Nou stil de viata (166)
Raspunsuri - Pagina 2
Tzuni spune:
Delidana: morala este: nu va calugariti! ![]()
Cami, ma bucur ca esti mai bine si ca te-ai intors printre noi! Nu mi-a venit sa cred cand ti-am vazut numele in concurs
si a trebuit sa citesc din urma, ca au scris fetele astea nu gluma.... Multumesc pt urari si-ti doresc si tie un an mai bun si mai fericit! Sa-ti fie bine si sa te simti impacata cu tine insati! 
Mephalaaaaaa, unde eeeesti? te-am pierdut printre mesaaaaajeeeee!!!!! Alloooooo....![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
carina spune:
Neata la toata lumea,
Va multumesc pentru complimente. Mi-ati inseninat ziua.
Problema la mine este ca de mica am fost grasalana, apoi am facut gimnastica de performanta 8 ani si cand m-am lasat in clasa a noua, in vacanta de vara am ajuns de la 49 de kg la 64 si m-am inaltat 10 cm. Apoi am luat-o in sus si eram undeva intre 65 si 70 la 1.70. Dupa ce m-am intors la serviciu din concediu de ingrijire copil, am ajuns in jumate de an la 73-74 de kile. Nu ma simteam bine, imi era greu sa ma mai misc in acelasi ritm cu ai mei care sunt si slabi si cu multa energie. Atunci m-am gandit serios la slabit, iar tinta atunci am stabilit-o la 56 de kg, si nu vreau sa nu ma tin de cuvant. Asa ca 56 ramane si mai am de dat jos 2 kile jumate si trec la mentinere si oferit suport la fetele de pe subiect.
Marilena: asa le zic si eu la colegi ca am 20
. In realitate am 28 si un pic. Mai am o intrebare la tine: dupa operatie a fost grea recuperarea? Am o prietena care e in aproximativ acceasi situatie cum ai fost tu. Ea tot se gandeste si razgandeste de teama de tot felul de chestii.
Claudia: nu a fost asa bine fara sot, mai ales ca s-ar putea sa se prelungeasca, si din Berlin unde e acum sa plece miercuri nu spre casa ci la alt client din Munchen pana sambata urmatoare. Aseara am avut ceva rapoarte de facut si a trecut timpul mai repede si imi gasesc eu ceva si in seara asta.
Delia: la fata se vedea oboseala ca am dormit doar o ora cu o noapte in urma. In partea de sus eu sunt slaba intr-adevar, ca asa e constitutia mea. Promit ca e ultimul concurs si apoi ma ocup doar de sustinut celelalte fete.
Laura: m-am uitat si eu la pozele tale. Noi sunt opuse ca si constitutie: tu ai picioarele subtiri si ai de dat jos din partea de sus, la mine invers.
Carmen: cum a fost la gradi? Haide povesteste-ne.
Zuzu: spune meniul repejor. Tu mergi la sala?
Va pupacesc pe toate si revin dupa ce mai si muncesc un pic,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Pai Tzuni cu litru tau de voie buna nici numai am nevoie de mancare.Zahar pudra iti dau eu si dupa sa imi dai si mie sa ma dau sau poate un sos de ciocolata sau frisca.Vezi ca numai prostii zic.
Violeta de filmul care zice Delia il stiu si eu House,dar mi se pare un pic anormal ca o calugarita sa aiba sterilet.
Marilena si Mara Augusta
DianaR spune:
Da, da, da episodul ala din House cu calugarita cu alergie cronica la cuprul din sterilet... Il pusese inainte sa se calugareasca cand facuse o gramada de lucruri mai putin respectabile... Si uitase de ele vreme de 20 ani!
Cami, am vazut ca ai intrat din nou pe aici! Ma bucur nespus!
Carmen, cum a reactionat Iustin cand l-ati lasat la gradi? Al meu cam miorlaie dupa vacanta asta de 3 saptamani...
Delidana
si tie!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
gusta spune:
Carina iti raspund iar fetele care nu vor sa nu citeasca mesajul.M-am operat vineri si duminica seara eram acasa.Dupa 6 saptamani nu am ridicat nimic si nu am facut nici un efort.Timp de 5 luni am dormit cu sutienul pe mine zi noapte.Dureri sunt ,operatia nu e usoara dar crede-ma ca se merita .Eu mergeam cocosata dupa operatie am inceput sa ma indrept.Daca colega ta are arsuri intre omoplati sa stii ca alea se diminueaza si trec.Mie mi-au reconstruit sani ca mi-au mutat si mameloanele si sunt taiata sub san si de la mamelon in jos in forma de T.Ca sa iti faci o parere cum aveam sani se masoara de la gat unde ai golul ala pana la mamelon cu centrimetul eu aveam 35 la unu si 37 la altu si acuma mi-au facut 22 la amandoi.Sa revin recuperarea e grea dar scapi de dureri si eu am avut frica mare de cancer si de multe alte lucruri dar am zis orice fac ca sa nu ajung sa numai pot merge si am facut-o si acuma e mult mai bine.
Marilena si Mara Augusta
tlaura spune:
Carina, asa este; am picioarele f. subtiri in comparatie cu restul corpului, si asta ma omoara! daca ma ingras mai mult cred ca arat ca o portocala infipta in doua scobitori!
candva eram mai proportionata, dar dupa nastere si odata cu inaintarea in varsta, mi-a scazut masa musculara la picioare si s-a depus grasime in partea de sus. De aceea trag tare la sala acum, sa incerc sa revin la cum eram inainte!
tzuni, ma chinui de ceva timp sa vad si pozele tale, dar nu reusesc. Cum sa fac? (m-ai amuzat cu gogoasa ta data prin zahar pudra
!)
delidana,
si tie!
corianai spune:
Buna dimineata, va spun si eu cu intarziere,
Azi am fetele acasa, Mara (cea mare) s-a lovit la unghie la degetul mare de la picior, nu stiu cum a reusit sa si-o dea peste cap si i-a curs sange la radacina si are tot degetul umflat. O doare tare saracuta si nu poate merge asa ca am decis sa stam toate acasa azi.
Si cum e si o ploaie asa ca pe la noi, de abia au reusit sa ma trezeasca la ora 9.
Meniul de ieri:
Cafea, cereale cu lapte batut degresat+ jumate banana
2 felii wasa cu ton si masline, avocado, portocala
praz cu masline, o felie paine neagra (avem noi aici una ciudata daneza, tare si grea, juri ca e necoapta), o para, o mandarina
Am facut o plimbare rapida de 45 min pana la coafeza mea (am ajuns cu limba scoasa la ea), 10 min bicicleta eliptica (asa ii zice???) plus am decis sa nu mai folosesc liftul decat daca am multe bagaje sau pe Eva
Va pup si va doresc o zi buna
Tzuni spune:
tlaura, as vrea EU sa am picioare subtiri! Iti dau de la mine niste sunca, ok?
Cu pozele am o problema. Mi-am facut un cont nou si nu mai stiu nici adresa si nici parola
. C-asa e dupa 30 de ani...te ramolesti! dar bine ca mi-ai amintit! Fug sa vad daca pot sa rezolv situatia cumva!
Gusta, ce curajoasa esti! Eu in anii trecuti visam sa-mi pun silicoane si sa-mi cizelez nasul. N-aveam ce face cu banii. Acum vine copilul si am! ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Hopes spune:
Delia
spor la invatat eu n-as mai avea nici un chef la anii mei (nu-s batrana, da nu mai am nici o putere sa ma bag in cursuri)
Tzuni cand vine bebelina?
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
gusta spune:
Tzuni daca vrei sa vina cineva sa iti bage mintile in cap ma prezint imediat si sa vezi tu silicoane si corectii de nu ai sa mai poti duce.
Carmen eu tot astept impresii de la gradi.
Marilena si Mara Augusta