Sezatoarea canadiana (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Maru - MULTA-MULTA BAFTA! (tzi-am trimis e-mail) Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca si sa te ajute! O sa vezi ca va fii bine Suntem alaturi de tine si abia astept sa ne dai vestea cea buna si sa sarbatorim virtual impreuna
Ana - mult succes la dentist! Imi pare rau pt Tudor - dar sa speram ca se poate repara.
Doina - in relatzia Nelia - Ira este muuuuult mai mult decat vedem noi pe ecranele calculatoarelor... Ca in orice relatzie in care a fost multa dragoste/prietenie/apropiere si care - dintr-un motiv sau altul (total necunoscut noua) - s-a destramat/racit - exista un fel de ceva nerostit care le doare/deranjeaza pe amindoua... si volens-nolens acel ceva se transforma in "haraiala"... Eu le doresc tot binele din lume atat Neliei cat si Irei si sper din tot sufletul intr-o buna zii sa poata sa se intalneasca si sa-si reinoade legatura prieteneasca pe care au avut-o candva...
Kristin - eu nu mi-am imaginat niciodata ca Sezatoarea a fost candva camp de lupta ... Nu stiu de ce - dar intotdeauna am trait cu impresia ca aici e o oaza de liniste... si pace... chiar si atunci cand sunt discutzii in contradictoriu...
Oana - felicitari pt Antonia! Nu am pus clapari in picioare de la 16 ani! Uffff... noi nici macar zapada nu avem... Baremi de-un sanius asa...
Va tzuck si va urez o seara faina si linistita!

Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Am uitat sa scriu :-) (batrinetzile - bata-le vina :-)) - eu intuiesc ca Jessie este una dintre pers mentzionate in postarea ei (din grupul care s-a mobilizat cand a venit Ira) si care cunoaste f bine toate "dedesubturile" situatziei... Oricine isi poate face n conturi pe DC daca foloseste n calculatoare diferite... daca nu ma insel identificarea user-ului se face de catre Admin dupa IP-ul calculatorului de la care se transmite mesajul.
Hai ca fug sa fac nanitza :-)

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by lorelaim

Maru - MULTA-MULTA BAFTA! (tzi-am trimis e-mail) Bunul Dumnezeu sa te ocroteasca si sa te ajute! O sa vezi ca va fii bine Suntem alaturi de tine si abia astept sa ne dai vestea cea buna si sa sarbatorim virtual impreuna
Ana - mult succes la dentist! Imi pare rau pt Tudor - dar sa speram ca se poate repara.
Doina - in relatzia Nelia - Ira este muuuuult mai mult decat vedem noi pe ecranele calculatoarelor... Ca in orice relatzie in care a fost multa dragoste/prietenie/apropiere si care - dintr-un motiv sau altul (total necunoscut noua) - s-a destramat/racit - exista un fel de ceva nerostit care le doare/deranjeaza pe amindoua... si volens-nolens acel ceva se transforma in "haraiala"... Eu le doresc tot binele din lume atat Neliei cat si Irei si sper din tot sufletul intr-o buna zii sa poata sa se intalneasca si sa-si reinoade legatura prieteneasca pe care au avut-o candva...
Kristin - eu nu mi-am imaginat niciodata ca Sezatoarea a fost candva camp de lupta ... Nu stiu de ce - dar intotdeauna am trait cu impresia ca aici e o oaza de liniste... si pace... chiar si atunci cand sunt discutzii in contradictoriu...
Oana - felicitari pt Antonia! Nu am pus clapari in picioare de la 16 ani! Uffff... noi nici macar zapada nu avem... Baremi de-un sanius asa...
Va tzuck si va urez o seara faina si linistita!

Lorelai

asta e Lorelei, din pacate; ideea ar fi fost ca ele sa fi avut o discutie deschisa pe pm, Ira sa n-o fi tot impuns pe Nelia, Nelia sa fi spus la momentul respectiv ce o deranjeaza si de ce si sa nu se acumuleze, si sezatoarea asta sa ramina a noastra, a tuturor, fara patimi si grupuri, pentru ca amindoua au avut mult aport la sezatoare, si amindoua sunt in realitate doua fete superbe de la care eu am avut mereu cite ceva de invatat si, deci este destul spatiu virtual aici pentru ambele, cum e pentru noi toti; dar n-a fost sa fie;
pina la urma pacatul Irei a fost ca e deosebita, si are opinii diferite, iar tonul si felul in care le-a prezentat a deranjat; altfel cred ca avem tot dreptul sa nu gindim la fel, sa nu vedem viata la fel, si sa o si spunem, fara sa ne simtim jigniti reciproc de diferenta de opinie a celuilalt! eu regret foarte tare c-a plecat, dar aproape o inteleg;

http://www.floriinro.ro/

tongue in cheek

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

Ana, ce rau imi pare de accidentul lui Tudor! Dar sigur dentistul va gasi o solutie, sa ne dai vesti.
Edit ca uitasem: postarea lui Jessey apare cu intarziere, intercalata printre altele, pentru ca fiind la inceput e moderata, deci ii vedem postarile mai tarziu.

Si tot la edit: frati romani, dar ce era cu postarea misterioasa? Era un desen? O schita? Cum se numea autorul, sa dam o cautare. Era din Canada? Din Constanta? Mister si groaza, nu risipeste nimeni ceata?

[quote

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Donia mersi,

postarea respectiva era de fapt un edit (niste puncte puncte...) la o postare, semnata de un user cu vreo cinci postari in total la activ si locatia Constanta; ce-o fi avut de spus de si-a sters continutul si de ce-a aparut tocmai acum...Dumnezeu stie; ideea e c-a disparut postarea ulterior, dupa ce noi scrisesem in continuare...

tongue in cheek

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe
pina la urma pacatul Irei a fost ca e deosebita, si are opinii diferite, iar tonul si felul in care le-a prezentat a deranjat; altfel cred ca avem tot dreptul sa nu gindim la fel, sa nu vedem viata la fel, si sa o si spunem, fara sa ne simtim jigniti reciproc de diferenta de opinie a celuilalt! eu regret foarte tare c-a plecat, dar aproape o inteleg;

In virtutea dreptului de a gandi diferit da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine intr-un punct: pacatul Irei nu a fost ca e deosebita sau ca are opinii diferite, dar sunt de acord acolo unde spui ca a deranjat tonul si felul in care le-a prezentat. Doar suntem in Canada, si invatam tot timpul sa acceptam diferentele dintre oameni, ca altfel n-am rezista aici nici un an...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

AnaS-imi pare rau de Tudor,cum se mai simte, atzi ajuns la urgentze-la un dentist adica, i se va putea repara dintele?
Tzin pumnii sa se poata face ceva si multa bafta sa il poata avea ca nou.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Donia, nu-i mai corect corect sa-i spui omului la momentul respectiv "nu sunt de acord cu tine" cum ai facut tu acum cu mine, sau atunci cind n-ai fost de acord cu reactia Irei dupa furtul aparatului, decit sa astepti citeva luni si sa-i pui sula-n coasta fetei pentru ca te-au deranjat cindva opiniile ei, chiar daca in momentul asta tu ai fi de acord cu opinia ei,daca n-ar fi fost momentul trecut cind te-a deranjat, cum am vazut undeva pe paginile anterioare ca a facut Ktrinel?

crezi ca e normal s-o punem acum cu totii la zid pentru toate pacatele trecute, actuale si viitoare, de pe sezatoare sau din culise? eu cred ca nu

ce vroiam de fapt sa spun este ca si eu am vazut sezatoarea ca pe un sanatoriu si pe restul fetelor amici virtuali (sau mai mult in cazul unora din fete) si nu mi-am imaginat ca purtam pica una alteia si stam la pinda sa-i servim respectivei inapoi aici ce ne-a deranjat cindva pe tacla sau in afara ei;

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Denisam

AnaS-imi pare rau de Tudor,cum se mai simte, atzi ajuns la urgentze-la un dentist adica, i se va putea repara dintele?
Tzin pumnii sa se poata face ceva si multa bafta sa il poata avea ca nou.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Zambeste, si maine e o zi!

Denisa mersi, mergem doar miine la stomatologa noastra; el spune ca nu-l doare deloc, a mincat si parea ok; sper sa nu-i fi atins nervul!

tongue in cheek

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ana Stroe

Donia, ce crezi,este corect sa-i spui omului la momentul respectiv "nu sunt de acord cu tine" cum ai facut tu acum cu mine, sau atunci cind n-ai fost de acord cu reactia Irei dupa furtul aparatului, sau sa astepti citeva luni si sa-i pui sula-n coasta fetei pentru ca te-au deranjat cindva opiniile ei, chiar daca in momentul asta tu ai fi de acord cu opinia ei,daca n-ar fi fost momentul trecut cind te-a deranjat, cum am vazut undeva pe paginile anterioare ca a facut Ktrinel?

crezi ca e matur si intelept s-o punem acum cu totii la zid pentru toate pacatele trecute, actuale si viitoare, de pe sezatoare sau din culise? eu cred ca nu

tongue in cheek

Ana, marea diferenta e ca tu esti deschisa la discutii, cu tine se poate discuta si in contradictoriu. Vezi, cu tine cum nu sunt de acord, cum iti spun Pe cand reactia Irei era tare imprevizibila... cred ca lumea chiar intra aici sa se relaxeze, nu sa se certe... iar cu Ira sareau scantei, asa ca multa lume a inchis ochii, pana cand a fost prea mult si multe fete au considerat ca ajunge.
Vezi Ana, tu poate o cunosti mai bine si mai de demult, pentru ca spui ca este o fata superba si opinia ta o respect de ceva timp. Dar majoritatea dintre noi nu avem in comun cu Ira decat sezatoarea. Iar ce ne-a lasat ea sa vedem aici nu au fost doar partile ei bune. Din ultimele ei postari imi dau seama ca ea s-a considerat sincera, in timp ce pe noi ne-a vazut ipocrite (cu cateva fetze... 7 oare?). Doar ca se pare ca la ea sinceritatea si toleranta se exclud.

Mergi la inceput

Donia, ai si tu dreptate, uite de la mine si inchei, pentru ca am senzatia ca nu reusesc decit sa invirt cutitul in rana, si mai bine trec peste asta si revenim la discutii normale; pina la urma suntem toti maturi si responsabili......

seara buna,

Ana

tongue in cheek

Mergi la inceput