Mamici de mai-iunie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Luminel, l-am intrebat pe sotul meu care e dr, iti recomanda sa te adresezi unui reumatolog.

Alina 23+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Da' de ce e un reumatolog mai bun decat un ortoped??? Sunt curioasa, ca si eu am ceva probleme cu coloanda, dar nu e cine stie...mai mult de informatii

Felicia 21+ viitoare mami de Gabriel
pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Felicia sotul meu sforaie si n-am cum sa-l mai intreb. iar eu bantui pe net ca sunt obsedata rau cu la redoute-ul asta. Daca dr mea nu ma lasa sa mai plec din tzara, am gasit solutia sa comand pe net. Sper sa nu uit sa-l intreb maine si iti raspund.

Alina 23+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetele care nu aveti somn ia sa va dau eu de citit acush, ca tocmai ce am venit de la vizita maternitatii unde voi naste si nu pot sa fac nani fara sa imi fac mai intai datoria de forumista

Ce sa zic, erau o groaza de burtici acolo, parca naste toata Belgia ! Ne-au intampinat doua moase, care ne vor lua in primire si cand vom veni la spital, si care au facut o prezentare (era un powerpoint). Buuun, ne-au descris ei maternitatea, am vazut poze cu salile de travaliu, de nastere si post partum iar apoi au trecut la fapte descrierea zilei in care vom naste. Ma rog, chestii destul de general de care stiam deja: cand vom veni la maternitate, cum ne vom inscrie etc. Vom fi examinate de moase care din doua in doua ore vor da raportul prin telefon doctorului. Acesta va veni numai la nasterea propriu-zisa. Salile de travaliu nu sunt comune (ce bucurie!) iar taticul poate fi alaturi de mamica non stop. Cica au si un "hol al taticilor" hehe unde se mai pot relaxa si ei. In general aici se face peridurala, este anestezist 24h din 24, insa cica ar exista si o sala "nature" care cica nu e prea populara, pentru nasterile fara peridurala unde sunt tot felul de chestii care sa ajute la travaliu: mingii, spaliere, niste corzi am vazut pe acolo, perne de nu stiu care, cada. Cica taticul poate sa se bage in cada cu mamica hihi dar evident el va trebui sa aiba un slip la el !!! Nu il lasa dezbracat haha

Despre peridurala, au zis ca nu obliga pe nimeni, evident, si ne putem hotari in orice moment al nasterii sa o facem, daca noi credem ca rezistam fara - ok, incepem asa, dar daca nu mai suportam durerea - pac, baga acul in 10 minute ai anestezistul langa tine. Un lucru bun este ca iti fac peridurala pe dilatatie 1, deci va dati seama, daca esti hotarata, cum ajungi acolo, chiar daca nu doare prea tare, dupa examinari, iti pun peri. Si ai un dispozitiv care iti permite tie, ca mamica, sa iti dozezi anestezia: apesi pe un buton cand simti ca te iau durerile. Inainte de nasterea propriu zisa ti se opreste peridurala pentru a nu amorti bazinul tocmai la impins.
Ce mai mi-a placut a fost faza cu monitoringul bebelului. Au si monitoring static, si "ambulant" cu care te poti plimba de colo colo. Ba chiar au si unul intern, cand nu se aude bebele bine, ii plaseaza nu stiu ce electrod pe caputz. Ah, si la "centrala moaselor" biroul unde stau ele cand nu ne examineaza, sunt multe ecrane cu toti bebeii si deci se face monitoring de la distanta :) Am si vazut chestia asta apoi si era ca in filmele alea cu spioni :D

Nasterea: evident asistata de doctor, moasa, kinetoterapeutul tau si medicul pediatru. Si de tatic In sala de nastere cica e f cald, pentru a nu crea un discomfort prea mare lui bebel, care vine de la 37 de grade deci taticii trebuie sa fie destul de sumar imbracati Si acum faza faina: dupa ce se naste se favorizeaza contactul piele pe piele cu bebe - cica toata masuratorile si curatatul lui bebe se fac cu el pe tine. Nu il iau de pe tine decat in cazuri extreme, cand trebuie aspirat, sau cand e sa il cantareasca. In rest sta pe tine , il si imbraca pe tine, in timp ce doctorul mestereste inca pe acolo Asta mie mi s-a parut super :) Ah si inca o chestie: poti sa aduci muzica de acasa, si or sa iti puna muzica preferata in timpul travaliului si al nasterii, de exemplu daca i-ai tot dat bebelui sa asculte o anumita muzica, ei bine, vine pe lume in acele sunete :) Incearca sa faca nasterea cat mai putin traumatizanta pentru bb.

Post partum - sunt camere de o persoana, caz in care taticul poate sta cu tine, bebele sta cu mamica non stop, nu au "nursery" unde sa stea toti bebeii. Au in schimb un fel de loc de intalnire unde se face baie bebeilor iar acolo vin toate mamicile sa le faca baitza bebeilor si se socializeaza intens Am vazut camerele si parca esti la hotel.

Sectia de neonatologie - ar fi una dintre cele mai mari din Belgia, primesc copii nascuti de la 27 de saptamani, ni s-a descris un pic modul in care sunt ingrijiti, aparatele pe care le au ... wooow Si iar o faza faina: chiar daca bebe e prematur, intr-un incubator cu zeci de fire pe el, tot se incurajeaza contactul pe piele (il iau de acolo cu grija si il dau mamei cat de des posibil, sa il tina la piept)

Au mai fost prezentate multe chestii, prelevarea de celule, de sange din cordonul ombilical, procedura in cazul cezarienelor (la cel mai mic semn de suferinta fetala iti fac cezariana), alaptarea, sfaturi privind intoarcerea acasa. Nici eu nu mai stiu. Dupa prezentarea power point am vizitat maternitatea - foarte frumos, si era asa de liniste ! Eu ma stresam ca o sa auzim femei urland pe acolo, ca vorba aia, e o maternitate unde se naste la greu, dar de unde ... Am vazut o gramada de bebei monitorizati in burtica (pe ecranele de la moase), deci erau femei in travaliu ... si ... liniste si pace ... doar daca nu or avea usi din alea etanse hmmm Si am vazut cam tot ce ni se aratase in prezentare.

Urmeaza sa mai facem o vizita, dedicata anesteziei peridurale, iar apoi inca una, pentru alaptat. Ne-au dat o groaza de materiale si cadouri pentru bebei, castronele, tot felul de creme, mape si gentutze :) Cam asta, a durat 2 ore. Moasele care au facut prezentarea au fost asa de dulci, zau... daca le ascultai iti venea sa nasti de 100 de ori :D acum stiu eu, poate le-au pus pe cele mai dragutze

Gata, v-am impuiat capul cred ! Dar trebuia sa va zic !!!! Fug la nani, dar nu uit sa va pup pe toate mai intai si sa va multumesc ca sunteti aici

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

sisly si eu am stat pe ganduri daca sa fac sau nu amnio,si am decis sa nu,mi-a fost efectiv frica,asa de toate. Ce-o vrea dumnezeu..

cenia ce te-ai mai chinuit si tu ..

ylari sa stii ca si eu am baut asa doua degete de vin fiert cand eram gravi cu Sofia,ca muream de pofta.dar sa nu iei mult,o gura acolo..
in rest nu am avut excese.
acum nu prea am pofte..

Simonix ma bucur ca vrei si ca lupti ! suntem aici pt orice ai nevoie ! sa nu cumva sa intelegi acum ca trebuie sa fii fortat vesela,ca daca nu poti,nu poti !! dar sa dormi mult,sa mananci bine,sa iesi,sa intelegi ceea ce simti,ceea ce traiesti fara sa te fortrezi,poate intr-o zi nu ai sa mai plangi.gandeste-te ca totul are un sens.,ca suferinta asta e pt ceva anume,pt ceva in bine,desigur si cand va veni acel ceva atunci vei intelege de ce a fost sa fie asa...Ai grija de tine ,priveste inainte,ia aer in piept si mergi mai departe !

miss parker ce linistita trebuie sa fii acum !! ma bucur ca a iesit totul bine !!!

getuta,vai ,ce bine arati cu burtica !

felicia ce bine ca l-ai vazut pe bebe Gabriel !

simonix ce bine ca iti pune epidurala repede !!!
eu la prima am nascut fara,am ajuns cu dilatare 9 si nu a mai fost timp...

treaba cu muzica e misto..daca ai anestezie ! daca nu ai,deja nu mai conteaza muzica ,ca bagi tu muzica

si mie mi-au pus copila pe piept imediat,inca nu terminase doctorul acolo de mesterit ...el isi facea de lucru,apoi au luat-o un pic sa o masoare,etc,in fatza noastra(era si tati) si mi-au dat-o iar.si am stat cu ea continuu,zi si noapte.

camera a fost de doua persoane,plus barbatii nostri.si copiii. o baie in camera.

super ce povestesti !

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

21s+ (DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Of, fetelor, scrisesm o gramada si am pierdut mesajul ! Incerc sa reiau ...
Miss Parker ma bucur mult pentru rezultatul bun, am mai scapat de o emotie aici la Odissea noastra! Multumesc mult si de aprecieri si sfaturi, ca si celorlalte fete, Simonacip Getuta Aelita. Sa stiti ca asa si eu eram , ca prietena Feliciei, inainte mancam fara probleme iaurt, beam lapte, acuma sa nu le vad. Pana la urma am sa merg la particulari sa imi fac niste analize sa stau eu linistita.

Fecian bravo pentru baietel! Ati fost inspirati cand ati varuit camera in albastru, numai bine. Foarte frumos numele Gabriel, asta de fapt imi place cel mai mult, insa problema e ca pe sot il cheama Gabriel. Mi-a furat soacra-mea bunatate de nume Eu urmeaza sa fac eco pe 24 ca si Luminel La noi se face la 19 saptamani, nu stiu de ce.

Simonix si Silvia, imi pare rau sa aud de depresii! Eu cred ca si statul in casa, singure, este pe undeva de vina, dar stiu ca nu aveti incotro! In plus, si iarna asta, ziua scurta, lipsa soarelui... si pe mine ma doaboara. Si eu mia am de asteptat pana in mai ! De aceea rata sinuciderilor este foarte mare in tarile nordice si in Canada (mai ales aici in Quebec, unde este mai frig decat in rest). Dar lasati ca vine si primavara pana la urma! Poate si daca vorbiti cu un psiholog poate sa va ajute, sa va eliberati, nu stiu ce sa zic. Oricum noi aici speram sa va mai alungam din gandurile rele, cu palavrageala noastra! (

Simonix am vazut acum si mesajul tau despre nastere, foarte interesant, cam asa e si la noi. Si eu trebuie sa ma inscriu la cursuri prenatale care includ tot asa si info despre nastere, vizita spitalului, cursuri de alaptare, etc. Si eu stau calma cu nasterea, ca aici numai cu epidurala am vazut ca au nascut toate prietenele si cunostintele mele, la fel, iti face din prima, cum simti ceva, iti mai baga o doza, numai apesi pe buton. Se monitorizeaza contractiile si ti se zice exact cand trebuie sa impingi. Am o prietena care si-a filmat nasterea si nu imi venea sa cred cat statea de calma si linistita! Nu inteleg de ce in Romania nu e la fel de populara ca aici, poate costa mai mult, nu stiu. A, si Simonix, eu ce sa mai zic, ca nu am facut nici un test, a propos de cui. Adica numai mi-a masurat plilul nucal la eco si gata. Ma mai ia si pe mine cate un gand asa, dar imi imaginez ca sunt in epoca de piatra si nu exista teste si eco si gata. :-)

Alina_anto la multi ani pentru ziua de maine, multa sanatate si sarcina usoara in continuare, distractie placuta la munte!

Cenia tare frumoase si ieftine rochite! Bucurati-va fetelor din America, Cenia si Cami si Yannia de asa preturi! La noi sunt lucruri si de doua ori mai scumpe. Eu nu inteleg, acelasi magazin, aceleasi produse, de doua ori mai scump, in conditiile in care dolarul canadian a ajuns la paritate cu cel american, ba mai mult, la un moment dat il si intrecuse.
Ma uit pe site-uri si nu imi vine sa cred. Sa vedeti numai la lucrurile de bebe ce ma zgarai. Si nu stiu cand as putea sa trag si eu fuga catre voi, caci sotul nu are viza, noi inca nu avem cetatenie. Am sa o rog pe sora-mea sa imi mai trimita, ce e mic asa, in pachetele. Ca sa comand, iar ar fi destul de complicat cu transportul, ajung la fel. Si multe magazine nu livreaza in Canada, tocmai ca sa-si protejeze filialele de aici.

Gata, ca m-am intins prea mult, va pup, week-end placut!

Doloress 16+ posibil

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Buna fetelor,
Am citit tot ce ati scris si a fost ceva de recuperat ...am observat ca cele mai multe mesaje sunt scrise pana in ora 16 ...apoi mai sunt catve pana la 19-20 dupa care doar cateva fete posteaza ...asa ca am timp seara sa recuperez ce am pierdut in timpul zilei .
Acum sunt destul de obosita ,dar nu pentru ca am citit mult
ci sunt obosita de la ziua de azi ,cat am umblat sa fac cumparaturile care mai lipseau pentru maine la petrecerea de mot a lu fiica-mea.
Am fost sa iau tortul pe care il facusem comanda,si bauturile ..dar cel mai mult m-a obosit condusul pe gheata,pe polei,prin zapada si ceata...mai ales ca uneori aveam senzatia ca eram cu sania sau ca in loc de volan aveam in mana carma unui vapor.
Si mai era si sotul care imi dadea indicatii de zor si mai mult ma enerva...adevarul e ca eu imi doresc sa conduc si nu prea am curaj sa il las pe el sa conduca pentru ca m-am obisnuit "cu mine la volan"si parca daca conduce altcineva imi e frica...insa ma gandesc cat oi mai putea oare sa conduc ..uneori imi e frica si cu mine ,mai ales in conditiile astea de drum ...mi-e teama sa nu intre altul in mine si sa ma lovesc la burtica...
Am observat ca bebe meu misca in burtica mai mereu cand conduc si lucrul asta parca ma inhiba un pic sa nu cumva sa pateasca ceva din cauza mea pentru ca conduc pe vremea asta.
Si la Ioana imi era frica cand urcam in masina,dar cand eram gravida cu ea nu aveam masina mea pe care sa o conduc zilnic ca acuma.

As avea atatea de scris dar de abia ma concentrez de oboseala ...as vrea sa o las pe maine dar maine chiar nu pot intra si atunci iar se strange prea mult si mi-e greu sa recuperez.
In primul rand le multumesc fetelor care au scris cuvinte atat de frumoase si de incurajatoare :Cleo78...Getutza81...CamiM...Doloress...Simonix...Simonacip...DanaH...Cenia....Miss Parker...si sper sa nu fi uitat pe nimeni.

Noi doi pur si simplu ne-am indragostit ,ne-am dat seama ca suntem facuti unul pentru altul,in scurt timp ne-am casatorit si am incercat sa plec si eu acolo cu o viza de turist care mi-a fost refuzata pe motiv ca sunt "posibil imigrant".
Am mai incercat apoi sa aplic si cei de la Ambasada mi-au explicat ca pana nu devine el cetatean american bat drumurile si cheltui banii degeaba si ca sa revin dupa ce isi ia el cetatenia si sa aplic direct pentru viza de imigrare.
Asa ca noi am aflat de aceasta imposibilitate de a putea eu pleca si copii de abia dupa ce ne-am casatorit...daca nu ne casatoream atunci as fi putut lejer pleca cu o viza de student ,de munca sau chiar de turist.
Cenia...tu ai scris ca ai trecut cam prin aceeasi situatie ,dar dupa cativa ani de asteptare nu ai mai rezistat si ai plecat acolo ilegal...ei bine te cred ...dar sigur conditiile nu erau la fel...ori sotul tau nu avea Green card si atunci ei nu stiau ca el e acolo,ori sotul tau avea viza de student si atunci ca student in America poti primi viza pentru sotie si copil si ai ales varianta asta si ai ramas in State peste timul legal intrand astfel in ilegalitate... chiar nu stiu?!mai ales ca vorbeai de amprente ...dar nu ai specificat daca erau amprentele pentru obtinerea cetateniei sau doar a green cardului...pentru ca oricum iti trebuia o viza sa intri in tara ...nu????caci eu nu pot primi nici un fel de viza... aici e problema...adica nu as putea face ce ai facut tu nici daca sa zicem ca as vrea sau mi-ar veni mie asa deodata sa fac acest lucru.

Daca si noi doi am fi fost casatoriti inainte ca el sa primeasca green cardul atunci si eu si copiii nostrii primeam automat green card si nu mai aveam probleme ,dar noi ne-am intalnit la 2 ani dupa ce el primise deja green card si atunci aceasta regula nu mai e valabila.
Era chiar o lege pana acum cativa ani la care s-a renuntat intre timp si presupunea ca sotiile si copiii rezidentului care au asteptat in alta tara mai mult de 3 ani de la casatorie si nu li s-au procesat deja dosarul de imigrare sa poata veni si sa astepte acolo in SUA.
Dar se pare ca americanii nu mai vor imigranti si de aceea au si facut aceste legi foarte stricte.

Nu e vorba ca ne dorim neaparat in America ,dar sotul meu e de acolo practic pentru ca de la varsta de 10 ani traieste in acea tara...deci cam de 16 ani ... numai ca de abia inainte sa implineasca 21 de ani a putut sa se rezolve legal cu actele,dar el acolo a trait,are parintii si prietenii,are rude ,are amintiri,acolo s-a integrat in societate,limba aceea o stapneste cel mai bine,a facut si scoala generala,si liceul si o parte din facultate ,la care acuma a fost nevoit sa renunte ...deci acolo e acasa pentru el.

Chiar pot spune ca nu ii prieste Romania cand vine...mai mereu e bolnavior,are probleme cu mancarea de aici ,cu clima ,cu oamenii in general..adica cum zice si el nu se simte integrat in tara asta si mereu compara lucrurile de aici cu lucrurile de acolo ...mai ales ca el saracul in toti anii astia nu poate simti si el ca e undeva pe deplin acasa caci atunci cand se obisnuieste acolo si are un job bun trebuie sa vina iar la noi si cand se intoarce nu sta nimeni sa il astepte si atunci e nevoit sa -si caute alt job ,alti colegi alt mediu si tot asa...traieste intre 2 tari si 2 continente complet diferite si e nevoit sa piarda clipe dragi din viata de inceput de familie,clipe unice ale fetitei noastre ....si ca o paranteza ii ziceam sotului ca la aceasta sarcina el practic nu a stat decat o luna la conceptia bebelushului...care e foarte important si normal...iar in rest sta doar acum 1 luna si 3 saptamani ...deci cam 7 saptamani din 40...cam cat dureaza o sarcina..nu?!
S-a chinuit mult prea mult ca sa renunte la visul lui de a deveni cetatean american numai pentru ca destinul a facut sa ne indragostim si nu ar fi fost drept din partea mea sa il pun sa aleaga intre mine si cetatenie...ar fi insemnat ca nu il inteleg si nu il iubesc...si ar fi insemnat ca sunt prea egoista si ca ma gandesc doar la viitorul nostru apropiat .
Ma gandesc mereu ca Dumnezeu stie ce e mai bine pentru noi si poate aveam nevoie de aceasta experienta in viata mea pentru a ma mai maturiza ,pentru a deveni mai rabdatoare,pentru a putea aprecia mai mult clipele petrecute impreuna,pentru a putea prinde curaj si incredere mai mare in fortele mele proprii ,pentru a-mi testa nervii si psihicul ...deci pentru a deveni mai buna....
Bineinteles ca si acuma as renunta cu cea mai mare placere la aceasta lectie de viata si as urca bucuroasa in avion alaturi de Ioana si sot ca sa traim si noi o viata normala de familie.

Nu este deloc usor ,dar pentru ca il iubesc si sunt convinsa ca el e jumatatea mea si pentru ca nu avem alta optiune mai buna decat asta... am ales sa facem fata acestui obstacol impreuna si sa fim uniti indiferent de ce ne rezerva viata ,caci iubirea inseamna pana la urma si la bine dar si la rau .

Ioana 6 ian 2007 21+Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Simonix,Doamne ce frumoooooossssss!!!
vreau si euuuuu acoloooooo
Parca ai descrie o maternitate rupta din rai ...Offfff chiar ca aici suntem ramasi rau in urma ...acum parca l-as intelege si eu mai bine pe sotul meu...
deci toate astea sunt reale??!!!
Eu aici in Constanta cand m-am dus sa nasc acum un an am nimerit intr-un salon cu geamuri sparte si lipite cu o banda gri ,noptiera era rupta si ieseau cuiele ruginite din ea ...patul avea arcurile sarit si ma afundam in el de deabia ma mai sculam ...si toaleta era practic Wc public caci asa mirosea si arara chiar mai rau...lenjeria de pat era murdara de pete mai vechi de sange ,peretii erau scorojiti si le cadea varul pe jos,si chiar erau si niste gnadaci negri care umbalu prin camera in libertate.
Sotul meu probabil avea in cap imaginea spitalelor din Sua de era asa de amarat cand a vazut conditiile.
Am stat eu ce am stat si am intrebat daca nu exista o sala mai buna ..si mi s-a raspuns ca aia e cea mai buna sala...
Bineinteles ca sunt si rezerve ,cateva aici la constanta ,dar se iau cu pile ,trebuie sa sti cu cine sa vorbesti dinainte si nu oricine prinde decat cele norocoase si cu cunostinte sau care au fost paciente la anumiti doctorii...chiar si asa si tot e greu sa prinzi o astfel de rezerva...
Eu una nu am rezistat acolo si am "evadat"ca sa zic asa si am fugit repede la Medgidia unde auzisem ca oricum e una din maternitatiile cu cele mai bune conditii din Romania si intr-adevar a fost foarte frumos...bine nu ca in maternitatea de care ne vorbesti si unde cred ca orice femeie si-ar dori sa nasca...
Ce bine de tine!!! Simonix ca vei naste acolo...eu zic ca trebuie sa fii fericita si sa nu mai fii trista sau sa ai depresii...la asa maternitate....ai toate motivele sa fii binedispusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Daria,emotionanta povestea ta . despartirea e crunta ,dar vad ca esti o femeie puternica si intelegatoare si desigur totul se va termina cu bine cat de curand si veti trai toti patru fericiti !
vad ca Ioana s-a nascut pe 6 ianuarie 2007 ,a facut un anisor de curand?? zici ca ii iei motul maine.La multi ani,sa va traiasca,sa fiti fericiti !!!!
of...imi inchipui cat de greu trebuie sa iti fie fara sot ...
Avem fetitele de aceeasi varsta (Sofia mea e nascuta pe 2 ianuarie 2007) si vom avea si baieteii de aceeasi varsta
Sa treci cu bine perioada asta !

Ajutati-o pe Sonia

Sofía (2ian2007)

21s+ (DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare burtici!!

La multi ani Alina_ Anto!! petrecere frumoasa si drum bun !!

Cenia vin si eu in clubul celor cu probleme cand stranut/ tusesc/ rad..
la prima sarcina nu am avut problema asta dar acum..stau mereu cu tampon in caz ca..
Merci pentru pontul cu reducerile la Old Navy, maine dau si eu o tura sa vedem ce mai agat.

Lorich bine ai venit! sarcina usoara si bebel sanatos!!

Ylari imi pare rau pentru sperietura prin care ai trecut. Felicitari pentru bebel sanatos si casa de piatra!! cand e evenimentul?

DanaH te invidiez pentru pauza de la gatit si restul treburilor casnice..vreau si eu

Simonix si toate fetele care stau acum in butoi.. si un soooare maare si vesel!!
Suna tare bine maternitatea la care o sa nasti. Si noi am fost sa vizitam maternitatea acum cateva saptamani si cam tot asa sunt conditiile. Imi place ca avem camera noastra cu baie, ca poate sa stea sotzul cu mine tot timpul, inclusiv in timpul operatiei si ca bebe poate sta tot cu noi sau am optiunea sa il dau la asistente daca vreau sa dorm.

Alina_Anto nu vreau sa te sperii cu vergeturile dar mie la sarcina trecuta nu mi-a aparut nici una pana in ultimele trei saptamani.. si atunci mi-au aparut pe coapse si eram multumita si asa macar nu am si pe burtica dupa care am aflat ca facem cezariana asa ca oricum am semn de "buna purtare"..

Fecian felicitari pentru baietel!!

Andreap condoleante!!

Daria petrecere frumoasa la turta!! sa ne povestesti ce a luat de pe tavita Ioana.

MissParker felicitari pentru baietel si rezultatele bune la amnio!!

Cami 23+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimineata fetele frumoasele!!!
CamiM merci ptr gandul frumos, pup fata pentru asta! Fericitul eveniment - sper sa aiba loc pe 26 ianuarie, am toate actele pregatite, in principiu merg joi sa le depun. Facem la sectorul 2 pana la urma, ca la sectorul 6 (de unde ar apartine sotzul) nu imi place - si cica nici nu te lasa sa dai o sampanie, un fursec ceva atunci dupa ceremonie decat afara!!!!!! La sectorul 2 e cladire noua, bla, bla, figuri! Sper sa iasa frumos... Azi poate conving pe Iuby sa mergem sa imi caut ceva de imbracat ptr cununie. Nici nu stiu unde sa merg... Vazusem la Zara niste... sarafane, ca rochite nu cred ca erau, din material mai de iarna, asa si mai largutze de sub sani... deci s-ar preta burticii mele. In rest nu stiu deloc pe unde m-as putea uita...........
Fetelor care mi-au raspuns cu vinul fiert - va multumesc - oricum dupa 3-4 guritza miiiiiiiiiiiici (ca ma simt extrem de vinovata) mi-a trecut pofta!!! Ha, ha, ha!!!

Simonix - maternitatea asta despre care vorbesti tu este din Star Trek, nu?????????? Doamne, nu imi vine sa cred ca exista asa ceva pe lumea asta!!!!! Abia astept sa merg si eu sa vad unde o sa imi vina bebeluna pe lume, momentan e in renovari sala de nasteri (parca) - oricum ceva e in renovare, se termina prin februarie martie renovarea si atunci voi merge si eu sa vad. Luminel, vrei sa mergem impreuna?????

Fetelor, eu stau chiar langa lacul Morii si toti copacii din fata blocului sunt plici de o chiciura groasa, parca sunt tapati cu zahar!!!! Am facut cateva poze sa vada fimea ce iarna a fost cand era ea la mine in burtik............... Ce romantic!!!!!!!!!!!!!!

Pupici si o zi buna!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput