Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

M-a masurat si pe mine dr de familie si am 108 peste buric... Ce creste burtica pe zi ce trece!!

Ioana
33+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare mamicilor ciripitoare....nu am citit nimic pana acum,am intrat sa va salut si sa va dau multi pupici si o sa trecem la citit...noi ne-am mai fofilat prin casa,am luat o gura de aer,pe geam ...brr si ce frig e nici catelul nu-ti vine sa-l dai afara...
va pupacesc si trec la treaba ca am de citit nu gluma...

ramo26+ 26 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

hai, Rox, baga poze! Vroiam sa te intreb, daca nu e secret, ce studiaza fiul tau acum in sesiune?

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Saptamana trecuta aveam la burta 100 cm si acum am 110!!! Asa de rapid creste acum spre final????

Eu ma bag putin la nani, vorbim mai tarziu!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 32 + cu Rebecca

AMR 7 SAPTAMANI !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Rox, vazut pozici!! La mai mare! (da, Clau, in luna 8 creste cel mai mult burtica, apoi apre a mai scadea usor, eu asa stiu)
Raluk, felicitari! Deci...AMR 9 sapt?! O bagatela...
Hai, Ramo, da-i bataie cu cititul!!
Am mancat floricele (fara sare!), facute de randunoi, delicioase. Dar cred ca e tot ce-mi lipsea la arsuri

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

quote:
Originally posted by natynic

hai, Rox, baga poze! Vroiam sa te intreb, daca nu e secret, ce studiaza fiul tau acum in sesiune?

nu e secret dragutza...s-a apucat babataia de ma-sa de a doua facultate, bine la distanta, ca n-am cum sa fac facultate la zi...si de la lb straine, care a fost prima, am zis sa fac o schimbare drastica.. asa ca am dat la finante-banci... diferenta majora.. dar ce sa-i faci? asa e omul la batranete!!

si vezi ca am pus pozicile deja! cred ca sunt pe a doua pagina la de Project Bebe!

_
29+ cu RADU

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Haloo!!! Informatii gara va raspunde:

am ras cu lacrimi unele dicutii dinte voi( naty si raluca)( gudinde si bubu), dar ce patiratzi bre de ajunseratzi la pag 23, vretzi sa ne-o luam in freza,........ bre nauzitzi avuratzi logorie????

N-am avut vreme sa fac pozici la butik dar spper ca in we, desi nu vad cind, incerc.
LA multi ani la Razvanel cu ochii frumosi si albastri, sa cresti amre , sa fii sanatos si sa devii regizor, dupa cum ai inclinatii!!!

si acu ....sa incepem in forta cu cele 2 ....DElphin ( daca nu iesi din Butoi.........!!!!)si Papacioasa sa vedetzi ce pumni in freza va luati cu vorbitu vostru ca "andreea esca",aichisha ... pai nu va pup io de fiecare data, si multe alte rindunele??, iar ca si desert la pumnii luati sa va dau ici multi ca meritatzi.

Ela daca vrei trag o fuga la craiova ta sa pun niste curent in priza cind ramai fara, si pentru caldura ma gindesc la o sulotie si ti-o spun.
Kitzy ma tin de ieri sa-ti spun ca nici nu m-ama gindit ca ma vei dezamagi, numai ca am crezut ca nu itit este comod decit acolo..... si vroiam sa te aduc inapoi.atata tot.

Papacioasa , eu dadeam un ezemplu cu diazepamu' ca io sufar de insomnii de cind sunt mica , nu am luat si nu voi lua nishodata.Si da sa stii ca am nroc ca beau multe lichide, da si buda mea e fericita cind ma vede, tu ce zici?

Nicol , iti doresc prenatal usor, si nu e de condamanat ca n-ai chef. da pe la noi cind mai vii????ca io asa am inteles ca srii de la sv.
Roxana , bubu si naty lasati nene vecinii, ca sunt toti o apa si-un pamint, ce dumnezeu va faceti atatea griji pentru senilitatea unora, vetzi sa o luam razna????hai stati la pupat fiecare;;

Nicoleta , ieri Zoze ti-a raspuns la intrebare, azi a facut-o si Ioana si uite ca o fac si io: Nu am asa dureri mari dupa cum spui tu , dar intampin si io dureri mai ales cind merg, dar la mine sunt de la pruna in sus spre burta, Oasele bazinului ma mai dor dupa ce stau mai mult pe scaun. din cite am citit sunt normale miscarile reatei in sarcina.

Ioana nu te prosti si cautati de lucru sa nu te plictisesti, dar sa nu dai la lopata ca mine ca nici asa nu e bine

Raluca sa stii ca tocmai am terminat servetelele de sters mucii sau lacrimile , asa ca ai face bine sa nu mai plingi , sa te calmezi , ca uite eu de fiecare data cind pling imi este nasul la menstruatie si de aia nu mai am servetele. sa te linistesti, va ajunge cu bine.

Kitzy , imi pare rau de Pisi, dar nu e cazul sa te necajesti ca nu face bine lu bb. sa treaca supararea.Bafta la medic, sa vii cu vesti bune ca facem galerie

Scriu , scriu , nic la pishu nu merg numa ca sa termin, offf si ce suturi primesc in vezica....

Naty si io contribui la factura lu Sovi!!!super pretena care a tinut noul nascut in lighean... si acu rad.
Ursule misto banc!

Oho Delphin cum sa nu , ca prefer sa stau in picioare decit la calculator, da vreau so fac si pe asta.

mai citesc ca vine Sovi asa ca ma grabesc sa termin ca altfel nu ma mai cititi pe mine ci pe ea.

Ariel , pai nu-i bine sa furi in sarcina , vrei sa iasa copilul cu pete?? Sovi nu te lua dupa ea ca doar a visat.

Nicol io acu tre sa golesc vezica , da dupa beau cu
siguranta apa

Raluk, si restul da shi grasani aveti voi sa va traiasca bre!!!La mai multe sapt cu bine.
Zoze si al tine e valabil!!

Rox asteptam poze., a aaaa pina la urma le-am si vazut( pai de cind scriu eu la mesaj .......super faina fata esti!

da nu trimit mesajul pina nu raportez cm la brtik, uite asa ......numa 106cm , da poate ca am bdy pe mine si e burta mai adunata....

va pupesc pe restu, sper sa nu fac pe mine pina ajung la baie, Laly ( nu ai mai zis nik) , cory (nici tu, io am inteles c-o nins in iashi , da chiar sa nu arunci cu o vorba la noi de un capitol... rusine), mai suntetzi care nu v-am pupam nominal , dar credetzima ca ma pish pe mine si nu mai pot sa scriu. asa ca o fac la general ,, si iar ..... aaaa si inca un pahar cu apa , io il beau dupa pishi.

oailei da cita mesaju', va rog sa nu dati.

Giani ,.... 32+ ca am dovada

AMR 8 saptaminisioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Wow, Clau, ce burtica mare!! Cred ca depinde si cat mananci inainte, ca eu de Craciun aveam o piele intinsa pe burta... de mai avea nitel sa-mi iasa buricul afara:))

Edit: Am luat picaturile de fier si am baut niste apa si acum astept reactiile

Ioana
33+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!
Am aterizat si eu, n-am apucat sa citesc din urma, ati ciripit ceva de azi dimineata.
Noi ne-am trezit, am papat si am plecat la plimbarica la Mall. Am luat cateva hainute pt. bebelinul din burtica. La Z nu era nimic, doar la Debenhams cateva dragute si mai ieftine. Le-am pozat sa le vedeti

Ma duc sa citesc ce-ati scris si revin!

Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

randunici!
Mamaaa,da cat ati ciripit pe aici de aseara!Am de recuperat cu cititul!

Stela24+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput