Mamici de mai-iunie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 13
YLARI spune:
Pupici la fetele mele!!!!
Ce faceti frumoaselor? Eu sunt rupta de picioare, mi-am gasit pentru cununia civila o rochitza foooooooooarte dragutza (rosu cu negru - pe dedesubt e rosie iar pe deasupra la piept are o dantela sexi neagra iar de sub piept in jos un voal negru transparent plisat) Verrrry sexyyyy!!!! Si pe seasupra o sa mi-am cumparat o blanitza neagra- roscat, si in picioare o sa am niste ghetutze negre cu toc inalt (doar pentru ceremonie, nu saritzi cu gurile pe mine, ca stiu ca nu e bine sa mai port tocuri!!!! Nici nu mai pot, ha, ha, ha) Voi ce ciorapi ziceti sa pun? Negri sau culoarea piciorului? Sunt in dilemaaa... Sper sa fie ok. Pana la urma masa o sa o dam doar in familie... Asta e, poate ne revansam la botez si facem balamuc mare, mare!!!
Mi-am cumparat un ceiutz de la Hipp - Tea drink for pregnant women se numeste. Il incerc de maine. Daca vitamine tot nu iau... Doctoritza mi-a zis ca inca nu imi da... eu mai iau o data la 2-3 zile cate un Elevit. Sunt obraznica......
In rest, bebeluna e bine, se baldacaie prin burtik. Sunt emotionata, abia astept sa ma marit... Ha, ha, ha!!!!
Va iubesc pe toate!!!
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
fecian spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Pupici la fetele mele!!!!
Ce faceti frumoaselor? Eu sunt rupta de picioare, mi-am gasit pentru cununia civila o rochitza foooooooooarte dragutza (rosu cu negru - pe dedesubt e rosie iar pe deasupra la piept are o dantela sexi neagra iar de sub piept in jos un voal negru transparent plisat) Verrrry sexyyyy!!!! Si pe seasupra o sa mi-am cumparat o blanitza neagra- roscat, si in picioare o sa am niste ghetutze negre cu toc inalt (doar pentru ceremonie, nu saritzi cu gurile pe mine, ca stiu ca nu e bine sa mai port tocuri!!!! Nici nu mai pot, ha, ha, ha) Voi ce ciorapi ziceti sa pun? Negri sau culoarea piciorului? Sunt in dilemaaa... Sper sa fie ok. Pana la urma masa o sa o dam doar in familie... Asta e, poate ne revansam la botez si facem balamuc mare, mare!!!
Mi-am cumparat un ceiutz de la Hipp - Tea drink for pregnant women se numeste. Il incerc de maine. Daca vitamine tot nu iau... Doctoritza mi-a zis ca inca nu imi da... eu mai iau o data la 2-3 zile cate un Elevit. Sunt obraznica......
In rest, bebeluna e bine, se baldacaie prin burtik. Sunt emotionata, abia astept sa ma marit... Ha, ha, ha!!!!
Va iubesc pe toate!!!
YLARI
Felicitari Ylari
. Si pe ce data o sa fie marele eveniment?

Sa nu iti faci griji ca nu faci mare tam-tam, o sa mai aveti si casatoria religioasa si acolo o sa fie altfel.
Sa ne arati si noua poze dupa
Felicia
21+ viitoare mami de
Gabrielpozici cu noi
Daria_Ioana spune:
Buna fetelor,
vad ca in weekend nu prea scrieti asa mult ca in timpul sapatamanii...probabil va odihniti...
Nici eu azi nu ma simt prea in forma si sunt cam obosita ,cu toate ca am dormit ceva,dar a trebuit sa ma culc foarte tarziu caci asta mica
era asa agitata de la petrecerea ei incat nu mai voia sa adoarma,si pana la urma a adormit pe la 6 dimineata.
A mai plans intre timp pana s-a trezit pe la 14 si l-am trimis pe sot sa ii dea sa bea laptic ca eu eram prea terminata.
Acum de cand s-a trezit e foarte maraita si plangacioasa ,nu ii convine nimic ,iar eu ma simt de parca nu am dormit deloc si ma doare capul rau de tot .
Ieri a fost foarte frumos la petrecere dar o sa povestesc un pic mai tarziu caci acum Ioana plange si o sa mergem sa ii dam sa manance ceva si poate o scoatem un pic la aer.
Ylari,felicitari pentru eveniment si e bine ca ti-ai gasit o rochie care sa iti placa...nu cred ca are ceva ca vei purta tocuri ,sunt multe femei care nu se pot desparti de tocuri nici cand le creste burtica.
Eu una nu pot purta tocuri de loc si nici nu am vrut pentru ca mi-a fost frica sa nu fac varice ,asa ca am purtat numai pantofi sport si acum iarna o pereche de cizme foarte lejere si cu talpa joasa.
La prima sarcina am scapat de varice ,dar nu am scapat de vergeturi pe burta .recunsoc ca nici cu creme nu m-am dat ,mai ales ca ma deranja mirosul lor si plus ca eram foarte mandra ca eu nu am delco vergeturi pe burta si credeam ca ele apar asa gradual ,iar cand voi vedea ca imi apare una voi incpee sa ma dau cu crema.
Asa am gandit eu ,dar m-am inselat caci in ultimele 3 saptamani de sarcina m-am umplut deodata de vergeturi si evident ca nu mai pot scapa de ele oricat as incerca.
La inceput m-au marcat destul de mult ,pentru ca erau foarte urate ..aveau culaore rosie-vinetie si chiar doctorii care ma controlau ultimele zile ziceau ca bebe mi-a lasat ditamai tatuajul.
Dar cu timpul m-am obisnuit cu gandul ca nu voi mai avea niciodata corpul si pielea dinainte sa nasc ,si nu mi s-au mai parut oribile ,mai ales ca au devenit albe ...
Oricum dupa ce am nascut am mai ramas cu burtica,ca orice femeie dealtfel pentru ca nu ai cum sa nasti si sa ai abdomenul plat...scria undeva pe net ca burta dupa ce nasti va fi cum o aveai pe la 6 luni ...si cam asa a fost si la mine si unele rude mai rautacioase ,mai ales femei ,imi ziceau cand ma vedeau "aa zici ca nici n-ai nascut!"...ceea ce evident nu era adevarat pentru ca eu am avut o burta imensa si dupa ce am nascut ma simteam super usoara si parca simteam ca ma ia vantul de pe strada .
Insa am avut ambitie si dupa ce am nascut m-a cuprins asa o obsesie sa arat din nou bine si ma dadeam cu creme pentru reducerea vergeturilor pe care le-am luat din farmacie .
Apoi am inceput cam la o luna si ceva de la nastere sa alerg pe afara in fiecare seara si dupa ce n-am mai alaptat-o pe Ioana am inceput sa mananc si eu mai putin ...am reusit sa nu mai am burta deloc si eram foarte mandra ca eram chiar mai slaba decat eram inainte sa raman gravida.
Acum insa am pus din nou la kilograme si mi se pare ca sunt mai plinuta ca la prima sarcina,dar adevarul e ca nu prea ma stresez cu greutatea acuma caci stiu ca dupa ce voi naste voi incepe iar sa slabesc si sa arat in forma.
Mananc si foarte multe dulciuri si la orice ora ,deci nu ma controlez deloc ...plus ca acuma ca sunt insarcinata cu baiat am mai multe pofte decat aveam cand eram insarcinata cu fetita.
Ioana
6 ian 2007 
Darius
Reallaura spune:
Adidana, La multi ani!

. Sa ai o zi minunata!
Gabitzam, Fecian, aveti dreptate cu nasitul meu pe muchie de cutit, d-aia ma si stresez asa, ideea e ca sunt niste buni prieteni, hotararea era luata inainte de a afla de sarcina si acum nu-i mai putem refuza.
Mi se pare ca ei ar trebui sa fie mai stresati ca mine, pentru ca daca pe mine ma apuca sa nasc, nasc nu nasesc.![]()
Oooff!
Am mai vazut situatii d-astea limita si pana la urma au iesit bine..
Sper sa fie bine.
Ylari, de unde ti-ai luat rochita? Cat de scurta e? Daca e mai scurta de genunchi mi-as pune ciorapi negri, dar f subtiri, 20 DEN, daca nu, culoarea piciorului.
Imi place ideea cu blanita.
Petrecere frumoasa!
Apropos de Elevit, eu am luat pana la 4 luni de zile incontinuu, iar acum iau 15 zile si 15 zile pauza, pana nasc. Asa mi-a recomandat doctorul si nu cred ca are ce sa-i faca rau la bb.
Am o colega la sv care a nascut cu acelasi doctor si tot asa a luat si ea...
Eu va sfatuiesc pe toate sa luati, Sis, si pe tine!!
Va las, ma duc la o plimbarica.
pupici
Laurita
23+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
monik16 spune:
quote:
Originally posted by Reallaura
Adidana, La multi ani!. Sa ai o zi minunata!
Gabitzam, Fecian, aveti dreptate cu nasitul meu pe muchie de cutit, d-aia ma si stresez asa, ideea e ca sunt niste buni prieteni, hotararea era luata inainte de a afla de sarcina si acum nu-i mai putem refuza.
Mi se pare ca ei ar trebui sa fie mai stresati ca mine, pentru ca daca pe mine ma apuca sa nasc, nasc nu nasesc.
Oooff!
Am mai vazut situatii d-astea limita si pana la urma au iesit bine..
Sper sa fie bine.
Ylari, de unde ti-ai luat rochita? Cat de scurta e? Daca e mai scurta de genunchi mi-as pune ciorapi negri, dar f subtiri, 20 DEN, daca nu, culoarea piciorului.
Imi place ideea cu blanita.![]()
Petrecere frumoasa!
Apropos de Elevit, eu am luat pana la 4 luni de zile incontinuu, iar acum iau 15 zile si 15 zile pauza, pana nasc. Asa mi-a recomandat doctorul si nu cred ca are ce sa-i faca rau la bb.
Am o colega la sv care a nascut cu acelasi doctor si tot asa a luat si ea...
Eu va sfatuiesc pe toate sa luati, Sis, si pe tine!!
Va las, ma duc la o plimbarica.
pupici
Laurita23+,
, Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Si eu iau Elevit, la recomandarea medicului, fara pauza si mi-a spus sa-l iau pana nasc... Asta desi analizele mi-au iesit foarte bine in trim 1 fara sa-l fi luat. Banuiesc ca nu au ce rau sa faca...
19+
gabitzam spune:
Vitaminele nu au cum sa-i faca rau lui bebe, astea mai mult pentru noi sunt. Ca bebe isi ia singur ce are nevoie, nu asteapta sa iei cu pastiluta. Ideea e sa nu ramanem cu carente de vitamine sau minerale.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Daria_Ioana spune:
Afara s-a intunecat si plus de asta e o ceata atat de densa incat nu mai iesim din casa pentru ca e greu de condus,iar pe aici prin zona e periculos sa ne plimbam pentru ca sunt multi caini care din cauza frigului devin cam nervosi si se dau la trecatori .
Pacat cu vremea asta ca nu prea mai putem iesi la plimbari asa cum o faceam vara sau primavara.
Petrecerea Ioanei de un an nu am putut sa i-o facem fix pe 6 ianuarie pentru ca a nins foarte mult si drumurile au fost blocate si cateva zile nu am putut iesi cu masina.
Si autostrada Soarelui Bucuresti-Constanta a fost blocata de zapada si viscol asa ca nu mai veneau nici tirurile cu marfuri ca sa alimenteze magazinele si se observa acest lucru pentru ca de abia mai gaseai carne si lapte si oua ,iar mult magazine erau si inchise .
De abia mai gaseam paine ...parca eram in timpul comunismului.
De aceea am si amanat petrecerea pentru ziua de ieri si am reusit si noi sa o pregatim asa cum merita fetita la aniversarea primului anisor de viata.
Am avut si un ajutor in pregatirea petrecerii la care nici nu ma gandeam si anume sora lu mama care a venit la noi pentru ca se certase cu barba-su si a zis ca nu mai rezista sa stea cu el ...dar vad ca azi deja a plecat la el inapoi si nu cred eu ca e ea asa tare sa se rupa de el.
E pacat pentru ca e o femeie foarte buna si merita ceva mult mai bun ,dar e alegerea ei si nu am nici o putere eu sa decid pentru ea.
am avut in total 20 de invitati .
Petrecerea a iesit mai bine decat am crezut si parca a venit totul de la sine ,mai ales ca eu nu prea am obosit cu servirea mesei pentru ca m-a ajutat matusi-mea .
Tot ea a pregatit tot felul de bunatati caci ii place sa gateasca .
Nasa fetei I-a adus hainute ,pentru ca am inteles ca obiceiul e ca nasa sa o imbrace din cap pana in picioare cu haine noi.
Ioana era atat de fericita caci ii place sa fie inconujrata de multa lume si se simtea in elementul ei .
Era bagata in seama de toti si fotografiata mai ceva ca o vedeta.
Eu i-am pregatit tava si nu mai stiam nici eu ce sa mai pun in ea ...apoi cand i-am taiat motul aveam asa emotii ca imi venea sa plang ...cand ma gandeam ca fata mea a crescut asa mult si parca ieri era un
si acum e o domnisoara
.
Intr-adevar copii cresc foarte foarte repede si oricum eu la Ioana am avut emotii la orice eveniment de-al ei ...
Si cand am botezat-o eram atat de preocupata cum o sa o apuce preotul cand o baga in apa,sa nu cumva sa o traga de gat,sa nu cumva sa inghita apa,sa nu cumva sa fie apa prea rece sau prea calda si parca imi venea sa o botez la catolici ca acolo nu ii baga in apa ci doar ii uda un pic pe frunte...
Insa nu a fost asa cum am crezut si a iesit si botezul atat de frumos...mai ales ca era o bisericuta draguta si in ziua aia se botezau 5 baietei si ea care era singura fetita.
Cand a pus-o in apa mi-au dat lacrimile de emotie...
Si ieri cand i-au cantat toti "LA multi ani!" iar imi venea sa plang ...si eu nu sunt chiar asa sensibila ,dar cand devi mamica
se schimba totul si parca esti alta persoana si simti ca nimic nu e mai important decat copilul.
Ioana a ales fara sa ezite :
1.bani
2.bani
3.icoana
Apoi nasa a taiat motul prins intr-o funda rosie si apoi cu lumanarea pe care a avut-o fetita la botez i-a lipit motul de un medalion de argint cu zodia Ioanei,adica capricorn...
Tortul a fost si el foarte frumos decorat ,si a avut si artificie ,iar Ioana era tare incantata ...dupa care a adormit pe la 20 si s-a trezit pe la 12 noaptea si nu a mai dormit decat dimineata la 6 .
Pacat ca parintii sotului nu au fost si ei prezenti ... si nu ma refer numai la acest eveniment ,dar dic cauza acesteti situatii prin care trecem si a distantei ...ei nu au fost prezenti nici la cununia civila,nici la cununia religioasa,nici la nasterea Ioanei ,nici la botez ...si stiu cat de mult sufera pentru ca ne suna mereu si vorbim si ne vedem prin web cam.
Soacra mea a venit odata sa ma vada cand eram insarcinata cu Ioana,iar socrul a venit de 3 ori pana acum si el deja a vazut-o pe Ioana ,dar soacra mea inca nu a apucat sa vina,caci anul trecut a fost ocupata cu dosarele de cetatenie,cu amprente,cu interviu ,cu testul de cetatenie si a asteptat sa ii vina pasaportul american ,apoi a avut un accident de masina grav si a trebuit sa faca terapie vreo 3 luni ,asa ca a zis ca o sa vina pana la urma in Mai cand voi naste.
Eu ii inteleg foarte bine si imi dau seama ce greu le vine sa piarda multe clipe importante din viata singurului lor copil si a primei nepoate din cauza unei legi care pe ei i-a chinuit o viata intreaga.
Soacra mea a stat in State fara copil 5 ani fara sa il vada deloc ,caci nu putea sa revina in tara deoarece nu mai putea pleca inapoi si trebuia sa urmeze un tratament care nu se gasea pe vremea lu Ceausescu aici ...iar fara sot a stat acolo 3 ani fara sa il vada deloc caci el nu putea primi viza si nu putea pleca la ea...intr-un final au reusit sa -si uneasca familia ,dar s-au chinuit mult caci era greu sa isi ia green cardul fara de care nu puteau iesi din State si sa vina in Romania caci nu mai puteau intra la loc in tara...asa ca socrii mei au fost nevoiti sa nu isi vada parintii si fratii timp de 15 ani deloc,si de abia dupa ani de zile s-a dat o lege favorabila lor si au putut in sfarsit sa isi obtina rezidenta legala ,si soacra-mea de abia anul trecut,deci dupa vreo 18-19 ani de chin a reusit sa isi obtina cetatenia americana.
Ioana
6 ian 2007
22+Darius
YLARI spune:
Buna seara fetelor.... Uuuuuf, am dormit si sunt chiauna acum....
Reallaura, meri ptr sfat! Rochita e pana la genunchi... Nu as incarca prea mult cu negru? Si eu tot spre negru tindeam, asta era singurul lucru care ma tine oarecum... De la Guerra am luat-o. E asa frumoasa... Ma gandeam sa fac o coafura spaniola, cu un trandafir rosu in par... Ha, ha, ce parerea aveti? As fi un pic exagerata???
Cu vitaminele la fel ma gandeam si eu, ca nu au ce sa faca rau, de aceea iau, ca pe 3 ianuarie cand am inceput serviciul am avut o tentativa de lesin... nu mai luasem de o luna Elevit. Dar ceiucul asta pe care mi l-am luat contine si el niste vitamine... mi-e teama sa nu fac vreo hipervitaminoza........... De aceea, in cele 2 zile in care nu iau Elevit, ma gandeam sa beau si ceiuc...
Pupici, pupici!!!!
YLARI 
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Buna seara fetelor.... Uuuuuf, am dormit si sunt chiauna acum....
Reallaura, meri ptr sfat! Rochita e pana la genunchi... Nu as incarca prea mult cu negru? Si eu tot spre negru tindeam, asta era singurul lucru care ma tine oarecum... De la Guerra am luat-o. E asa frumoasa... Ma gandeam sa fac o coafura spaniola, cu un trandafir rosu in par... Ha, ha, ce parerea aveti? As fi un pic exagerata???
Cu vitaminele la fel ma gandeam si eu, ca nu au ce sa faca rau, de aceea iau, ca pe 3 ianuarie cand am inceput serviciul am avut o tentativa de lesin... nu mai luasem de o luna Elevit. Dar ceiucul asta pe care mi l-am luat contine si el niste vitamine... mi-e teama sa nu fac vreo hipervitaminoza........... De aceea, in cele 2 zile in care nu iau Elevit, ma gandeam sa beau si ceiuc...
Pupici, pupici!!!!
YLARI
Ylari, nu, cum sa fii exagerata?
E super idea si oricum, e cununia ta civila. E elegant si sic. Nu e nimic exagerat.
Da, vezi cu ciorapii sa fie f subtiri, altfel ia-i culoarea piciorului. Sa nu uiti sa ne pui pozici
O sa incerc sa trec si eu le la Guara.
Mercic.

Laurita
23+,
, Mirceahttp://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
YLARI spune:
fecian, sorry - am uitat sa iti raspund: sper ca pe 26 ianuarie. Asta ptr ca inca nu am depus actele, abia joi voi stii cu siguranta!!!
Pupici!
YLARI