COSMIN, de la Vreau sa fiu mare vedeta!

COSMIN, de la Vreau sa fiu mare vedeta! | Autor: enachescug

Link direct la acest mesaj

M-a impresionat sincer!
Pe scurt (pentru cine n-a vazut): dupa o mare drama, i-a murit un copilas, mama lui Cosmin (o femeie exceptionala, din punctul meu de vedere) dupa 6 ani de tratament, l-a nascut pe Cosmin care a primit la nastere scor Apgar 5!!. Singurica l-a ingrijit dupa ce a citit tot ce a prins in domeniu.
Si acum are un super flacau cu glas de inger!
Doamne, ce frumos a putut sa cante!
Felicitari, Cosmin!
Bravo, mamei!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Bravo lui si Felicitari mamei lui ca a reusit sa-l creasca frumos.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Foarte impresionant, doctorii nu i-au acordat sanse la nastere si totusi copilul era perfect normal si sanatos, in plus si cun un talent deosebit.
Bravo!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaAB spune:

Eu m-am uitat la emisiune pentru ca vazusem reclama la Tv unde il arata cantand si mi-a placut f mult.M-a impresionat si mi-a placut enorm cum a cantat.Are o voce minunata.Sper sa il vada cine trebuie!
Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

si eu am va vazut emisiunea si am fost teribil de impresionata.
acest copil dotat ar trebui sa incurajeze si sa le dea sperante tuturor mamicilor ingrijorate care au avut probleme la nasterea copiilor lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Si eu am urmarit emisiunea si m-a impresionat teribil povestea lui Cosmin. Cat despre talentul sau, intr-adevar un glas de inger. Sa dea DD sa fie sanatos si sa aiba noroc, sa-si poata valorifica acest talent, iar mamei multa putere sa poata lupta incontinuare pentru minunea ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Cand crezi in Dumnezeu si lupti, exista si minuni.Acesta este o dovada ca Dumnezeu Exista!!!

Mergi la inceput