maini uscate
Raspunsuri - Pagina 3
angelinajoli spune:
Eu folosesc mai multe creme de maini,mai bine spus de cate ori vad o crema mai interesanta o cumpar.Mi se pare buna Balea-Hand und Nagel Balsam(care e pe baza de musetel)Cien-Hand und Nail Cream(care e pe baza de masline)si Herbacin-Schuty-und pflege handcreme(pe baza de musetel+musetel si silicon).Toate sunt nemtesti si foarte eficiente.Aaa...si costa maxim de la 1-2 euro bucata.Cand eram in Ro lucram la Spital, si ma spalam de cate 100 ori pe maini pe zi,asa ca foloseam Atrix-pt maini si unghi,pt ca aveam mainile deshidratate rau.Era foarte eficienta si avea efect benefic si pt unghi.Vitamina A este foarte buna iarasi. ![]()

angelinajoli spune:
Apropo cand situatia este urgenta cu mainile,mi le ung cu ulei de masline caldut,sau am o masca de maini si picioare de la Avon,Planet Spa-paraffin hand and foot treatment, si le tin in manusa de bumbac cam 15 minute.Se vede efectul imediat.Succes!

EllaX spune:
Crema pt maini Farmec cu glicerina. Mi-a reparat mainile dupa 1 an jumate de dezastru (maini uscate, alergie la toti detergentii de vase - mai putin Fairy sensitive), alergie la detergenti de rufe etc. In timpul asta, am incercat tot felul de creme renumite si scumpe. N-am incercat Neutrogena pt maini, de care am auzit ca e minunata - si care acum este la oferta, in farmacii. Oricum, Neutrogena costa 20 RON, iar Farmec este 4 RON (in Cora)- 6,5 RON la reprezentanta Farmec.
Teolina spune:
Subscriu la crema cu glicerina Farmec, este super buna. Am mai recomandat-o si unei fete de pe forum, sper sa ii placa. La fel de buna este si Crema de maini cu galbenele de la Cosmetic Plant! 
Angelinne spune:
Mie si unghiile imi sunt f casante si mi se exfoliaza...in special iarna cu toate ca vase spal numai cu manusi...cred ca e o cauza interna.
crys3000 spune:
Si eu tot cu crema pe baza de glicerina ma impac foarte bine. Folosesc des una de la Avon.
angelinajoli spune:
Pt unghi daca gaseste cineva ceva intradevar bun,sa-mi spuna si mie,ca eu nu am gasit nimic eficient.Exista cumva ceva tratament ,care sa-l folosesti cu lampa cu ultraviolete,ca dinaia am.

Roxali spune:
Ptr unghi ulei de masline incalzit si se sta cu degetelele cam 5 min se va repeta operatiunea cam 5 zile.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
RalMar spune:
Tratamentul de unghii la farmec e foarte bun. Intotdeauna am avut probleme cu unghiile, dar in ultima vreme, de cand folosesc tratamentul am "unghii de vrajitoare"; se aplica pe unghiile curatate de oja zilnic, timp de o saptamana. Eu ma dau dimineata cand plec la serviciu si seara chiar inainte sa ma culc, sa fiu sigura ca nu mai bag mainile prin apa si se spala solutia.