Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 - 89

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Camelia, tare dulce grasunica ta!
Si Sebi e un nazdravan, in mai toate pozele l-am vazut transpirat la capsor. Nu sta o clipa locului.

Mergi la inceput

Neatza, poftiti la un ceai verde. Am trei zile de cand nu mai beau cafea. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna

Am intrat o clipa sa va spun ca am pus poze noi cu Julia. facute de cu ocazia zilei bunici si bunicului la gradinita.

la noi mai nimic nou. traduceri si iar traduceri. Pana pe 18 feb. am ce face. Sotul o duce la gradi ca eu sa pot sa ma apuc de dimineata de treaba. Din fericire Julia este sanatoasa pe moment si nu sunt probleme cu dusul la gradi, a inceput sa se trezasca mai bine.

Pupici si sper ca in cyrand sa va scriu mai mult.

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!

Carmen, bun ceaiul verde, ar trebui sa beau si eu, am inteles ca-i sanatos.
Eu nu beau nici cafea, nu mi-a placut niciodata, in schimb ma delectez diminetile cu un Redbull, care imi place tare mult, doar ca nu-i sanatos...

Aseara am lasat-o pe Rebeca la mama, si a dormit u verisoara ei, Thea. Am inteles ca a fost totul foarte bine. Fratele meu mai are un copilas, un baietel care are 4 luni si este demential. Rade cat e ziua de lunga si este de o dragalasenie...

Cami, Sebi seamana cu tine, daca nu ma insel, asa-i?
Iar pitica este o scumpa.

Alus
, spor la treaba si sanatate Juliei, sa nu mai aiba probleme.

Astazi nu am deloc chef de munca. Da deloc!!!

De luni am inceput sa merg la sala, ca sa tonific si eu musculatura asta. Dupa sarcina, am slabit 30 de kilograme si a ramas o gramada de piele in plus. Si asa poate scap. Prin decembrie am renuntat la fumat pentru 1 luna jumate, am pus pe mine 6 kilograme (am inlocuit tigara cu mancare), si m-am apucat din nou de fumat. Acum, daca am incepu sportul, poate renunt si la tigara. Pe rand...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele,

Cami E o scumpete de printesa si Sebi cel nazdravan, imi pare ca s-a mai ingrasat putin. La fel e si la noi la gradi, putini copii si ii aduna pe toti intr-o grupa. Dar Biei ii place, mai ales ca ii place de o educatoare de la grupa 2.

Alus Spor la traduceri. Julia pare asa de mare.

Ioana In poze nu se vedea ca ar fi ceva in plus pe tine. Arati super. Sa-ti traiasca nepotelul cel vesel.

Carmen Felicitari.

Eu am avut o zi de numai. Bia azi noapte s-a pans ca o doare dupa ureche si sub gat. Primul lucru la care m-am gandit a fost ca are oreion, asa ca dis de dimineata ne-am dus la spital. Oreion nu e, otita, s-ar putea. Pentru ca nu am mai stat si la ORL, era acolo o masa compacta care se certa care si cum a venit. Asa ca am sunat-o pe ORL-ista noastra si mergem diseara sa o vada.
Si legat de oreion am mai intrebat o colega doctorita, cica nu mai face boala odata ce e vaccinata. Asa ca am scapat de-o grija in plus. Da zau ca aseara m-am speriat si numai la asta m-am gandit.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Ioana, legat de echitatie, si mie mi se pare a fi un sport interesant si frumos. Nepotul meu cel mare a facut echitatie timp de doi-trei ani, apoi insa a dezvoltat o alergie la cai... Legat de kilograme in plus si altele de gen, subscriu si eu la ceea ce spunea Nicoleta, in poze nu se vede nici un firicel de par nelalocul lui.

Carmen, si eu, si eu sunt mare consumatoare de ceai verde. Cafea nu am baut niciodata, dar cred ca voi incepe sa consum si Redbull, pentru energie, caci cu nivelul de energie stau foarte, foarte prost si, la cantitatea de dulciuri pe care o devorez in fiecare zi doar ca sa pot face fata cerintelor, nu ma vad bine pe termen lung.

Cami, ti-am admirat minunile. De fiecare data cand ma uit la pozele tale, nu-mi trece decat un gand prin minte: vreau si eu o fetita!!!!!!

Alus, ingerasului blond. De ce s-a derulat petrecerea pentru bunicul si bunica la gradinita? Este o zi speciala in Polonia pentru bunici?

Nico, nu-ti face griji, o sa treaca repede. Legat de oreion, atat eu, cat si fratele si sora mea, l-am facut cand eram mici si nu au aparut nici un fel de complicatii. printesei!

Noi am fost ieri seara la restaurant impreuna cu familia (mama, tata, sora cu familia ei, soacra). Patru copii si sapte adulti... A fost o nebunie! Momentul culminant pentru copilasi l-a reprezentat pictura pe piele. Lui Tommy i s-a desenat o masina de curse pe fetisoara. Inainte sa mearga la culcare, l-am intrebat daca vrea sa-l curat pe fata, dar a refuzat. Nu trebuie sa va spun ca in dimineata aceasta a reprezentat o autentica atractie la gradinita, caci desenul a rezistat. Toti piticii au venit gramada sa-l vada pe Lighting McQueen, masina de curse.

Va doresc o zi frumoasa si linistita.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b4.lilypie.com/zqZGm5.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/photos/dcppopa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

Am pus poze de la Deutsches Museum la cristian.in-guide.de albumul "2008-inceput de an" pe la pag. 2
Cele de ieri in curand.
Nico, sanatate multa!
Sunt cu d.ra in brate ... scriu alta data. Pupici!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

* * *
La omu' sarac nici "floricelele" nu trag ...
Sa-i ajutam sa se faca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello!
Irinusha,ma uit "imidiat" (vorba lui Sebi) la poze! Da va distrati, nu gluma!!!
Nicoleta,uff, insanatosire grabnica!Tu cum te mai simti, cum reusesti sa faci asa slalom acasa,la servici,cu Bia si gradinita?Tot asa slabuta esti?
Ioana,asa este , toata lumea zice ca seamana f. bine cu mine.Cand am nascut-o pe Stefania mi s-a parut ca seamana f. bine cu Sebi la aceeasi varsta, sa vedem cum va evolua in lunile viitoare .
Aceeasi parere cu fetele, nu am vazut nici urma de piele in plus sau de grasime!!!
Apropo, in cat timp ai reusit sa slabesti cele 30 kg si .. cum???
Iulia,cred ca a fost o petrecere pe cinste!!!Vezi ce iti doresti, se poate indeplini !

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Carmen, ma bucur ca esti mai bine! Iustin cum este? Teodor a luat vreo raceala ceva de la Iustin?

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Camelia, in general, suntem bine.
Au fost amandoi raciti, nimic grav, acum Iustin respira ft. greu noaptea, Teodor a ramas cu o tuse. (cred ca mergem maine la medic sa-l asculte, sa ma linistesc si eu ca e totul bine).

Nicoleta, sanatate Biei.

Irinusha, zau daca gasesc link-ul cu poze.

Ioana, da, e ft. bun ceaiul verde si ma bucur ca am inceput sa beau. Ai grija cu energizantele, sunt otrava curata.

Iulia, grea boala cu dulciurile astea, ai incercat sa le substitui cu fructe dulci (banane, struguri dulci, smochine, caise confiate)? Sau poti lua crom, scade pofta de dulciuri.

Mergi la inceput