daca esti agresat fizic si verbal

daca esti agresat fizic si verbal | Autor: galea

Link direct la acest mesaj

daca un pacient internat in spital consuma alcool devine agresiv si agreseaza fizic si verbal personalul medical cum se precedeaza?
nu este o lege prin care se protejeaza persolalul medical de pacientii agresivi ? (nu au diagnostic de psihiatrie) doar nu se pot adapta regimului de spital consuma alcool .externarea lor este un pericol ptr societate avand boli transmisibile (tuberculoza , hiv,hepatita,sifilis)alte boli contagioase ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de galea

daca un pacient internat in spital consuma alcool devine agresiv si agreseaza fizic si verbal personalul medical cum se precedeaza?

Cred ca e de competenta psihiatrului, probabil ei au proceduri pentru agitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galea spune:

mentionez ca sectia nu are specific de psihiatrie nu sunt medici de garda decat la 3 km distanta nu sunt paznici jandarmi etc
pacientii nu au diagn de competenta psihiatrica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Si eu sunt cadru medical si nu ai ce sa faci.Raspunsul este ...toti bolnavii trebuie tratati, chiar daca si eu am fost amenintata cu cutitul sau injurata.Asta a fost raspunsul pe care l-am primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atlantiana spune:

In SCJU Constanta scrie mare peste tot ca nu se fumeaza in spital. Managerul face razii si pacientii pe care ii prinde fumand sunt externati disciplinar. Indiferent ca eu leucemie, tbc, etc. Asta nu inseamna ca nu pot reveni peste 3 zile pentru o noua internare. Care este insa baza legala pentru externarea disciplinara, nu stiu.

Cat despre injurii, jigniri, etc... cred ca nu exista cadru medical care sa nu o fi patit.

Daca pacientul respectiv a trecut la agresiune fizica si ai si martori, poti face o plangere scrisa, cu numar de inregistrare, la politie. Daca te agreseaza cineva pe strada, faci plangere penala. Nu stiu de ce nu ar fi la fel si daca agresorul e internat in spital.

De ce medicul curant al pacientului agresiv nu a cerut consult psihiatric?

Mergi la inceput