Nou stil de viata (166)
Raspunsuri - Pagina 21
CRISCOSTY spune:
quote:
Originally posted by hcclara
Crys, tare dragalas baietelul tau, sa-ti traiasca! ii place la gradi?
Claudia
Merci, ClaudiaTare mult ii place, acum tipa sa-l spal si sa-l schimb ca maine merge la gradi....asa ca va pup pe toate, noapte buna!
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
mephala30 spune:
Criscosty, imi pare bine de cunostinta, ai un baietel tare frumusel. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos.
Mamicadulce, asteptam capitol nou.
Si n-o mai pomeni atat pe Delia, nu are decat intentii bune. O amarata de paranteza o vad si eu, ba mai mult, imi place ca lista sa fie ordonata si alineata.
Gusta, multam de bice, le merit.
Claudia, nici gand sa duca dorul gradinitzei. Ba mai mult, cand ii reaminteam ca luni trebuie sa mearga la gradi, il umfla plansul.
Tzuni, multumim pentru petrecere si scuza deranjul. 
Esti la munca?
Delidana spune:
Nu stiam eu de ce m-a apucat sughitul. ![]()
Fetelor, eu observatiile cu privire la lista le fac fara intentii rele si doar ca sa ajut serifa de serviciu. Mamicadulce, nu cred ca mi-ai luat-o in nume de rau, asa-i? Faceam observatii si cind era Carmen responsabila cu lista.
Asteptam capitol nou caci dupa cum vad toata lumea s-a inghesuit sa preia "serifia". ![]()
Ma uit la "I am legend", cam trist....aveam nevoie de o pauza...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Fetelor, eu observatiile cu privire la lista le fac fara intentii rele si doar ca sa ajut serifa de serviciu.
crede-ma, stiu si apreciez asta,
.
mephala30 spune:
v-ati culcat?
ati pregatit copiii de gradi?
Delia, sa-mi spui daca merita vazut filmul.
mamica dulce spune:
Aoleu, daca incepeti iar ca m-am suparat de am pomenit-o pe Delia imi pun de tot mainile in cap, pe cuvantul meu. Am incercat sa fac o gluma, nimic mai mult.
Carmen si paranteza am mostenit-o de la tine, zau asa ![]()
mephala30 spune:
Mamicadulce, pai, trebuia sa-ti las ceva mostenire, de ce nu esti recunoscatoare? ![]()
A, nu-ti pune mainile in cap, trebuia sa precizezi ca a fost o glumitza. Zau, nu mi-am dat seama. 
Hai, deschide capitol nou, avem 21 de pagini scrise.
Delidana spune:
Carmen, sa nu te uiti la filmul asta noaptea si nici cu copiii prin preajma. Eu nu stiu cum o sa dorm la noapte.
Mi-a placut...intr-un fel...dar m-a tinut sub tensiune....
Pe miine.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan