asa mi-a cumparat mie sotul aseara cel mai ieftin test,pentru ca altceva nu aveau la farmacie.MINUT.m-am enervat la inceput,dar apoi m-am gandit ca oricum,daca sunt gravida va functiona.
l-am facut de dimineata si...negativ.asta e.data viitoare.acum pot spune ca poate e mai bine,pentru ca nu am apucat sa-mi tratez chisturile ovariene.stiti ceva despre ele?oare ma vor impiedica sa raman gravida?va pupic
Din cate stiu eu chisturile nu sunt o problema in a ramane insarcinata, totusi ar fi mai bine sa le tratezi inainte. Nu vreau sa-ti dau sperante false dar si mie primul test mi-a iesit negativ din cauz ca aveam un ciclu neregulat si e am facut testul in ziua cand ar fi trebuit sa-mi vina daca era regulat.Urmatorul l-am facut 10 zile mai tarziu si a iesit pozitiv.
Daca vrei sa ramai repede insarcinata te sfatuiesc sa-ti iei teste pt. ovulatie si astfel o sa mearga mai repede
.
Acum mai e o teorie (nedovedita insa) ca daca vrei fetita tre sa ai contact cu aprox. 48 de ore inainte de ovulatie iar daca vrei baiat cand ai ovulatie. Cica spermatozoizii care dau sexul masculin sunt mai rapizi dar mor mai repede iar cei care dau sexul feminin sunt mai inceti dar traiesc mai mult. Reped e doar o teorie dar poti incerca :).
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
mona13 tocmai am facut si eu test si ma asteptam sa apara 2 liniute pt ca ne doream dar doar 1 s-a aratat:( dar zic ca tine asa a vrut Dumezeu si asa e mai bine! asat e sigur!
Bafta fetelor!Eu inca nu ma simt pregatita de alt copil,abia ma descurc cu asta care are 6 anisori si foarte multa energie.Mai astept....

Si eu am avut niste chisturi pe un ovar inainte de a ramane insarcinata. Medicul mi-a recomandat sa le tratez inainte (mi-a dat anticonceptionale pentru 3 luni). Problema s-a rezolvat si apoi am ramas imediat insarcinata. Nu stiu daca chisturile erau problema sau a fost numai o coincidenta.
Tzuki, mama de Tzuk mic
mona13, am sa mut si aceste msaje la subiectul deschis de tine anterior: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113813
Roxana