FIV157

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

MIHAELE,iti raspund eu in locul ARINEI,caci numai ce am terminat treaba pe la Sibiu.La punctie platesi 55 mil si la et mai platesti 12 mil daca e simplu si daca e cu icsi cred ca vre 22 mil.Pe mine cu totul,drumuri,analize etc m-a costat cam 120 mil.

Am fost astazi sa imi vada de. meu de acasa HSG si mi-a zis ca totusi nu ar fi hidrosalpinx.Nu-i numic caci miine m-am programat la o noua HSG si voi elucida misterul.
In rest stau bine,am facut un eco sunt curata fara chisturi,deci o pot lua la trap cit de curind.Vb. vine,dar bine ca nu m-am pricopsit cu alte cele.

IOANATUGS,bun sfat mi-ai dat cu mersul pe ocolite,insa eu sunt din cale afara de directa si spun tot timpul in fata ce am de spus,insa imi aleg tonul daca situatia o cere.Am inteles ca tu si 2 fete suntenti cele care trebuie sa incheie plutonul de acum 2 ani.Din suflet va doresc sa reusiti,ca apoi suntem si noi la rind.

O sapt. super tuturor!Miha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna dragele mele vreau sa va intreb ceva,voi mai stiti de Avalon???
Va doresc multa bafta la toate
33+Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

misa_21
Dipherelinul pe care l-ai facut in ziua 21 a fost de 3.75 ?
HSG vrei sa o faci la Sibiu?Te intreb pt ca si eu am facut un fiv nereusit la Sibiu urmand protocolul scurt.Pt urmatorul fiv mi-au recomandat protocolul lung si nu stiam dc el consta intr-o injectie cu diphe de 3.75 in z 21 a CM sau in injectii zilnice de un gramaj mai mic.
arina multa bafta in continuare.
cristal 1995
super veste.Imi pare tare bine ca te-ai hotarat si ca incepi tratamentul.Iti tin pumnii sa fie totul bine si rezultatul sa fie cel dorit adica multa bafta !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor ajutatima si pe mine a activez Pm-ul care stiti ca eu nu reusesc de loc.Va pup si va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

MIHAELE, am vazut ca ti-a scris Misa. Eu nu ti-am scris ieri pt ca nu stiam exact. Dar am fost iarasi la medic si mi-a zis si preturile: exact asa cum a zis si Misa, 55mil la punctie si intre 12mil si 32mil la ET. Probabil depinde la cate zile se face ET-ul, cati embrioni etc.

LAURAVOINICU, sper sa nu ovulez, asta ar mai fi una!!! Eu am facut Diphereline in z21 si apoi 3 Gonal F/zi timp de 10 zile. Aseara am terminat injectiile, am fost la medic mi-a zis ca au raspuns f bine ovarele si joi am punctia. Inteleg ca tu ai facut hiperstimulare, spune-mi si mie la cate zile de la punctie ai avut simptome si ce anume simptome ai avut. Eu sunt fff stressata ca o sa fac hiperstimulare mai ales nefiind din Sibiu unde fac FIV-ul ci la 2h distanta. Ma gandesc cu groaza la drumuri...

Fetele care au facut hiperstimulare, impartasiti-ne si noua din neplacuta voastra experienta, va rog!!!

Va pupic si bafta la bebei!
Arina

Mergi la inceput

LUCK, am facut protocolul lung cu 3.75 diph in ziua 21 si apoi 12 zile gonaf=3 si menogon=2.Cred ca nu a fost prea benefica aceasta combinatie ca nu am avut decit 3 foliculi.Eu am mai facut o stimulare pina la jumatate doar cu menogon si atunci am avut mai multi foliculi dar din cauza ca am gresit doza la inceput nu mai cresteau.

Nu are rost sa bat atita drum pt. HSG,insa am impresia ca acolo la clinica nu fac,ARINA s-a dus la Buc.Eu sunt din Piatra Neamt si fac aici in spital.Prima data m-am dus pina la Iasi,dar nu vad rostul acum.

In rest nu mai de bine de Sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cristal nu am apucat sa iau azi Romania Libera,daca afli in ce zi e publicat articolul te rog anunta-ma si scrie si pe forum sa citeasca si fetele.Bafta multa in continuare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

ce liniste e azi pe aici....fetelor..cele care ati facut ET cu congelati,ati luat si voi estrogen pentru ingrosarea endometrului?ce se intimpla de fapt in organism?eu l-am luat din z1 cm,care a avut o durata mult mai scurta decit normal...iar apoi imediat dupa cm,am prezentat exact aceeasi constitutie gelatinoasa ca la ovulatie..care dureaza pina in prezent...de fapt ce se intimpla?eu credeam ca et-ul aceasta se face pe "natural",luind din plan faptul ca nu mai iau hormoni,etc..astept opinii....pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

quote:
Originally posted by misa_21

LUCK, am facut protocolul lung cu 3.75 diph in ziua 21 si apoi 12 zile gonaf=3 si menogon=2.Cred ca nu a fost prea benefica aceasta combinatie ca nu am avut decit 3 foliculi.Eu am mai facut o stimulare pina la jumatate doar cu menogon si atunci am avut mai multi foliculi dar din cauza ca am gresit doza la inceput nu mai cresteau.

Nu are rost sa bat atita drum pt. HSG,insa am impresia ca acolo la clinica nu fac,ARINA s-a dus la Buc.Eu sunt din Piatra Neamt si fac aici in spital.Prima data m-am dus pina la Iasi,dar nu vad rostul acum.

In rest nu mai de bine de Sibiu.

Misa, la clinica Polisano de la Sibiu se face HSG si inca foarte bine (dpdv al aparaturii etc). Eu am facut 2 HSG cu dr Chicea. Arina parca facuse histeroscopie la Bucuresti...

La tine, insa, intr-adevar nu se justifica sa bati atata drum doar pt HSG.

Mergi la inceput

MANU, hai ca am recitit ce a scris Arina.Intr-adevar ea a vrut sa faca HSG la Vilcea,dar nu i-a placut mizeria din spital si s-a reorientat.Iti dai seama ca nu am mai citit tot,cert e ca nu scrie nicaieri ca nu fac HSG la Sibiu.Scuze.

La noi in spital conditiile sunt destul de bune,adica nu e cum ar trebui,dar nici nu iti vine rau cind intri.In ceea ce priveste conditiile de la radiologie nu le cunosc,dar aparatul e nou caci acum 2 ani a trebuit sa ma duc la Iasi pt. asa ceva.

Am inteles ca te pregatesti pt. un nou fiv?In perioada asta nu ai incercat si cu naturiste.Eu am inceput de astazi,nu chiar a la carte,ma mai documentez insa,dar am inceput cu tincura de zmeura si coada soricelului si diseara voi incepe preparea ceaiurilor de naprasnic si cretisoara.Iti doresc mult noroc!

Mergi la inceput