Luxemburg
Raspunsuri - Pagina 2
ooana spune:
quote:
Originally posted by helbi
Si eu am fost pt citeva ore. Centrul e frumos! Nu stiu daca un WE nu e cam mult, dar cum zicea si Alina (copiloi) poate dati o fuga si la Trier!
Andreia
Andreia mergem vineri si ne intoarcem sambata...
...asa ma gandeam ca un WE e cam mult...si da, sper sa ajungem si la Trier!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
AMR 19 zile
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
blackpanterro spune:
Azi am fost in Luxembourg.E atat de frumos de nu imi vine sa cred.Cand am intrat in Luxembourg, plin de cladiri moderne, frumoase, toate noi...de obicei intrarea intr-un oras nu e spectaculoasa dar aici am ramas masca la cat nou si lux era la marginea orasului.Apoi centrul e foarte frumos, arhitectura e extraordinara si multa verdeata.Se simtea clar ca au un standard de viata extrem de ridicat.DIn pacate nu am avut mult timp ca am vizitat si Trier dar ne-am plimbat prin centru pe langa catedrala Notre Dame, am vazut palatul ducal unde locuieste ducele...as fi vrut sa vad mai multe, am fost impresionata de centrala nucleara de la granita cu Franta, nu am mai vazut una pana acum :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
ooana spune:
blackpanterro...deci a fost super, asa ma gandeam si eu
noua din pacate ne-au spart masina cu o seara inainte si nu am mai putut pleca
...ca am umblat de nembuni pe la Politie si sa punem geamul spart la loc!
macar o poza imi arati si mie, in caz ca ai facut
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
AMR 8 zile
Noi 2...
blackpanterro spune:
Am facut ceva poze, nu prea sunt eu cu pozatul dar uite aici, sunt si din Trier cateva :)
www.dropshots.com/adrianayampey , sper sa se deschida ca eu nu am putut intra la poze toata ziua.
Sambata urmatoare mergem in Lichtenstein care tot aproape este :)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
gabitzam spune:
Poze din Luxemburg facute de mine asta vara in iunie.
Si tot in aceeasi perioada, poze din Trier.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ooana spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Am facut ceva poze, nu prea sunt eu cu pozatul dar uite aici, sunt si din Trier cateva :)
www.dropshots.com/adrianayampey , sper sa se deschida ca eu nu am putut intra la poze toata ziua.
Sambata urmatoare mergem in Lichtenstein care tot aproape este :)
din pacate nu pot deschide
dar mai incerc si maine
AMR 8 zile
Noi 2...
ooana spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Poze din Luxemburg facute de mine asta vara in iunie.
Si tot in aceeasi perioada, poze din Trier.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
gabitzam superbe poze
saru-mana
AMR 8 zile
Noi 2...