Piatra Neamt, Perla Moldovei (40)
Raspunsuri - Pagina 7
lunna27 spune:
quote:
Originally posted by alexDG
Salut fetelor!
ce vorbiti voi aici??De vile?Piscine??
Pai mai stati vreo 4-5 ani shi vin eu...k tot vreau sa dau in vara la constructii deeeeeci......Vin sa fac shi eu un ban gramada...mai pun o caramida, mai dau o mana de var...shi gata vila...shi pt ca va cunosc...facem shi reduceri:)):))...3caramizi la pret de 2jumate...e bene?...iar de piscina nu-i problema...cu shtrumphii o rezolvam in 2 zile:)):))...[nu ma trimiteti la protectia copilului k le va face placere]
Laura, tre sa recunosc...fenomenala poza cu iustina...shi are o privireeee...
Adriana, pai veniti si voi la saniush cand am eu vacantza...
pooopoci fetelor...week-end placut!...ne mai auzim...scuze...ne mai citim
zuza...tusha de shtrumphi...
Ana Maria,Paul si mama Dana
LoraG76 spune:
Mey, cum adica incerci...ti-oi da io un incerc de nu l-ai putea duce! Fii! Auzi la ea...incearca...
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Mey, cum adica incerci...ti-oi da io un incerc de nu l-ai putea duce! Fii! Auzi la ea...incearca...
Lora, mami de IUSTINA
Bre,dar de cine te-ai luat,ca sa mor daca-mi dau seama
Ma duc sa halesc ceva ca nu va inchipuiti ce-i in stomacul meu
ana1980 spune:
Dana bine ai facut ca ai pus postarile allexei.
Allexa se poate da de cate ori e nevoie. Si pastilutele la fel.
Am pus si poze, dar mai asteptati vreo 1o min sa se incarce toate.
http://s136.photobucket.com/albums/q174/o-ana/surioarele/?start=0
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Dana, da scrisese ceva Alexa, bine ca ai pus mesajele, eu nu citisem nici unul de la ea.
Eu am fost azi sa vad 2 gradinite particulare cu predare in germ. Am stat o gramada in trafic, ca erau milioane de masini - "o placere sa conduci", ce mai ... - gradinitele erau OK, pana la preturi; prima costa 9 milioane/luna si a doua 10 mil, e adevarat ca a doua avea o curte mare, faina si era si masa de pranz inclusa - progr. scurt insa la amandoua la banii astia; nici nu stiu cum sa facem - nu sunt nici aproape de casa, costa si-o avere ... sa vedem
Adriana
LoraG76 spune:
Ana, ce domnisoare mari ai! Sa-ti traiasca amandoua! Ce mai trece timpul...
Adriana, ce preturi......ca de Bucuresti
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
Ana incerca sa intorci pozele cand le incarci,nu de alta dar om ramane cu gatul stramb bey,sa nu te superi ca-ti spun stii ca eu is mai directa,asa...
Adriana ce sa zic,sunt niste preturi de te doare mintea,dar pt cine-si permite...
cat trebuie sa ramaneti in Bucuresti??
Lora ce faci,stai sa ghicesc...ti-e foame??
Diana deci dai la constructii,bafta,dar totusi ce-ti venii ??
Gata,am plecat la lectii!poate nu stiati ca sunt si eleva
alexDG spune:
hello!
dana mercik k ai adus mesajele mai in fatza....pai ce sa fac...medicina nu vreau...marketing nu...info in nici un caz...deci au ramas constructii...k vb aia se cam cauta ingineri
Mi-a spus sor'mea sa mai scriu k sa scap de moderare...deci...mai intrebati-ma....k sa va povestesc:)):))
pup mare la toata lumea