Sezatoarea canadiana (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Maru bafta la interviu, si sotului cu carnetul

mey ce ma distrez cu pataniile cu soferitul, Lorelei si mQQm,

Jessey, a cui clona esti tu, dragutza?

Ira, sper ca ai sa revii asupra deciziei cu plecarea, tu si Simonna sunteti penelurile Sezatoarei, si dincolo de discutiile astea de forum, esti o fata nemaipomenita, si sezatoarea pierde din farmec chiar daca in privinta quebecosilor vom avea mereu opinii diferite

http://www.floriinro.ro/

tongue in cheek

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofronica spune:

Maru, ti=am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Good! Voi faceti intentionat chestia asta, scrieti in disperare (era sa zic in dusmanie, da' nu's cine mai are chef de jocuri de cuvinte :)), ziceam ca asa vreti voi sa ma ofticati pe mine ca nu pot sa intru pe forum de la job si acasa tot as intra da' ma iau cu una si cu alta si n-apuc.

Si-acum, ca mi-a venit si mie apa la moara: sint complet interzisa. Adica eu ce mai vin sa spun acum? Ca ati spus voi cite si mai cite... da' chiar vreau sa stiu cine s-a clonat sa fie Jessey... mor de curiozitate si probabil asa o sa ramin, cu ochii in soare, ca n-o sa-mi raspunda nimeni Da' mai e o sansa, hai sa procedam prin excludere: eu n-am fost, ca nu pot sa accesez forumul de la job (am si eu o idee, una si fixa!).

Si, in plus, nu-s-ce sa ma fac!!! Ca eu ba sint capiata de fericire si-mi merge grozav, ba sterg pe jos cu moralul personal si nimic nu mi se invirte rotund... Ca ma uitam la lista Irei si nu ma integrez, trebuie sa ma dezintegrez ca sa ma integrez si deja sun ca Pavel Stratan da' n-am voce!

Da' sint pe lista lui Maru (sic, Lorelai de Ottawa, care nu esti cuminte de loc, adica te plictisesti la job si nu-mi dai si mie un telefon, sa mor ca nu-i frumos! Sa stii ca I'm watching you de-acum si te penalizez! Stiu c-am promis ca scriu, da' n-am decit idei francofone!), Maru, esti mortala! Te pupez, bafta la interviu, vazi ce casa-ti cumperi dupa ce-l iei, ce ma oftic ca am deja casa, asa fain era cind imi bateam capul ce casa sa-mi cumpar...

Ce sa mai in sus si-n jos, am invatat deja ca Ira nu-si sterge postarile, ca i-as zice sa stearga aiureala aia in care ea nu mai vine pe forum, ca doar de-aia-i forum sa vorbim... Eu nu stiu sa ma exprim cind sint provocata, jignesc si pe urma imi pare rau de dau in ulcer, ca as participa mai des la discutii in contradictoriu, da', en toute honneté, eu chiar o admir pe Ira ca ne spune ce gindeste, chiar daca nu-si pune minusile. As prefera-o inapoi, da' decide singura ce vrea sa faca. (Poate sa se cloneze, par example, Jessey, trimite-i tu parola pe PM ca tot ai inceput trebusoara!)

Nelia, pe de alta parte, zau daca eu caut conflicte aici, pe cuvint!, pe caz concret, exista ajutoare in Quebec, am beneficiat si eu de ele, nu stiu cit si cum e comparativ cu Ontario, dar m-au scos din rahat, atit cit sa nu ma inec, pe vremea cind munceam pe 12 pe ora si-aveam copil mic plus sotz student!

Cam asta-am avut de zis la subiect.

Quiz: trimite cineva copilul singur in Ro la vara? Sa ii urcam in acelasi avion, de exemplu... Si sa va mai zic ca sint infiorator de scumpe biletele pt. Ro, am sunat la agentie azi si, in sezon, sint pe la 1500 de dolari de cap de vita furajata! Si eu care inca mai trageam speranta ca ajung la intilnirea de 20 de ani.... de la liceu, mesdames, nu de la facultate!

Ana, tu ce faci cu Tudor in saptamina de relache? Stii ceva campuri? Chiar, scoala publica cind are vacanta?

Noapte buna, ma duc sa diger cela 20 de pagini pe care le-am citit in seara asta, deocamdata mestec idei, da' nu sint sigura ca pot sa le si inghit...
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Hai, ca poate aduc putin soare pe aici , dupa furtuna...Am incercat sa caut pe forum, dar nu imi da mai nimic si este greu sa frunzaresti zeci de pagini : cine a fost mai de curind prin Dominicana sau Mexic, aveti un hotel sa-mi sugerati? Noi am fost 3 ani la rind la acelasi hotel, si parca l-as schimba, dar cu unul la fel de bun ...Inca nu stim unde sa mergem in mult asteptata saptamina de vacanta (ultima din februarie sau prima din martie).

Un weekend placut la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Ira,
stai linstita ,nu sunt o clona. va citesc in fiecare seara ,dar nu prea intru in discutii pt ca nu am copii si ma simt "depasita" ...
sunt in toronto, de un an si ceva..now do you believe me?
am fost insa f surprinsa sa gaesesc postarile tale de inceput chiar sapt asta cand nu stiu ce ati patrit...si mai ales cand am vazut ce apropiata ai fost cu nelia..stiu ca nu e treaba mea...dar uneori uitam esentialul si ne lasam duse de val!
v-am pupat pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Bai, fratilor, stati, ca sint nevoita sa-mi suprim pedeapsa, pentru ca eu acum ma prind cum e cu clona si cu Jessie. Eu i-am raspuns automat pentru ca ma citase pe mine, dar nu m-am uitat la ce scrie sub nume, de obicei iau numele noi sau mai grele cu copy si dau paste... Si cum eu sint cea citata, mi se face de-a dreptul rau daca ma gindesc ca Ira sau altcineva ar putea sa creada ca eu am vreo legatura cu chestia asta. Eu sper ca nu, pentru ca altfel ma supar rau, da' rau, rau de tot... Dar ma gindesc ca nu poate sa fie cineva care sa-si fi facut cont de cind dateaza discutiile, pentru ca eu stiu ca primele 10 mesaje sint moderate si dupa aceea apar...
Simonna, cu tine nu ma cert nici daca ai vrea, ca imi esti tare simpatica, mai bine ma bat singura decit sa ma cert cu tine. Am spus ca nu exista ajutoare sociale mai multe decit in Ontario, nu ca nu exista deloc. Si, chiar si asa, poate ca au existat, pentru ca eu acum, cu trei copii, studenta, sotul avind vreo 17 (poate ca de asta... desi nu cred, pentru ca sint trei copii si nu unul cum avea tu) in afara de alocatie, care e cea pe care o primeste si o familie cu 50-60 de mii pe an, gradinita si ceva din impozite care mi se intoarce dupa ce trimit declaratia de impozit, ah, si o bursa cu 250 mai mare decit altii care au venit mai mare... nu primesc absolut nimic, parol! Pe bune, invata-ma, ca poate sint niste drepturi undeva si eu nu le cunosc si ar trebui sa primesc ceva. Stau banii acolo, in banca provincialului sau al federalului si bine ar fi daca ar fi in contul meu. Si vorbesc serios! Ca daca ar fi asa, promit ca-mi inghit toate cuvintele in secunda doi.

Edit: Bai, mai bine nu mai intram, da' stau cu Lisandru in brate si nu pot sa fac altceva. Deci, cum lamurim povestea cu Jassie, ca ma freaca rau! Putem intreba un moderator?

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

fetelor, chiar ma distrati acum! hai ,dati-va cu presupusul a cui clona oi fi eu!

Nelia ,am incercat sa-ti scriu mesaj pe privat dar "nu accepti"...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Am intrat si eu sa va salut si cand colo tot citesc, si iar citesc si ma minunez cat de repede s-au aprins spiritele pe aici, dar sa trecem peste asta... si sa revenim la fursecurile noastre, pardon, ale mele deocamdata...

Multumim de aprecieri celor ce ne-au vazut pozele.

Ana, la momentul respectiv cu placere ti-as fi dat o fatuca, sa ma mai linistesc un pic, dar acum privind retrospectiv, ma gandesc ca a fost fain cu casa plina de copii.

Lorelaim cum sa ne parasesti??? Mai scrie-ne, de abia asa mai scurtezi distanta pana la Montreal. Si mai ales mai arata-ne din frumoasele poze pe care le faci.

Ktrinel parca ziceai ce lucrezi pe la Place Ville Marie, asa-i? Poate ne vedem in vreo pauza de pranz ca-s si eu prin zona. Ce zici? Pupici Juliei!

Simonna cam $1500 am platit si noi pentru biletul lui Seba si anul trecut. Anul asta, am zis ca o sa spuna pas, ca a tot fost in ultimii 3 ani si au si venit la noi si bunicii si nepoatele asa ca la vara o sa ne organizam prin zona. Momentan cautam si noi un camp pentru Seba, daca mai aflati ceva, dati-mi si mie de veste.

Lorelai, mai spune-ne si noua din experienta de hiring pe program manager, daca nu-i secret. La multi ani frumoaselor tale! Am vazut pozele cu ele, sunt niste dulci!

Donia si la noi tot $10 a lasat toothfairy pe perna lui Seba! Ce mai face Cristi?

Jessie, iesi la rampa si prezinta-te sub lumina reflectoarelor!

Va pup si va urez un w/e linistit!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by sofronica

Maru, ti=am trimis PM.

sarut mana, ti-am raspuns si tare as vrea sa luam legatura

ok, acu ca Simonna nu m-a mancat de vie, eu tre sa recunosc ca tot ce am scris e adevarul gol golutz
a, mai mult tare mi-as mai dori 2 urmasi, numai asa, ca sa traiesc ce am pierdut la plodu actual, crescut in mare parte de bunici, da mi se face rau, ca pe langa lista aia ce vo scrisei mai devreme, mai pune si pretul la daycare, mama ei de viata...na ca sa reaprinda flacara discordiei pe acilea

acu, nelia, gata, tie ce-ti veni, n-ai de cine sa te iei? ia-te de mine, ca tot mi-esti draga si am sa amutesc de jena...
pupa tribul ala frumos, si la invatat, ce e atata trandaveala?

acu daca toate v-ati gandit sa faceti o pauza in relatia asta tumultuasa ce se creaza intre noi la sezatoare, am o singura intrebare sa va pun, si fratilor, vreau raspuns onest:
cu mine ce ati avut de mi-ati falimentat sanatoriul? eu pe cine mai citesc? ha? cu cine mai calatoresc prin tari exotice? in casele cui ma mai uit in pozele alea bestiale? va rog frumos! pana aici!

Sofronica draga, si al meu e foarte retras, bine, ca e mare, si fetele isi amintesc ca nu s-a apropiat de nimeni la sezatoare, dar n-am avut nici o secunda probleme cu lasatul la camin in Romania, si nici aici la scoala. I-am explicat inainte ce o sa se intample, si a fost ok. Si asta al meu nu sta singur nici acu cand e cat prajina, si e legat de noi ca puiul ala de maimuta de ma-sa ce i-am vazut in vara la African Lion Safari

gata, ia reveniti voi la sentimente mai bune, ca acu incep sa ma vait din nou, si lista mea e lunga frate, o sa va para rau daca ma starniti!

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Maru, de mine s-a lipit Andrei, un picut, da' se cheama ca s-a lipit, nu? Mi-a explicat cum se joaca jocul ala... greu, frate, greu, mi-a intrat pe o ureche si a iesit pe alta, dar am comunicat.

Gata, m-am linistit, Jessie nu e clona, dar e pacat ca a fost banuita de a fi, adica sa au ajuns lucrurile atit de departe. Acum am vazut data cind s-a inregistrat, si in paranoia mea, am cautat si mesajele scrise de ea, sint patru la numar. Deci s-a cam intins povestea si zau daca imi place, ca eu chiar nu sint certareata, de aceea ma si simt vinovata de stricarea atmosferei domestice de aici din ultima vreme, vinovata ca m-am apris (ai dreptate Ira, se pare ca am ceva cu tine, am recitit si recunosc ca m-am aprins repede, dar ceva-ul asta vine de la alte discutii cu tine, publice, de aici sau de la alte subiecte, care m-au lezat si eu am crezut ca au trecut) si cum nici eu nu-mi sterg mesajele, lasa-le sa le vada poporul si sa ne judece... Eu m-am judecat, am sarit calul cu tonul, scuze nu-mi cer decit pentru acel bun-simt folosit aiurea, relatia s-a stricat de tot, Sezatoarea a pierdut un membru marcant si-mi pare rau, de aici nu plec... dar pedeapsa e pedeapsa: doua saptamini iau pauza de Sezatoare! Am zis!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput