FIV157
Raspunsuri - Pagina 16
iana_mari spune:
Zouzounaki aceste medicamente sunt deja pe piata?
Blanche bine ai revenit pe forum
Arina mult succes in continuare
PUP TOATE FETELE
Monica-Elena spune:
Arina daca mai tin eu bine minte de acum 3 ani la FIV se scot doar foliculii de 18 mm considerati maturi.
cris86 spune:
Zozou,eu am o nelamurire in legatura cu tratamentul de sustinere referitor la TEOFILINA,asta e un medicament vasodilatator si bronhodiladator stiu asta pt.ca eu am astm bronsic si am luat TEOFILINA si nu inteleg ce legatura are teiul ????.
Cei drept medicamentele pt.astm sunt chiar indicate in sarcina chiar daca nu ai astm cum ar saltbudamolul care este tot bronhodilatator dar relaxeaza si musculatura.De multe ori in amenintare de avort se folosesc perfuzi cu saltbutamul.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
cristal1995 spune:
Fetele, v-am ramas datoare cu niste detalii despre AMC. Ce nu mi-a placut: acolo era un medic israelian, dar generalist!!! Pai, merg la consultatie pentru FIV si ei imi dau un medic generalist?! Stiam eu mai multe despre FIV decat el, el doar s-a uitat ca mata'n calendar la analize, mi-a facut copii xerox dupa toate, ca le trimite in Israel si sa vedem ce zic cei de acolo, mi-a luat zeci de date (cred ca doar numarul la pantofi l-a ratat), si in final il intreb pretul: 5000 euro, fara cazare si fara transport!!! Asa ca, i-am multumit, el a tot insistat ca ma suna azi sa-mi spuna ce-au zis aia, sincer, nu ma prea intereseaza la pretul asta! Asa ca am luat direct legatura cu un medic din Israel, la alta clinica, i-am trimis analizele, a zis ca sunt ok si luna asta incep tratamentul! Asa ca pe 21 februarie plec in Israel! Momentan sunt putin bulversata, totul se desfasoara foarte repede pentru mine, dau telefoane pe la bilete de avion si ambasada....OF! Am uitat sa va spun: pretul aici este de 3000 dolari FIV simplu+300 dolari cultura de blastocist (asa cum vreau eu sa fac). Nu este inclusa medicatia. Dar, dupa calculele mele, pretul este cam la fel ca la noi, la clinicile particulare (aprox 2400 euro fiv-ul). Asa ca, mai incerc si asta.
Va pup si va tin la curent!
Aly
alina_alexandra spune:
Zouzou, ma cam sperie ce ai scris despre medicamentele acelea. Eu am luat medrol la recomandarea medicului dupa ET pana la BHCG. Sper sa nu fie probleme.
Iti tin pumnii sa fie bine! 
marrina spune:
ice Stii cumva daca pe strada Clucerului, pe langa Gynera, e o clinica CMU?
cristalMult succes! Iti doresc sa rezolvi cu ambasada, biletele de avion si toate cele si sa te intorci din Israel
!
maria215ro spune:
Buna fetelor,va scriu pt prima data la acest capitol, in speranta ca ma primiti si pe mine printre voi.As dori, daca nu va cer prea mult,sa stiu care sunt pasii pt FIV.Am avut o prima intalnire cu dr Cocei la cabinet si m-a programat pt HSG la Giulesti(asta ar fi singura investigatie pe care nu am facut-o).Mai departe imi poate spune cineva ce urmeaza, sau cum trebuie sa procedez?Pt FIV trebuie sa ma programez eu sau ma ia in evidenta direct d-na dr?
In speranta ca ma ajutati, va multumesc si va doresc o zi buna
KoraPop spune:
Buna fetelor dragi!
Vreau sa va spun ca am lasat balta noul si " minunatul" meu loc de munca,una e ce ti se spune l interviu si cu totul alta realitatea.Ma bucur ca nu am apucat sa inregistresz CIM la ITM,asa ca am scapat usor si macar imi pot vedea de treaba pe planul bebe.
Cristal draga am luat azi Romania Libera dar nu am gasit articolul despre cazul tau,daca stii cumva in ce zi va aparea da-mi de stire,stii ca eu iti tin pumnii stransi.Ai rezolvat cu dipherelinele?Te 
KITTA ma bucur ca ne-am cunoscut si iti multumesc f mult!
maria215ro bine ai venit printre noi!Nu stiu ce sfat sa iti dau pt ca eu am programare luna aceasta pe 23 la dr. Cocei si pt mine sunt noi urmatorii pasi,desi eu am la activ doua fiv-uri nereusite cu alti doctori.Esti la primul FIV?Aveai toate analizele care se cer pt FIV facute recent?Ai facut laparoscopie si histeroscopie?Care sunt problemele tale?Bafta multa!
p.s. Fetelor in weekend m-am pricopsit cu o gripa urata de tot si pe de-asupra mi-a venit si CM la doua saptamani fata de precedentul CM.Asa ceva nu am mai patit.Ce ziceti?E o dereglare a hormonilor in urma FIV-ului?Nu iau nici AC,absolut nimic,voiam sa las organismul sa isi revina singurel...am emotii pt intalnirea cu Cocei,sa nu descopere cine stie ce la eco...ati mai patit careva asa ceva?
Kora
CARPE DIEM!