Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

clau, mamica, sa-ti traiasca puiutul...
spune-i ca-l pupa o gramada de zalude de pe forum!

de fiecare data cand vad la semnatura ta numele lui...ma gandesc ca era numele meu preferat de cand ma stiu pt baietel..numai ca mi-am gasit sot pe care il cheama Razvan, asa ca m-am reorientat spre Radu pt copilul meu.

_
28+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

am uitat sa schimb semnatura..
azi implinim 29 sapt...de vinerea viitoare intram pe AMR.

_
29+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

da, si mie mi-a zis dr ca la 27+2 zile cat aveam ieri am intrat in trim 3.
ariel, Fe Haussmann iau 20 pic de 2 ori pe zi, in timpul sau imediat dupa masa; amestecate evident cu un pic de apa. N-are deloc gust rau dar vezi ca am fost atentionata ca va disparea si asta o vreme din farmacii, asa ca ieri Randunoiul mi-a facut stoc, desi mai aveam. Dra mea mi-a dat Hauss si nu Tardy nu din motiv de acid folic ci pt ca nu se absoarbe asa bine si eu iau si Magneziu care mai impiedica absorbtia fierului. Si tu ar trebui sa iei magneziu, avand in vedere contractiile

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Naty - e adevarat ca nu voi mai sta chiar atat pe net, pentru ca inca nu am net acasa,dar nicidecum nu o sa va parasesc. Am net la mama la bloc,unde o am si pe Alexia,dar de cate ori ma asez in fata calculatorului vine si ma tortureaza ca vrea si "Alesia sa chie" ;asa ca de citit o sa va citesc,dar de stat la ciripeala ca zilele astea cand am tras rau chiulul de la munca de birou ,nu prea mai pot sta....depcamdata.Insa este numai o chestiune de max 2 sapt, pentru iubi meu o sa-mi ia calculator si la noi acasa.Am tot amanat cumpararea lui din motive financiare evident,dar se pare ca gata...vin banutii.

Tocmai am vb cu unchiul meu care mi-a luat rezultatele la titrarea de anticorpi si se pare ca sunt lipsa anticorpii.Asptept insa sa-mi trimita prin fax rezultatul ca sa vad cu ochii mei si sa o sun pe doctora sa-i comunic rezultatul.

Incepand de luni dimineata, vom face timp de o saptamana naveta zilnic la Bucuresti -deja ma apuca groaza- pentru ca iubitul meu a facut programare la bioenergie, ca sa ne reglam campul energentic si sa se nasca bebe sanatos ,gata energizat. M-a disperat, dar nu pot sa ma impotrivesc...o sa facem naveta..

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Nicol24+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Scrieti,scrieti,nu va lasati...am avut ce citi!
Eu azi merg la control,in sfarsit m-am linistit ca de aseara a venit dr meu acasa,ca eram tare stresata ca e plecat din bv,si astept cu nerabdare sa vad ce mai e cu colul,sa vedem cat mai e lungimea...dar si bebe ce face,cat de grasan e!Si programarea o am doar la ora 21...cred ca David o sa adoarma pe acolo!Sper sa fie bine,azi ma simt minunat,de mult nu am mai trait senzatia asta...poate si ptr ca afara e soare,e lumina!

Simo,mamica lui DAVID,32+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicol, bravo pt anticorpi lipsa! Energizeaza-te, mama, noi oricum suntem oarecum dezavantajate ca am prins iarna cu sarcina mare, ne sleieste chiar si pe cele care stam acasa...
Gata, de la 9.30 stau in fund, am EXAGERAT dar mi=era asa teama de arsuri...se pare insa ca Iulia a terminat cu coaforul . Ma intind

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dureri de bazin am si eu. am inteles ca pot fi datorate intinderii ligamentelor care sustin uterul...., nu avem voie sa ne dam cu nimic antinflamator!!! avem voie doar alifie chinezeasca, d-aia de pute rau de tot:)
naty, cu arsurile m-am luptat si eu aseara, mai ales ca am luat fe si crede-ma ca nu au nici cea mai mica legatura cu buclele, coditzele, moatzele:))) se relaxeaza doar pilorul si tzasssht afara cu sucul gastric!!! eu la sarcina cu alexutza am fost terminata cu arsurile, mai ales ca inainte de ea am fumat la greu, am mancat numai cartofi prajiti si beam cola si cafea....asa ca exista un pui de gastrita....m-am salvat pe moment cu maalox, la care apelez si acum in situatii critice. apoi m-am pus eu pe mancat sanatos, fara dulciuri, prajeli, cu timp de pauza intre fructe si mese, etc:))) si am scapat de belele. acum iar sufar! mai ales ca am inceput sa iau fe, cu care nu am fost prietena niciodata.
pe mine inca ma sacaie teribil junghiul meu din coaste, nu degeaba e vorba aia din popor....chiar am visat aseara ca furam piersici cu sovi si m-a luat durerea de diafragm si sovi mi-l masa ea, asa voiniceste, in stil sovietic si ma durea si mai tare:)) si apoi cand am facut ochi, aveam o durere de toata frumuseatea, inclusiv niste carcei la gambe, asa ca bonus, oferta si chiar am luat pliculetul de mg in ultimele zile . hai ca mi-am luat rolul "bietul de mine" si nu-mi place....ma pstrez pt perioada cu luna plina, oare luna asta ce-mi mai rezerva???? hai mai sovi, sa-mi zici cand incepe!

biberoane, sterilizatoare, nu am avut parte de ele la alex....ea e mai naturista si a preferat biberonul matern:))) vad ca si acum a inceput sa-i dea tarcoale...ma bate la cap sa-i dau si ei sa guste cand va papa Teo . acum vreau sa iau un biberon de la chicco, din acela in unghi de 30 de grade, cu fund detasabil, iar ca sterilizator, cred ca voi folosi cuptorul cu microunde, ca si asa e de mobila de 4 ani incoace....dar doar ca sterilizator, nu si incalzitor. nu recomand nimanui incalzirea mancarii la el. sterilizare nu vad ce rau ar face....
saleteluta....o am de la alex, cu patut cu tot. salteaua este cu iarba de mare si a fost foarte buna. marsupiu am de la alex, mie mi s-a parut foarte util si l-am folosit destul de mult.subliniez doar ca trebuie sa aiba intaritura la spate si cap!
ham, am avut de la chicco, imprumutat de la o prietena si nu am putut sa il folosim, pt ca alex se balanganea in el si tragea de el. ea a fost foarte independenta si nu suporta s astea in el.
inca un lucru, care nu mi se pare absolut necesar, date fiind vizitele la medic, este cantarul. noi faceam proba de supt si ajunsesem pur si simplu obsedata a nu suge suficient. ma stresam si eu si marcel si impreuna pe alex. de atunci am lasat-o sa pape cat are ea nevoie si chiar mi se pare bine dezvoltata, chiar daca unii zic ca e cam slabuta. si ce daca??? e foarte bine!

a, am trimis ceva dulce foc pe adresa de yahoo.

alexutza 4 ani + si 26 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Care e treaba cu acidul folic? Ca nu am priceput.
Mie mi-a dat sa iau Maltofer , si are in compozitie si 0,35 mg de acid folic. Si mai iau si Centrum materna, care are 0,4 mg acid folic.
Este vreo problema?

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Doua blonde, dupa noaptea de Revelion, se intorceau acasa. Afara, un frig de inghetau pietrele, ele imbracate subtirel, ca de la petrecere...ce sa mai, erau deja blocuri de gheata. Taxiuri, nici gand, toti taximetristii acasa, cu familia, transportul in comun era inexistent, pana acasa cale lunga...
In drumul lor, un depou RATB. Una din ele e lovita din senin de o idee geniala... Nu sta mult pe ganduri si ii spune celeilalte:
- Fata, pe buna dreptate se spune ca suntem proaste. Hai sa furam un autobuz sa mergem pana acasa!
- Ca bine zici, fata! Hai! Eu intru in depou sa fur unul, tu tine de sase!
Zis si facut, prima ramane afara sa supravegheze zona, cealalta intra sa fure autobuzul. Si sta cea de-afara un sfert de ora...o jumatate de ora...o ora... Rebegita de frig, intra sa vada ce
s-a intamplat, de ce dureaza in halul asta?! Intra si o vede pe a doua blonda stand in fund pe jos intre autobuze si plangand...
- Ce s-a intamplat, fata, de ce plangi?
- Uite, nu gasesc nici un 135 sa ne duca acasa
Sta pe ganduri prima blonda si zice:
- Draga, dar tu esti chiar proasta rau. Nu puteai sa furi un 226 si mai mergeam 2 statii pe jos?

Alina 24+ Vlad Alexandru
http://www.dropshots.com/ursuleata14#date/2008-01-06/22:53:35
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

LA MULTI ANI, RAZVAN!Sa cresti mare si ascultator! Pupici de la David

Simo,mamica lui DAVID,32+ cu SAMUEL

Mergi la inceput