Mamici de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 18
cory74 spune:
salutare fetelor!
aparem si noi dupa o pauza cam lunga, suntem bine.
nici nu stiu cu ce sa incep, ati scris f mult, dar am citit tot, normal ca am si uitat multe.
miss parker am vorbit aseara cu ai mei , ziceau ca au vazut la real, inainte de craciun patutul la oferta.si la un magazin numit "toys&us" au vazut iar patuturi echipate pana in 120 euro, iar carucioarele la aceelasi pret.acum nu stiau ai mei daca si in zona ta e magazinul respectiv.sper ca ti-am fost de ajutor.
reallaura, una din nasele noastre de cununie mai avea 2 sapt pana sa nasca si ne-a nasit fara problme, a rezistat de dimineata pana seara la 11.30.sincer eu am fost rupta in ziua aia.eu iti tin pumnii!
mi-am luat azi, in sfarsit, rezultatul la TT si ce credeti fetelor ca nu are interpretare, are doar valori, deci am aruncat 80ron pe geam, dar asta e romania.
aaaaa, si sa ma laud, sambata la primul meu ex la facultate am luat un 9, nu-mi vine nici acum sa cred, dar mai am 7 ex, nu ma laud prea mult!
ylari, ma bucur pt tine si sa speram ca pe 26 reusesti sa te mariti.sa ne pui poze!!!
va pup pe toate!!!
corina
cory74 spune:
inca ceva ca sa fie ziua incheiata cu bine, ma suna asistenta de la cabinetul dr si imi spune ca joi cand am eu programare medicul a e de garda toata ziua si toata noaptea.nu stiu pe ce ton am spus sa ma reprogrameze, dar tipa a spus ca daca imi convine miercuri seara la 20.20 e liber.normal ca am asteptat, ca vreau sa stiu ce e cu TT ala.
va mai pup o data fetelor!
corina
aelita spune:
Miss Parker concediu de 4 luni ,in Belgia ,Spania,si parca mai era pe undeva...SUA vad ca au si mai putin !!-zice Cleo .
Boierie mare in Germania !!!Neamtul tot neamt![]()
Cleo salariul bonus pe care o sa vi-l dea la nastere e exact cat salariu luati fiecare sau o cota fixa?
m-am pierdut in roni..cati euroi adica va da in total lunar??
cica si taticii simt psihologic sarcina,si unii se ingrasa,au pofte mai ceva ca noi,sunt nervosi sau prea calmi,sau ...ce mai,zici ca au si ei unul in burta .
gabitza important e ca e bebe bine,nu te mai gandi la gretosenia aia !
mare bafta si cu amniocenteza !! o sa iasa totul bine si ai sa te linistesti!
e un pic devreme cu miscarile,sunt fete care au simtit mai devreme,dar mai putine,in general se simte mai tarziu,unele fete simt dupa 20- eu pe la 17 saptamani am simtit la ambele,dar mi-au zis toti ca e cam devreme.deci nu te agita. daca tu l-ai vazut miscand acolo la eco,atunci nu simti din diferite motive: el da prea incet deocamdata ,pozitia placentei,unii spun ca daca ai burta mica si mai slaba simti mai repede...
hai sa va distrati si voi un pic ,sa vedeti de ce nu crestem :AICI
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
21s+ (DPN 18mai2008)
aelita spune:
CORY-FELICITARI PT EXAMEN SI BAFTA IN CONTINUARE !
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
21s+ (DPN 18mai2008)
cory74 spune:
gabitzam, bine ca e bine BB, cel putin ti-ai luat o piatra de pe inima.cat depsre scarba de dr, las-o in pace, sunt unele care se cred D-zeu ca sunt dr, dar de fapt oameni nu sunt!
daria, tot uit sa te felixit si eu la ce mama buna esti, dupa cate trebuie sa induri de la viata asta, ma refer sa stai despartita de sotul tau.sincer eu nu-i inteleg pe americani.accepta atatia emgranti, ii tin acolo pe spatele alora care lucreaza iar pe cei care au o familie ii lasa la urma sau nici nu ii baga in seama si gasesc tot felul de motive.
corina
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by cory74
inca ceva ca sa fie ziua incheiata cu bine, ma suna asistenta de la cabinetul dr si imi spune ca joi cand am eu programare medicul a e de garda toata ziua si toata noaptea.nu stiu pe ce ton am spus sa ma reprogrameze, dar tipa a spus ca daca imi convine miercuri seara la 20.20 e liber.normal ca am asteptat, ca vreau sa stiu ce e cu TT ala.
va mai pup o data fetelor!
corina
cory, io platesc interpreytarea..separat. O sa fie gata sapt asta- daca m-or suna..
Aelita , in euro.. e cam asha: 600 lei grei = 170 euroi /pe luna pt stat acasa. Alocatia copil 0-2 ani, 200 lei=70 euroi; apoi devine 32 lei=9 euroi.
Salariul bonus e.. inca 1 salariu.
24+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa
alina_anto spune:
Buna fetelor!
Vreau sa va multumesc mult pentru urarile de ziua mea! Va pup..

alexuta75...Doloress..CamiM..Ylari..gabitzam..Simonix..Alish..chinabulina..simonacip..Reallaura..MissParker Sper ca nu am uitat pe nimeni..
Sa stiti ca a fost minunat la munte: soare, aer curat, zapada (dar nu atat de multa ca in Bucuresti)si multa, multa dragoste!!! 

MissParkerBravo!!! Pentru atitudinea ta - esti o femeie hotarata si puternica! nu-i asa?? Ma refer la episodul cu amnio. Felicitari pt baietel!!! Sa aveti parte de multe, multe bucurii din partea lui! Ii trimit deja 

gabitzam Felicitari pentru eco! Ma bucur ca ai putut sa nu pui la suflet felul in care te-a tratat dr. Nu are rost... De aceea iti trimit virtual putin aer proaspat de munte...inspira si relaxeaza-te..
Iti tin pumnii vineri la amnio! Be brave!!

alina
21+ 
Adidana13 spune:
Multumesc tuturor burticilor-mamicilor pentru urari si le doresc numai bine si sanatate.
Intr-adevar a fost o zi frumoasa, am fost plecata la un unchi, care are ca pasiune vanatoarea si al meu sot a dorit sa incerce aceasta activitate. Pentru prima si ultima oara in viata lui, in sezonul de iarna. Au venit acasa inghetati, iar eu i-am asteptat cu bunatati, plus un tort cu ciocolata si frisca naturala (scuze daca va fac pofta!!!) si la final vin fiert, ca sa-i rapuna de tot
.
Acum sunt intr-un scurt concediu medical si astept luna februarie, sa stau linistita acasa.Am sa incerc tot medial, asa incat cele 126 de zile sa le incep cat mai tarziu posibil, pentru a benefica de suma aferenta si dupa ce nasc.
Vroiam sa va intreb ce inseamna "salariu mediu pe unitate", ca am lecturat contractul colectiv de munca , postat de o mamica.
Adidana 24+ 
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!