mamicuta la o varsta frageda
buna la toata lumea. am 15 curand voi face 16 ani si de curand am aflat k sunt in sarcinata. am nevoie de niste sfaturi. sper sa ma puteti ajuta
Raspunsuri
adriuta spune:
La ce sfaturi te refereai?
Legate de sarcina sau de decizia de a pastra sau nu acest copil.
N-am inteles bine...
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
32+ cu
ADRIAN
zouzounaki spune:
only_me ceva nu este in regula aici...tu ai incercat sa ramai insarcinata de acest an?pt ca m-am uitat peste un alt subiect unde ai scris in octombrie si suna asa:
" only_me_deny
nou venit
Are album!
Romania
Timisoara
2 Mesaje
Trimis la: - 18/10/2007 : 00:34:41 Show Profile Email autor Trimite mesaj yahoo lui only_me_deny Reply with Quote
hi all! imi pare rau ca nu m-am uitat atent peste toate paginile si din aceasta cauza nu am gasit un raspuns la intrebarea mea.. defapt intrebarile. De cateva luni am incercat sa raman insarcinata dar fara succes
inca nu am incercat un anumit tratament pt asa ceva dar orice are un inceput.As vrea daca se poate mai multe date despre calculul ovulatiei deoarece am un ciclu neregulat. As dori sa mentionez ca am ovare polichistice, acesta sa fie motivul? Orice sfat este bine venit.
Carpe diem!"
poate ar trebui sa ne dai niste lamuriri...si vorba lui Eseea
in caz ca nu esti troll
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

kitzy spune:
Wow, la 16 ani?! Da rapida mai esti!
Vrei sa pastrezi copilul? Ce fel de sfaturi te-ar interesa?
25+ cu
Diana
zouzounaki spune:
nu ati vazut mai sus ce scrie????am luat ce a scris de pe un alt subiect..cica in octombrie se plingea ca are ovare polichistice si ca vrea sa faca un copil si ca a incercat sa ramina insarcinata,dar fara succes...la 15 ani..nu judec,nu critic,,dar cred ca respectiva este un troll
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

cllaudia spune:
cu riscul de a ma face de ras va intreb.. cum adica troll? ce inseamna cuv. asta? ca sa stiu si eu despre ce vorbiti...
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by cllaudia
cu riscul de a ma face de ras va intreb.. cum adica troll? ce inseamna cuv. asta? ca sa stiu si eu despre ce vorbiti...
"Trollul este acea specie de individ care paraziteaza forumurile avand drept unic scop stricarea atmosferei, deturnarea discutiilor de la subiectul initial si insultarea celorlalti participanti. De multe ori trollii se asociaza in bande. Din fericire pot fi usor identificati.
Efectele statului la discutii cu un troll sunt irosirea timpului si nervilor. Utilizatorul de buna credinta dar nepus in garda ii poate cadea usor in plasa, spre distractia trollilor."

redai spune:
Si mie mi se pare ciudata aceasta peroana. ori face mishto ori face parte dintr-o familie care e de o anumita etnie, in care se fac copii la varste fragede.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
Anca.Diana spune:
de ce fel de sfaturi ai nevoie?
Anca D.
37+
Calin Alexandru
AMR 10 zile....
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
http://www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A