Mamici de iulie-august 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Monica mai bine iei material si faci tu, asa macar le faci la ce dimensiuni ai nevoie, sa le faci mai mari sa intre bine sub saltea ca a mea nu stiu cum face da mereu reuseste sa le scoata atata se frasuie, aici se gasesc separat la toys'r'us si ei sunt mai ieftini si noi avem 2 ca erau pachete de cate 2 si tot nu sunt de ajuns cateodata. Aici seturile de pat sunt numai fatza de perna si de plapuma cearsafurile se iau separat.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna tuturor!
Fiquelle da, am luat primele 3 luni ac. folic si Prenatal. Daca e in cantitate mai mare , ac. folic se elimina prin urina, nu creaza probleme.
Monalac nu-ti fa probleme in legatura cu greutatea copilului. Eu am avut la nastere 1500g si am luat foarte repede in greutate, fara sa stau in incubator. Si baietelul meu a luat repede in greutate, el a avut 2800g. Am o prietena care la nastere, bebelul ei a avut 4500g si nu a luat mai nimic primele 2 luni. Asa ca...sanatos sa fie, sa se nasca cu bine, caci il pui tu pe picioare!

Flory mami de Alex si 15+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Turturica, m-am mai linistit!!! Chiar ma speriasem, mai ales inainte de a face eco, credeam ca bebe nu a mai crescut!!!Uneori gandesc prea mult !!!
Boticelina, daca nu poti manca mult , incearca macar ca la 2-3 ore sa iei o mica gustare, fructe sau salate!!!
Chiar nu se gasesc seturi de pat pt bebei??? Eu inca nu am inceput cautarile ( asteptam sa vina salariile, acum dupa Sarbatori ) si mie groaza ca , pe langa faptul ca abia gasesti ceva si nu tocmai calitativ mai costa si o multime...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Pai linkuri ar fii cateva...Care m-a impresionat pe mine este
http://www.letteroftheweek.com
Dar altele sunt
http://www.characterjournal.com - asta e ceva despre modalitati de dezvoltare a caracterului copiilor
http://www.dltk-kids.com - aici am gasit crafts
http://www.enchantedlearning.com/Home.html - si asta e cu program pt copii
http://www.first-school.ws
http://www.kidzone.ws
Cam astea sunt...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Narcisa saru'mina pt linkuri, le bag la semne de carte.

Cristina, se gasesc seturi de pat pt bebe, dar cele "bune" la pret, adica pina in 50 lei sunt de o calitate execrabila, iar cele de calitate buna sunt de la 120-150 de lei in sus, ceea ce mie, sincer, mi se pare foarte mult. Mai ales ca trebuie sa ai cel putin 3-4. In general in set gasesti o pilota+plic pt ea, o pernuta foarte plata+fata pentru ea si un cearsaf. In altele mai sunt si aparatori de patut, care se pun la patuturile din lemn, pentru protectie.

Eu am mai sapat pe net si am comandat un www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=1291" target="_blank">set, pilota si pernuta, albe, pentru care voi face eu fete de perna/pilota, plus cate 2-3 cearsafuri, ca pe astea le schimbi mai des. Ca pret voi iesi la jumatate, in jur de 30 lei pe set.

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 13+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Narcisa, siturile tale cam fac propaganda religioasa. E si pe forum o discutie destul de controversata despre home school, in ceea ce ma priveste e clar ca nu sunt adepta. Desigur ca e o optiune personala.

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaH

Buna fetelor sunt noua pe acest forum si as vrea sa ma inscriu si eu pe lista voastra UM 17.11.2007 DPN 23.08.2009

Oana bine ai venit merg acuma sa te trec si pe listutza. Ne mai trebuie data nasterii tale. Primele 10 mesaje iti vor fi moderate apoi vor aparea imediat ce le scrii.
Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!

Bebe 2

Mergi la inceput

Oana gata esti pe listutza.
Narcisa ms pt linkuri am sa intru sa vad despre ce e vb pe acolo.

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

quote:
Originally posted by Sibylle

Narcisa, siturile tale cam fac propaganda religioasa. E si pe forum o discutie destul de controversata despre home school, in ceea ce ma priveste e clar ca nu sunt adepta. Desigur ca e o optiune personala.

Nasterea ariciului junior Pozele mele
Poze cu noi si Vladimir

Sibylle, nu stiu ce inseamna propaganda religioasa si nu am citit pe forum nimic despre home school, spre rusinea mea. O sa caut si o sa vad. Sunt cateva site-uri, am vazut si eu, care sunt site-uri crestine...daca asta inseamna propaganda religioasa. Imi cer scuze daca au deranjat pe cineva. Eu cred ca fiecare parinte are discernamant si stie sa faca un proces de selectie si sa aplice ce crede ca este bun pentru copilul lui. Imi cer inca o data scuze daca am deranjat pe cineva cu linkurile postate.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Nu ai de ce sa iti ceri scuze . Eu doar mi-am dat cu parerea despre aceste situri (de fapt doua pe care le-am deschis la intamplare) si e evident ca fiecare are dreptul si libertatea de a avea o parere.

Tot ce imi doresc pt copiii mei e ca la doi ani sa stie sa se joace si sa fie fericiti, in nici un caz nu ma vad tinandu-le in fiecare zi lectii pe teme biblice.

Nasterea ariciului junior Pozele mele
Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput