8 cm si e foarte zglobie, dna dr a zis ca e o mica gimnasta. A fcaut masuratori f importante acum, printre care si pliul nucal, daca nu ma insel avea 1.77 mm, nu am raportul la mine, dar dr a zis ca e super. Suntem foarte fericiti ca o sa avem o mica printesica, cel mai incantat a fost tati care a fost pt prima data la eco cu noi. In week end am iesit la cumparaturi, noi nu suntem superstitiosi asa ca am cumparat cate ceva pt bebita, hainute in special. La Ikea am gasit cateva patuturi foarte frumoase, pt cine este interesat, bineinteles ca doar am testat piata. Luna viitoare pe 7 mergem iar la eco plus TT o sa avem 18 sapt atunci. In rest agitatie mare in burta la mami. Va multumesc celor care citesc ceea ce postez si eu cat si celor care imi raspund. Oricum pt mine e o placere sa va citesc mesajele tuturor. Pupici

oana silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns new_ioana spune:

fetele.. un sfat..
ca o mare fraiera am stat in frig mult, m-am agitat, am umblat pe gerul acesta cu diverse treburi.. si rezultatele se vad!
am febra.. ma doare ingrozitor capul.. ma simt tare rau..
ce sa fac?!?
medicamente stiu ce nu am voie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaOr spune:

Buna fetelor...sunt trista...am fost azi la medic cu rezultatul analizelor...
si am 3 dintre ele nu prea bune
-toxoplasma IgG - pozitiv
citomegalovirusul IgG - -pozitiv
-RH - negativ,

Problema e ca acum am facut si Rh-ul sotului si el are tot Negativ. Ce facem? Nu mai am rabdare pana miercuri cand trebuie sa merg la medic.... Spuneti-mi ceva...please

Andreeaor

Mergi la inceput