Mamici de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 21
ralu_t spune:
neata fetelor, ma bag si eu in seama, rar ce-i drept, ca am multe pe cap: sunt in sesiune ca m-a mancat in fund sa mai fac o facultate, ca daca bb tot nu venea, am zis sa fac si eu ceva pt mine, lucrez 9 ore pe zi si mai mult,deci va dati seama 
am vaz ca vb de salariul ala bonus. aveti grija ca e vb de salariu mediu pe unitate. adica nu de salariul pe care-l luati voi, poate fi mai mare sau mai mic, media este una artimetica, adica se aduna toate salariile din firma/nr de angajati.
succes fetelor cu amniocenteze.
maine mergem si noi la eco la herghelegiu, ultima data am stat si eu la coada 2h30 si una dintre gravide a fost lasata in fata mea pe motiv ca a facut barba-su scandal si sarmana asistenta nu mai putea sa-l asculte. drept urmare, mi-am pregatit un discurs pt maine : mama mama![]()
ca de obicei tati lipseste, iar nu e in tara, el era cel cu scandalul, eu sunt mai linistita...dar acum ma duc pregatita.
va urez o zi buna
a venit toamna...cu un bebe albastru
tudor
!!!
21+
drumul lui bebe
AMR
simonacip spune:
Andreea, Cleo, gabitzam, am contract colectiv, dar asa am avut si la David si nu am primit nimic...![]()
Voi veti face ceva in acest sens? eu poate ma grabesc, dar am inceput sa ma ocup de forme, ce trebuie pt concediu prenatal, pt CIC, etc...plus ca vreau sa printez toate documentele necesare pentru la nastere, pt alocatie, pt trusou, pt ce o mai fi acolo...
David (10 nov 2004) si
Simona
25+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by simonacip
neata fetelor...
Cleo sau alta fata care stie, lamuriti-ma si pe mine unde exact scrie despre salariul bonus la nastere...La David nu am beneficiat de el, am aflat abia dupa aceea.
Pentru asta trebuie facuta vreo cerere? sau se sesizeaza cei de la personal/ eu oricum, as face o cerere, sa fiu sigura, ca n-am incredere in autosesizarea lor...
David (10 nov 2004) si
Simona25+
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
in Contractul colectiv de munca pe 2007-2010.
http://www.ugir1903.ro/download/CCMUN2007-2010.pdf
deci e posibil ca in 2006 sa nu se fi dat. Eu o sa il cer...
Despre ecografii, eu am facut la Mentosana. Intradevar, la una m-a defazat cu 10-15 min, dar stiu ca o ecografie poate sa dureze functie de medic+ situatie, si nu m-a deranjat. Sau eram prea emotionata..ca nu am remarcat cat am asteptat. Dupa aia mi-a programat ecografiile din timp... prima. Sa fiu prima ecografiata! Asha ca am programare pe 18 martie. Asta am facut-o preventiv, medicul fiind unul foarte ocupat, la consultatii am programari si pe luna febr, si o sa imi fac si pt martie
A, prima ecografie, transvaginla de confirmare a sarcinii- a fo la MEdicover, la prima data libera: cu dr Mihaela Steriu. Fooarte acra, sincer, nu l-a primit pe tati, era un singur ecran si ma holbam si io pe langa- doar sunt o mamica curioasa...si aveam intrebari, ma intelegeti voi, prima sarcina, emotii, temeri etc etc si ea mutulica.
Mai ziceam de sistemul medical in Ro: eu am noroc maaare cu asigurarile facute de firma mea si de firma lui tati- sunt la Medicover respectiv Mentosana, daca medicii imi dau trimitere - im sunt acoperite toate alea; si cum merg la 2 medici care lucreaza si la clinicile astea.. pot sa zic ca am platit doar prima runda de analize, pt ca am facut repede,a2zi dupa ce aveam 2 liniute, nu am stiut ca imi pot fi acoperite de asigurare, si nici zapacitele alea de acolo nu au zis. Oricum nu mai conteaza. Emotii mari o sa am la spital. DIn cei 2 medici care imi urmaresc sarcina, cred (cred!) ca voi naste la FIlantropia cu Hamid Reza Ayatolahhi- e f. calm si explica orice intrebare, un om dedicat. Nu stiu cum e in spital... voi merge si la cursuri in Filantropia, care cuprind si o zivita prin maternitate, si o explicatie de cum e fluxul evenimentelor. Cum am mai stat 1 noapte in Spitalul Municipal acu 2 ani... sper ca 2-3 nopti in Filantropia nu ma vor speria asha rau!!
Mai vorbeam de pregatit camera la bb. Cum la ecograf mi s-a zis iar ca bb e mai avansat cu 1 sapt.. (eu banui si ovulatie mai devreme etc) si m-am panicat. Ca nu am pregatit nik pt bb. Acum, ca am comandat termopanele, ma simt muult mai impacata. Oricum, vom tine pe bb in camera cu noi 2-3 luni... credeti ca vom puteea dormi? CHiar rad cu tati: aducem bb de la spital..si stam sa ne uitam la el: "respira? de ce nu plange?a, plange... De ce plange???"
Uneori nu mai avem rabdare...vrem sa vedem pe bb, sa stim ca totul e perfect. Medicii recunosc ca medicina e inca limitata, ecografia nu acopera 100% probleme, ei nu pot da nicio garantie ca daca totul e perfect in timpul sarcinii, si pt bb va fi la fel. Asha ca... ne rugam si ne dorim un singur lucru: sanatate.
24+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
Andree27 spune:
Hellooo fetelor,sunt foarte fericita ca am gasit in sfarsit nume pt baietelul meu.In sfarsit ne-am pus de comun acord eu si sotul meu.Il va chema Eric Ianis.Ce ziceti va place?Sper ca da .Va pupik