*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (119)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna
ce mai stiti de laura??? a venit acasa cu thea??? cum se simt?? imi cer scuze daca scrie in urma dar mai mult de 4-5 pagini nu am apucat sa citesc...

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

CARMEN, SA-TI TRAIASCA BEBELOIUL SI SA FIE SANATOS SI PAPACIOS!! SA FII SANATOASA, SA TE BUCURI DE PUIUL TAU SI SA AI LAPTIC MULT PENTRU SUFLETELUL TAU!

41 EVA MARIA
AMR ..ASTAZI ESTE ZIUA CEA MARE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by grati.ela

eco fac la Siemensul nou, nu la cel de la camera de garda...sper sa mearga! camera de fitze costa 1 milion/noapte, e super dak nu nasti prin ceza... asta pt ca pt a ajunge sa alaptezi bebe tre sa urci si sa cobori scari neputandu-se ajunge cu liftul (care am inteles ca duce doar in cladirea noua!).
eu pe 25 ian voi fi in sapt 39...mai exact voi avea 38 sapt si 6 zile. Avand deja o ceza la activ a zis ca e destul de riscant sa se apropie mult de 1 februarie. Neonatologul insa e de parere sa imping operatia cat mai aproape de termen...probabil lucrurile vor fi stabilite cu mai multa certitudine in urma ecografiei de sapt viitoare. Desi gineco era tare hotarat pt 25. Prietenei mele ii este teama sa nu fi avut ovulatie tarzie si de fapt copilul sa fie de 37 sapt....

37 Tudor Gabriel
AMR 14 de zile

si eu tot cezariana programata o sa fac. sa vedem cand. pe 19 ma duc la control. ma gandeam si eu la fite dar daca zici ca e atat de urcat, mai bine nu. io de buda in camera vroiam si ca sa fie mai putina lume. dar sa dea Domnul sa fie totul bine si sa nu trebuiasca sa stau mult. ma duc sa citesc din urma si revin

33+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Sa speram ca vestile sunt bune si o sa-ti mai dea voie sa mai scoti nasul putin la aer. Dar daca mai trebuie sa stai in pat... gandeste-te la Eleni, la dorinta de a o strange la pieptul tau si la minunatiile ce te asteapta dupa ce nasti. Eeeee??? NU te simti mai bine acum?

quote:
Originally posted by laura_dimitris
Astazi este o zi mare pentru mine pentru ca voi iesi din casa prima data dupa craciun... Merg la doctor dupa amiaza la ora 15.00 si cred ca voi afla si daca mai subzista consemnarea la pat sau nu...
Eu sper sa nu.... nu mai pot... sunt innebunita sa mai simt si eu aerul dintr-un supermarket, magazin, ceva de afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

BUNA dimineta!Bun venit prospetilor bebici!
Citesc de ceva vreme dar tot mai am de recuperat......realizez ca nu mai pot dormi si dat faptului ca inca nu am facut nici un bagaj, nu am cump nimic pt bebe....l-am stresat pe sotul meu....maine mergem la cumparaturi.....
Vreau si eu sa va intreb pe cele mai harnicutze...:TERMOMETRU, POMPITA MUCUSORI, UNGHIERA, BIBERON...ati luat din farmacie sau se poate si Carrefour....imi recomandati o firma , ceva....sau de ce sa ma feresc?
Am vazut ca ati continuat aseara discutia despre vaccinul antitetanos.....cred ca am sa il sun pe dr sa-l intreb daca tb sau nu....oricum, eu nu mi-am mai facut analizele din sapt. 28.....ar tb sa le fac acum nu?Va tb sa merg undeva in Bucuresti de data asta...pana acum le-am facut la medicul de familie.....UNDE IMI RECOMANDATI SA MERG SI CAM CAT COSTA?
vA MULTUMESC SI SPER SA MA DESCURC
PUPICI, dIANA 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Prezenta la raport, 2 in 1 sa traiti!!

Kalosalina,

ellenuta si anandrei

irinouka, sa inteleg ca ai un filing? urmeaza-l!!

vapupic, pe aici

si vroiam sa intreb, cine e pereche cu LauraIoana sa o sune sa o intrebe cum mai sunt? nu am auzit de ele de ceva vreme!!

va
e mai greu cu scrisul, stau lungita sa-mi mai crut vezica, ca daca n-o protejez eu, Serban n-are nici o taina!! sare pe ea ca pe pernita!!

Monica 40s4z si o se mai adune se pare...

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Monica Matz, cate femei, atatea pareri. Eu amfacut 2 controale in toata sarcina, d-astea manuale. Primul, facut de un medic rezident... De fapt, a incercat sa imi faca control. Avusesem niste dureri si am dat o fuga pana la spital. Si era aia de garda. Am semnat ca refuz controlul pe proprie raspundere. M-a durut de mi-au iesit ochii din cap. Si singurele departatoare erau din alea de ti le baga pana in gat. Am zis ca instrumentele plus lipsa ei de experienta au fost motivele. Am fugit mancand pamantul.

Iar a doua oara, pe 20 decembrie, la doctorul meu, cand mi-a luat secretia de col pentru streptococ. Iarasi m-a durut tare. Asistenta ei ma intreba la misto, stii cum intreaba asistentele "da' ce, va doare? haideti, fiti serioasa, ca nu doare asa de tare!". De parca stia cat de tare doare sau nu. Si doctorul meu s-a uitat la ea si i-a spus ca doare, ca zona este mult mai sensibila in sarcina si te poti sui pe pereti. Si ca si ea a patit la fel, la ambele sarcini.

A, stai, mi-am adus aminte. Alaltaieri, cand am fost sa vad cum e colul, tot manual a fost. Dar nu a durut asa de tare. Putin mai tare ca la un control obisnuit, dar nu cine stie ce.

Eu sper sa nu te doara, dar te poti astepta sa fie si asa, din pacate! Oricum, in comparatie cu nasterea, asta e apa de ploaie. Na, acum te incurajez si eu!

Mergi la inceput

Pai hai sa fie intr-un ceas cu cuc!

quote:
Originally posted by virgo

Gagici , va anunt solemn ca am schimbat saptamana , de astazi pot sa vorbesc de bebe 100% la termen , am intrat in 38 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

bdiana, analizele uzuale (sumar de urina si sange) se fac tot prin medicul de familie. vaccinul, chiar la medicul de familie. pt streptococi si alte nebunii mai speciale, unde te trimite gineco. sau chiar la el.

irina 40 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

mesaj de la CArmen_e

"MA NUMESC DAVID ALEXANDRU AM 2230G, 46CM SI AM VENIT PE LUME LA ORA 9.15"

bine ai venit pe lume clopotzel! Felicitari mamica de David Alexandru, refacere rapida si multa sanatate amandurora.

Anca D.

37+ Calin Alexandru
AMR 10 zile....
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

http://www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A

Mergi la inceput