Piatra Neamt, Perla Moldovei (40)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenstefi spune:
hai neata fetelor!!!
pe la ora asta neata,dar dau o cafea mare cine vine??cu lapte,fara sau cu altele........bem si pt criss....
laura, ce fac bebeii????
ana ,vrem poze cu cerceii si micuta bineinteles!!casandra ce face?
adriana asteptam si de la tine pozeeeee!
lora,cum e cafeaua la tine ca fug acu pana la tine?
carmen si stefi
pupici
ana1980 spune:
Carmen pt Criss trebuie sa bagam mare
Ma uit acum de ceva poze. Dar sunt cei care i-am pus prin impuscare.
Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
LoraG76 spune:
Allexa06, cred ca ai scapat de moderare. Mai scrie ceva, sa vedem daca apare imediat ce ai scris. Cum se mai simte Razvanel? Ai fost cu el la stomatolog? Nu cred ca-i prea mic pentru asta, daca ai vreo nelamurire e bine sa mergi.
Ana, asteptam poze noi cu motatele!
Dana, usile tale din interior sunt din lemn? De unde le-ai cumparat? Cat a costat/buc.
Lora, mami de IUSTINA
lunna27 spune:
quote:
Originally posted by LoraG76
Carmen, la mine gasesti cea mai buna cafea!
Lora, mami de IUSTINA
Pai daca e asa,ma prezint in fiecare dimineata cu cana la tine !!
Da,sunt din lemn,la restul intrebarilor iti raspund mai trz dupa ce-l intreb pe al meu sot
Meseriasul lui peste n-a venit azi,asa ca il astept maine ,ma enerveaza ca aveam treaba azi la dr de familie si din cauza asta n-am putut pleca de acasa
Allexa nu stiu daca te-ai prezentat,poate ai facut-o si n-am vazut eu,cand scapi de moderare poate ne spui despre tine,mai multe,eu stiu doar ca ai un baietel,dar nu stim cat are etc...
Ana Maria,Paul si mama Dana
lunna27 spune:
quote:
Originally posted by allexa06
LAURA - In spate la scoala 12, din cate stiu eu nu este cresa...doar camin !
allexa
lunna27 spune:
quote:
Ma bucur ca a nascut Criss...in sfarsit si-a tinut bebele in brate, parca mi-e dor si mie de un momemt din asta
Lui Razvanel ii curge nasul si a inceput sa si tuseasca de azi noapte. Abia incepusem sa-i fac tratamentul pt. imunitate...
allexa
lunna27 spune:
quote:
LAURA - orice fetita vrea cercei , mai ales cand va fi mare. Taticii nu prea se pricep la treburile astea
allexa
lunna27 spune:
quote:
ANA - pt. ce varsta folosesti tu gelul ala hemeopat ?
se poate da asa de des ?
allexa
Allexa din cauza ca au aparut mai trz postarile tale,noi nu le-am vazut decat acum,le-am pus eu aici sa le vada toate fetele.