FIV157

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Mihaele, te pup dulci, moldovineste
esti un OM cu un suflet deosebit. Inca o data SARUMANA

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

cris teofilina este extract din tei...de unde ii vine si denumirea,iar legatura care o are in sustinere,este exact aceea care ai scris-o tu mai sus,plus ca este si un antioxidant extrem de bun...eu daca am scris,nu am scris ce sa luati...am scris doar ce a studiat tatal meu,si ce mi-a zis mie personal ca este f.bun si de ce sa ma feresc...si am impartasit cu voi ce mi-a spus..si ce descopera cercetatorii de stiinta,de multe ori ajung dupa mult timp la cunostintele medicilor
alina_alexandra nu ai de ce sa-ti faci griji...tu ai luat medrol si nu dexamethasone..chiar daca ar avea "aproape"aceleasi proprietati...atunci cind medicul ti-l indica,stiu ei ce fac,,deci..stai linistita ca totul e ok
iana_mari normal ca sint pe piata...doar colina este vitamina B4..eu numai aceasta am sa iau ...
mihaele astept sa povestim deseara...pupici...merg intr-o plimbare si revin

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

marrina
Gynera este la aproape 100m de CMU-ARCUL DE TRIUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna fetelor eu ma-m pricopsit cu o sinuzita de mai mare frumusetea cared ca peste 2 zile a-mi face punctie daca nu cedeaza la antibiotic dupa raie si chelie eu sunt asta.Dar sunt foarte fericita ca pe 21 am programare la Gynera.Of parca incep sa ma mai linistesc si eu.Va pup pe fiecare in parte.
Zouzou te pu si eu si astept sa vb
zisaCami multumesc din duflet esti un om cu un suflet minunat mii de pupici si am rog la Dumnezeu sa ati indeplineasca visul de a fii mama.
Iepurile si eu te pup si sa-ti ajute Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Tocmai am sunat la Lab. Unisyn. Mi-au confirmat ceea ce ne scria KITTA: ca fac Hormonii antimullerieni si ca sunt 300 ron. Analiza dureaza 15 zile lucratoare si cica se face in orice zi a CM. Deoarece acest laborator apartine de Centrul Medical Unirea (CMU), recoltarea sangelui se poate face la oricare dintre Clinicile CMU. La primul drum la Bucuresti cred ca ii voi face si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mihaele...sunt un observator din umbra, vecina de la endo, am vazut ca ai probleme cu sinusurile, am un leac care da rezultate bune :hrean ras pus intr-o batista si tinut la frunte (intre sprincene) cat rezisti, te arde, mai stai putin, pui iar comprese,cateva seri la rand, ai sa vezi rezultate imediat.
Nu ai ce pierde si e mult mai bine decat punctia care trebuie sa o repeti la intervale de timp, sotul meu asa s-a vindecat, avea dureri groaznice, sunt vre-o 7 ani de atunci si nu a mai avut probleme. Multa sanatate!

Scuze ca m-am abatut de la subiect, dar nu ai PM-ul activat.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/r2aEp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by ice

marrina
Gynera este la aproape 100m de CMU-ARCUL DE TRIUMF

al

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Arina ca sa iti dai seama daca esti pe cale sa ovulezi ar trebui sa iti faci lh-ul , daca iti iese mare inseamna ca ovulezi . Depinde de organism , In afara de gonal acum nu ti-a mai dat nimic ca sa infraneza foliculi , ca sa nu ovulezi ? Eu am fost la un pas sa ovulez singura si sa raman fara o parte din ovocite , aveam lh-ul 40 , dar mi-a crescut brusc fiindca cu 2 zile in urma nu il aveam asa mare , m-a bagat urgent pe cetrotide .
Kora , si mie mi-a venit de 3 ori intr-o luna , adica la 14 zile de la punctie (14 dec.) cum era normal , pe 27 dec si pe 4 ian. Am vb cu dr , mi-a zis ca este normal la ce am avut eu prin burta , si da ne dereglam de la atatia hormoni , facea misto de mine ca cica imi scot parleala , stii ca eu nu am CM deloc natural.
Dr m-a chemat sa ma vada , dar nu din cauza ca il ingrijora faptul ca am avut CM de 3 ori ci sa vada cum se prezinta ovarele dupa hiperstimulare.
Ioana ,mi-au facut tare bine vb tale , mi-ai adus aminte cat de optimita eram , si imi era tare bine atunci , daca nu as fi avut peripetii la fiecare stimulare cred ca as fi fost la fel... dar imi revin , promit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

kora nu stiu ce sa zic, la mine CM a respectat cat decat termenul, 29 zile, insa, ca si, cant ma ingrijoreaza, mai degraba as putea spune ca sunt niste secreti din cand in cand, o sa incerc niste ceaiuri, poate reusesc sa-l pun pe drumul cel bun.

mihaele bafta in continuare si sa ne spui cum a fost la gynera

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

mihaelesint pe messenger...te astept

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput