Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata si de la Brasov, unde este foarte friiig.

Mamici, nu a rasouns nimeni la intrebarea mea despre durerile de oase (latirea bazinului etc.), aveti asa ceva?

Violeta, ai dreptate cu pernele si cu paturicile, nici noi nu am folosit vreo 3 ani asa ceva pentru copilul mare, insa dupa aceea a vrut el, sa fie ca noi. Foarte practici si siguri sunt sacii de dormit, insa eu nu am vazut pana acum unii subtiri, probabil ca imi voi cumpara material si voi ruga pe cineva sa imi croiasca unul-doi.

Va doresc o zi frumoasa.

Nicoleta 25 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani Razvanelu' de mami Clau!!Sa fii sanatos,puiule si sa-ti dea D-zeu o viata frumoasa alaturi de surioara ta,mami si tati!!

Sper ca n-am gresit ziua..

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata, fetelor! M-am trezit si eu, am halit un ousor si un ceai cu biscuiti... si ma pregatesc sa ma duc sa caut placinte cu branza, ca m-a imbolnavit naty aseara cu placintele ei...

Noi suntem bine. Nu e chiar asa o maaaare placere sa stai acasa, ca te cam plictisesti... Dar de, trebuie sa ai grija de bebe mic din burtica, nu?! Pentru el orice!

Am citit despre bebeii inveliti... Am vazut la o mamica de ian-febr. un patut de lemn fff ingust, cu multe pernite din alea protectoare pe margine si cu o pilota inauntr, de abia mai incapea si bebe in patut. Eu mi-am dorit inca de la inceput un patut f lat (are 75cm), desi si lungimea e mai mica (105cm), cred c-o sa-l folosesc pana pe la 2 anisori. Apoi ii fac pat normal, pe comanda. Si am vrut tip tarc, ca sa nu fie nevoie de aparatori, asa um au patuturile de lemn si cele din fier. Perna nu voi pune la bebe in pat (doar un prosop bine intins si bagat pe sub saltea in caz ca regurgiteaza) si tot asa, fara paturica (e cald in casa si in plus avem sac de dormit pe care il recomand tuturor mamicilor).

Ce nu-mi mai place mie e ca am vazut multi bebei cu caciula in cap in casa, ceea ce mi se pare exagerat. S-o pui 15 minute dupa baita, da, dar nu sa obisnuiesti copilul asa.

Am ras mai demult la gradinita. A venit o mamica cu un bebe de 6 luni in scoica sa-si aduca fetita mai mare la gradi si a vazut o mamaie care isi adusese si ea nepoata ca bebe nu are strampi (i se ridicasera pantalonasii si avea piciorusul gol). Nu va spun ce teorie a facut mamicii. In plus, bebe avea un fes pe cap. Vai, ce nenorocire ca bebe nu are caciula cu urechi!! Si nepoata bunicii e mereu racita! Am uitat sa adaug ca mamica cu bebele calit nu e romanca... Deci noi, romanii, suntem obsedati de caciuli (cat mai multe si cat mai groase)!

La multi ani, Razvanel!!

Nicoleta, eu am asa ceva ca o durere... dar e mai mult ca o febra musculara in dreptul oaselor bazinului. Cred ca se intampla ceva pe-acolo... Dar eu am acum, in ultima perioada.. sa zic de vreo 3 saptamani...

Ioana
33+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata dragele mele

Eu aseara dupa ce am baut ceaiul de tei fierbinte, am reusit sa ma calmez si sa adorm, si chiar am dormit pana acum, chiar daca nu prea bine ca m-am cam foit, dar e important ca am dormit toata noaptea.
Iar astazi deja ma simt mult mai bine.
Va multumesc mult pt vorbele frumoase care mi le-ati spus atunci cand mi-a fost greu.
Va pe toate si invit de ne bem cafeluta sau ceaiul de dimineata.
Eu mai am de citit ce ati ciripit aseara si revin.

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata! Eu is asa de suparata
Ai mei au o pisica...o avem de 15 ani si de 3 luni e tare bolnava, nu se mai poate face nimic din cauza ca are si varsta asta....nu-i mai functioneaza rinichii...toate toxinele i se varsa in sange si nu mai mananca nimic mai nou, nu mai bea apa...i rau....cred ca sapt asta o duce mami la medic s-o adoarma....nici nu vreau sa ma gandesc ca n-o s-o mai vad niciodata....imi vine sa urlu...a fost ca un copil pt noi toti....

25+ cu Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

kitzy, imi pare rau! Lasa ca o sa treaca si asta! Te inteleg, ca am si eu o catelusa care are deja 10 ani si inca e bine... sper sa ramana tot asa, ca e ca o surioara pt mine...

Pupici sa-ti treaca supararea!

Ioana
33+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

'neata!
Sunt tot fara apa calda in calorifere si-n tevi,dar nu-i bai ca ne incalzeste bine si electricul Mai nasol e ca trebuie sa incalzesc apa pt.spalat pe dinti,fofo,etc.
Ralu numai fii suparici!Te inteleg-si la mine o mai iau razna hormoneii cateodata-si-de fiecare data imi revin cu gandul la minunatia aia mica din burtica!Nu vrei sa-l superi si pe el,nu?!Ei ne aud-incearca sa razi,razi chiar daca-ti vine sa plangi,razi zgomotos-asta trebuie sa auda copilasii nostri-veselie!..N-am luat-o razna,nu?!Pupici mii!!
Vio si eu sunt de acord cu biberoanele-tot din sticla am luat si eu!Nu stiu de ce,dar pe-alea din plastic(sau ce-o fi) nu le suport la atingere..Iar o iau pe campii..
Mami nici eu nu mancasem pana Miercuri seara..La fel mi se parea si mie..scarbos-dar cand l-am vazut preparat si i-am mai simtit si mirosul..Sa ma contrazica Roxana,Oana..sau Naty!
Nicol ultima zi!!Bravo!!..Da',nu doar-umple cana..mai si
bea-o!!!
Nicoleta eu ti-am raspuns! Ti-am zis ca si pe mine ma dor-si ma dor tare!!Mai ales noaptea..e un chin!
Ioana subscriu la faza cu infofolitul,caciulitele,strampii si alte 1000 de boldoase!Saracii copilasi!
Kitzy imi pare rau pt.pisicuta..
Ralu vad ca deja te simti mai bine!fata si..accept si cafeluta,ca tare pofta mi-ai facut!
Gata..dupa cum observati..am intrat si eu in linie dreapta!Nu pot sa creeed!!

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ioana tot cu o febra musculara seamana si la mine, dar nu muschii ma dor parca (tot masez zona si nu gasesc muschii aia, or fi in interior? mie mi se pare ca e o durere mai mecanica asa...). Si tu zici ca de ceva timp a aparut si la tine, eu fiind la al doilea copil, oare de-asta sa fi aparut mai devreme?? oooooof, lasa ca trece!

Zoze, ma duc in urma sa citesc, adevarul e ca mi-au scapat din mesajele de ieri. Scuze si multumesc.

Nicoleta 25 plus si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

gudinde si pe tine te asteptam la cafeluta noastra de dimineata
rox - eu am inceput sa gafai nu numai dupa ce ma spal, ci si daca imi mut putin fundul de aici dincolo...zici ca am o suta de ani asa de repede obosesc
violeta - interesanta informatia despre biberoane...si eu aveam o oarecare retinere fata de cele de plastic, dar nu as fi putut spune un motiv anume. Iar astea de sticla ar fi bine sa fie o sticla incasabila ceva, pt ca nepotica mea cand era mica si bea cu biberonul singurica , atunci cand se supara il lua si il trantea pe jos de nu se vedea.
- sfaturile tale sunt foarte bune, si eu am citit ca nu e buna perna pt cei mici, dar am vazut ca exista perne speciale pt ei, cu gaurele, iar de paturica chiar nu stiam, dar acum am bagat la cap
mami - cu nebunii de la bloc, cred ca ar trebui sa deschidem un subiect numai pe tema asta, ca ar fi de povestit o mie si una de lucruri si cred ca ne-am amuza copios sa vedem cati cretini si cate idei pot avea
roxana - asa si trebuie facut cu tampitii astia...daca le vorbesti frumos ti se suie si mai tare in cap, eu una m-am spurcat cu toti rau tare de tot, mai rau ca la usa cortului, ca ajunsesem la exasperare de atatia ani cu ei, sotu le-a dat si vreo cateva picioare la vreo 2-3 si acum am liniste, nu ne inghite nimeni din bloc, dar macar nu ma mai freaca la melodie
nicol - felicitari pt ultiuma zi de munca...cred ca tare esti bucuroasa ca dupa aceea vei sta acasa si vei avea timp sa te ocupi de printesa ta
nicoleta - nu simt nici o durere in zona bazinului...
ela - neata sefa! ce bine e sa te vedem pe crenguta de la prima ora si intr-adevar, se cunoaste ca esti sefa, ca le tii minte pe toate.
Deci: La Multi Ani Razvanel de Clau'

ioana - cu caciulita pt bb, nu stiu ce sa spun acum, dar eu am si caciulite, foarte subtiri, si cred ca ar merge si in casa...dar nu stiu ce sa spun acum, daca am sa il tin sau nu cu ea in casa...Dar de alea de lana sau groasa sub nici o forma...si apoi nu poti sti cat de cald era la respectiva in casa de il tinea cu caciulita..
- dar ai dreptate, copii nu trebuie infofoliti de sa nu mai aiba aer...dar asta era conceptia de odata, si mai ales la batrani nu o sa poti schimba ideile astea, ca o sa iti spuna, uite asa am crescut eu X copii.
kitzy - te inteleg cum este...e tare rau sa pierzi un suflet pe care il indragesti atat de mult...dar totusi decat sa o lasi sa se chinuie asa saracuta, mai bine ii scurtati suferinta.
ela - azi ma simt bine, dar ieri crede-ma ca nu ma mai recunosteam, nu ma puteam calma in nici un chip, Doamne a fost groaznic, bine ca a trecut
Naty - pe unde esti?????
Soviiiiiiiiiiiii -

32+ Lucas

Mergi la inceput

Nico tot asta iti scrisesem..Pe mine ziua nu ma dor..Noaptea insa-e crima!Si mie tot mecanica mi se pare!!Parca e durere in os,nush cum sa explic..S-o largi bazinul sa-i faca loc lui BB
Off mai Ralu..te intelegNu stiu..pe mine una ma incearca tot felul de sentimente,legate de BB,de noi(ca si cuplu),de viitorul nostru in 3..Cred ca e normal totusi,mai ales la prima sarcina-cand totul este nou..Probabil ca pe undeva se mai infiripa si fricile de nastere,nu stiu..Toate-s noi,dar vechi sunt toate-sau..toate-s vechi si noi sunt toate

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput