Si totusi, iubirea...de sot
Dragii mei,
Nu stiu daca va mai amintiti de mine dar pe scurt sa va spun povestea mea.
Maritata dela 21 de ani, prima sarcina la 22 de un copil prematur ce a murit la 1 ora dupa nastere. Apoi la 24 de ani baieti gemeni identici,lumina ochilor nostri.
Probleme cu sotul nenumarate.
Religie diferita,cultura diferita, limba diferita, educatie diferita...nu cine stie ce pasiune sau mare dragoste intre noi.Nu cred ca am fost vreodata indragostiti.
Si totusi, il iubesc,ca pe omul care mi0a fost alaturi la bine si la rau in ultimii 12 ani.
In ultimul an m0am indragostit subit si prosteste, iar el m-a simtit si m-a iertat. A inteles ca a fost o intimplare nefericita...din cauza singuratatii, vulnerabilitatii si copilariei mele.De un an de zile in fiecare zi ma accepta asa cum sunt si eu pe el la fel.
Fetele care nu au cine stie ce legatura sufleteasca cu sotul, pastrati relatia si imubanatatiti=o...se poate daca ai cu cine.
Lucrurile dintre noi sunt calme, frumoase iar monotonia mi-e draga acum. Am trait destule drame. Abia acum dupa 12 ani de casatorie pot sa spun ca imi iubesc sotul mai mult ca niciodata.Asa cum este el...si asta este o mare realizare. Si cel maiimportant lucru este ca am inteles ca si el ma iubeste, chiar daca nu intocmai cum as vrea eu.
Infidelitatea mea nu a fost sexuala.Multumesc din suflet pentru ca m-ati citit.
oana olson
Raspunsuri
aniela23 spune:
felicitari pt curajul de a-ti destainui ''infidelitatea'' si felicitari pt ca intelegi ce inseamna de fapt sa iubesti (ma refer la sotul tau)
saphir spune:
quote:
Initial creeata de lucamatei
Dragii mei,
Religie diferita,cultura diferita, limba diferita, educatie diferita...nu cine stie ce pasiune sau mare dragoste intre noi.Nu cred ca am fost vreodata indragostiti. oana olson
Deci il iubesti sau nu??? ca eu nu am inteles.... si daca nu, de ce te-ai maritat cu el???
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by aniela23
felicitari pt curajul de a-ti destainui ''infidelitatea'' si felicitari pt ca intelegi ce inseamna de fapt sa iubesti (ma refer la sotul tau)
Nu stiu daca se poate numi infidelitate...daaaar, se spune ca femeia inseala cu sufletul.
Criss si Alex (11.05.2003)
Emma_ spune:
Sa fii indragostit sau sa iubesti sint doua lucruri diferite.
Sint convinsa ca el te iubeste si tu la fel pe el.
Si daca ati trecut peste "mica ta indiscretie" atunci totul este asa de clar.
E o dragoste diferita.Tacuta si monotona.Dar sigura.
Va doresc sa fiti asa forever.
Lauraa spune:
Oana,sa nu mi-o iei in nume de rau, nu stiu cum sa formulez mai diplomatic dar oare tu nu vrei acum sa te convingi pe tine de chestia asta? Cu alte cuvinte, tu crezi ce spui?
Rufus spune:
De obicei se intampla invers: iubesti la inceput, iar dupa 12 ani...eheeee....s-a dus demult amorul.
Daca la voi e invers, e ceva grozav, lucru pentru care meritati felicitari. Totusi, fii vigilenta, nu te culca pe o ureche; dragostea se intretine zilnic, pentru ca sentimentul sa fie reciproc.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Theiuta spune:
quote:
Initial creeata de lucamatei
Infidelitatea mea nu a fost sexuala.Multumesc din suflet pentru ca m-ati citit.
oana olson
Stii Oana, se spune ca barbatii nu iarta infidelitatile trupesti ale partenerei.Cred ca...daca dragostea ta nebuneasca a fost platonica, barbatul tau-pragmatic si orgolios ca multi alti barbati-a preferat sa o considere doar o toana, o copilarie, cum spui si tu.
Oricum, este minunat ca ai redescoperit o alta fateta a dragostei!
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Theiuta
Stii Oana, se spune ca barbatii nu iarta infidelitatile trupesti ale partenerei.Cred ca...daca dragostea ta nebuneasca a fost platonica, barbatul tau-pragmatic si orgolios ca multi alti barbati-a preferat sa o considere doar o toana, o copilarie, cum spui si tu.
cum vine asta theiuta...dragoste nebuneasca si platonica ...asta se intimpla intre 1 om si 1 revista playboy sau husler...dar nu intre 2 oameni vii.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by Theiuta
cum vine asta theiuta...dragoste nebuneasca si platonica ...asta se intimpla intre 1 om si 1 revista playboy sau husler...dar nu intre 2 oameni vii.
Guestus, nu-i sufla la barbata-miu ca suspin dupa Russell Crowe si Daniel Craig- ca-s vii!
Eu una sint mai ciudatica... prefer cel putin iubirea nebuneasca la inceput. E adevarat, dupa un numar de ani si un numar de copii se domoleste intensitatea, dar totusi, chiar si in momentele de extrema oboseala (sau la un spalat de vase in 2) tot pe EL cel din tinereta il vad...cel de care m-am indragostit si dupa care mi-am pierdut capul...el isi vede burticuta...io nu! (Si cind spun asta sper ca si el imi trece cu vederea fundul de dimensiuni marite...si inca mai vede "tinerica" din mine).
Sclipirea din oki ramine (chiar daca acum pe sub "laba gistii").
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."