Sezatoarea canadiana (78)
Raspunsuri - Pagina 11
maru spune:
Donia, astept coltul ierbii, ca nu te uit cu gratarul si maslina!
cred ca Lorelaim are dreptate cand zice ca e dragoste cu nabadai,
eu am alta abordare: ii iau pe toti asa cum sant,
si am invatat sa nu ma mir de nimic, si de nimeni, nici de mine (ma mai mir cateodata cat de ingalata sunt da nu zic la nimeni!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
columbiana spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Ana deci ar fi scris pe invitatie? Asta ma interesa, ar fi scris daca era si ceremonia dupa...Ca la mine scrie doar ca dureaza 2 ore.
Vaccinul e dupa 3 si examenul dimineata. Si alta programare aveam prin aprilie....Cand nu stiu care o sa fie viata mea ...S-ar putea sa am examene, lucrari. Plus ca semestrul asta ma sperie...Sunt cam duri profesorii si la mine, fac prezenta la laboratoare.....Sem trecut am lipsit mult, acum nu cred ca mai pot. Nici nu stiu cand o sa mai am timp si de forum.
Cred ca o sa-i sun sa-i intreb.
Simmona la tine scria de ceremonie? Si apoi cand ai avut-o?
Si Ana, a luat si fratele meu primul examen si acum nu stie ce sa aleaga pe al doilea...... Nu mai stiu daca m-am «laudat»...Dar a fost greuuuuuuuu. Spor la invatat si sotului tau!!!!
Si multumesc pt. raspunsurile despre otita. Acum nu mai sunt prinsa pe picior gresit...Stiu ce sa fac. Dar al meu nu spune cand il doare. Isi dadea cu mana in cap si atat....Si dormea tare prost .
De pompita in nas am inceput sa ma apropii mai usor. A fost o perioada cand era imposibil. La el mnu e nasul infundat ci e foarte lichida secretia, mai ales cand ii pun umidificatorul. Nici nu stiu daca asta e bine .
Eu azi am realizat ca tin cam cald in casa. Am fost la o prietena din parc si am murit de frig. Si erau 21 de grade asa cum e recomandat pt. copii. Si am stat si am analizat si am realizat ca eu tin cam 25 in casa. Ca altfel ma apuca pe mine durerea de cap. Ca eu sunt friguroasa familiei. Imediat imi starnesc sinuzita daca e frig.Cum s-a intamplat si azi.
Voi cat tineti in casa termostatul?
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc
Mihaela, sper sa nu te dezinformez, pentru ca Luci spune ca e pe dos, ca daca nu specifica pe invitatie ca ai in alta zi juramintul sunt toate in aceleasi zi...si eu nu reusesc sa-mi mai amintesc exact ce scria, deci mai rau te-am zapacit; imi pare rau...; tot ce stiu e ca am inceput la ora opt dimineata, si pe la 12-12.30 era gata totul, deci cred ca oricum te incadrezi sa ajungi si cu Mark la vaccin daca nu ai distante mari; ma bucur pentru fratele tau...Luci a inceput cu un curs la ETS, ci-ca i-l recunosc aia ca examen de ordin daca va obtine B- macar, sper sa nu fie tzeapa de 400$...
eu am de obicei 21-22 prin casa, daca afara e ger, seara urc la dormitoare la 22,5 dar noi suferim de cald, mai ales eu si Tudor;
eu as mai avea ceva de spus in toata teravura asta, si am s-o fac, ca nu stiu sa tac de felu meu :-), mai ales ca vad ca tocmai a mai aparut cineva treosc-pleosc cu o postare stearsa mai sus....
dar acum sunt extrem de suparata. Tudor a cazut in seara asta peste capatul canapelei si si-a rupt in doua unul din dintii din fatza, sus, dinte permanent, nou iesit (nu reusesc sa pricep, si-a lovit deolalta cei de sus cu jos probabil, ca nu era nimic tare pe acolo sa fi dat cu gura....; ca ma tot temeam eu sa-l duc la stomatologie....;
SIMI, stiu ca lucreaza in stomatologie, dar n-am vazut-o demult pe aici,....poate imi da un sfat; si trebuie ca luni sa gasesc un cabinet urgent. uof!
http://www.floriinro.ro/
tongue in cheek
khristin spune:
Ana, of doamne ce necaz pe capul vostru ....sarmanul micut, sa-l duci neaparat sa-l vada un doctor ceva, ca sint periculoase chestiile astea. Sa ne dai de veste ca e bine.
Jessie, bine ai venit pe subiect, desi cum sublinia si Ana mai sus, trebuie sa spun ca ai avut o maniera foarte interesanta de a te introduce pt. prima oara la sezatoare, fara nici macar sa ne saluti . Sper sa ma insel din tot sufletul, dar nu stiu cate persoane recent intrate pe subiect ar fi scos exact discutia aceea veche de 4 ani la iveala in subiect intr-un moment nu tocmai propice, decat dintr-un anumit spirit de vendetta. De genul meu nu sint asa sceptica dar s-ar putea sa ne cunoastem cumva virtual, repet sper sa ma insel, si poate ne confirma/infirma adminii lucrul asta, ca vad ca apar persoane din ce in ce mai noi pe aici...
Donia, imi place modul cum gandesti , totusi eu cred ca de data asta e un lucru pozitiv ca atata lume isi cere scuze in stanga si-n dreapta, vorba aia mai au de invatat si altii din chestia asta, intelegi tu Sa fi vazut "razboaie" fara manusi acum vreo 4-5 ani pe DC, si ti-ai da seama ca multi dintre noi chiar am progresat cu adevarat in dialogul virtual . Cum spuneam si alta data, cred ca ideea e sa invatam toti unele de la altele pe aici, sa aratam toleranta chiar si fata de cei care gresesc...nu stiu daca am reusit sa redau pe deplin ce voiam sa spun...
Laura, nu era nici pe departe vina ta ca ai intrebat de sponsorizare, tocmai de asta mai si intram pe aici, sa aflam diverse chestii pe care poate nu le stim, ideea sponsorizarii parintilor mi se pare excelenta daca e posibila, doar pt. simpla oportunitate de a le imbogati copilaria micutilor nostri prin prezenta bunicilor . Cat are de castigat un copil de pe urma asta, cati dintre noi nu avem amintiri absolut adorabile cu bunicii.
Fug la culcare acum. Va pup,
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
simi spune:
Ana, zi despre ce-i vorba! Sau scrie-mi pe privat daca vrei.
De intrat n-am mai intrat, m-a speriat gilceava.
Smile,tomorrow could be worse!
khristin spune:
Mda...se pare ca atat eu cat si Ana avem deja halucinatii ....deoarece nimeni mai sus nu si-a sters postarea, hmmmmmm....incepe sa devina din ce in ce mai curat murdar nenicule
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
columbiana spune:
Khristin, , mersi!
Simi, spunem-mi te rog care-i procedura; sa nu rizi de mine si de intrebare (care-s afona in ale medicinei, anatomiei, etc), am pus bucata de dinte in congelator, crezi ca se poate lipi la loc?
in afara de sa-i slefuiasca urgent dintele (il si taie la limba, a ramas in triunghi), se face altceva? exista posibilitatea sa mai creasca in timp dintele respectiv, sau vor ramine inegali daca nu il va inlocui cind va creste? el spune ca nu il doare deloc, ca nu-i sensibil, dar eu ma indoiesc ( a mincat cald/rece ulterior, ca nu-i pot schimba obiceiurile)
mersi frumos
tongue in cheek
columbiana spune:
quote:
Originally posted by khristin
Mda...se pare ca atat eu cat si Ana avem deja halucinatii ....deoarece nimeni mai sus nu si-a sters postarea, hmmmmmm....incepe sa devina din ce in ce mai curat murdar nenicule
Cristina
Khristin, vroiam eu sa zic ca am dat in urma si pe pagina anterioara postarea lui Jessey nu era, si dupa multa vreme a aparut undeva in urma intercalata, da'ziceam ca o iau pe aratura; acum si cealalata a disparut, a userului cu locatia in costanta; hmmm
tongue in cheek
tigca spune:
Am incercat sa scriu un mesaj Anei dar postand prima data pe forum se pare ca nu prea m-am descurcat!
Dintele trebuie pastrat in lapte!
Cand avea 10 ani baiatul meu Tudor si-a rupt un dinte permanent din fata la scoala la ora de sport. Noi eram proaspat veniti in Canada si pur si simplu am innebunit de spaima ca baiatul va ramane fara dintele din fata. Noroc ca cei de la serviciul meu m-au invatat ca dintele tb pastrat in lapte si de asemenea tb contactat un dentist de urgenta. Dentisul la care m-au trimis i-a lipit dintele(la cateva ore dupa incident) si baiatul meu care intre timp a facut 17 ani nu mai are nici o problema. Din pacate dintele nu va mai creste dar daca se intervine la timp mai poate fi salvat. Succes.
Iulia
CriPOD spune:
Vai Ana, dar cum s-a putut lovi atat de tare? Imi pare foarte rau, sper sa fie bine pana la urma cu minimum de interventii! Incearca sa gasesti un dentist de urgente. Of! Eu n-am vazut nicio postare de-a ta pe-aici in care acuzai pe nimeni de clone si pe undeva va inteleg si pe voi...
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
mikiion spune:
Ana bafta cu dentistul. E prea mic sa-i pui lucrari...Eu am inceput la 18 ani( daca va puteti imagina ) in conditiile in care toata copilaria am stat pe la dentisti....
Si pe langa necaz, eu ma gandesc ca a fost o faza f. f. periculoasa si ca ai avut noroc ca nu a patit mult mai rau.
Daca are sotul tau intrebari cu ordinul sa il intrebe pe iulian. Daca nu mai aveti nr. vi-l dau eu.Sotul tau a fost asa de dragut acum atunci cand am avut probleme.
Si cu examenul este adevarat. Eu am cei mai buni prieteni care si-au luat ordinul( la Quebec ville, normal..... ce dor mi-e de orasul ala) si i-am bombardat mereu cu intrebari pregatind vizita lui frate-miu. Iulian isi va lua cursul pe vara, ca acum se concentreaza pe ex. 2. Si cu 2 joburi n-ar face fata. Singurul sfat pe care-l am pt. cursul ala( de la prietenii mei citire) laboratoarele sunt mai importante decat cursul de teorie, ca la ex. da doar probleme asa cum se fac la laborator( sau seminariu)
Mihaela
www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2
Virsta Marc