Nou stil de viata (166)
Raspunsuri - Pagina 18
CRISCOSTY spune:
'Neata fetele
Carmen, m-ai distrat, radeam singura la calc
Am mancat si eu la cafea salamul tau de biscuiti...f.bun, numai bunatati faci.
Gusta, ma bucur ca e mai bine Mara, cu rabdare trece si asta
Nastad, sanatate multa
Merg acum sa pedalez, am uitat sa va scriu ca si ieri am pedalat juma de ora. Si sotul meu este plecat cu Dany la un loc de joaca, asa ca trebuie sa profit.
Duminica placuta!
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza si de la mine !
Carmen mersi de cafelutza si de salam ( sunt inebunita dupa salamul de biscuiti ) . Sper ca nu ma certi prea tare , dar dupa 4 ore de umblat prin Iulius Mall am avut o foame in mine si cum nu aveam la indemana decat Fornetti am infulecat vreo 4 bucati ... apoi cand am ajuns acasa am mai papat vreo 2 felii de paine cu 3 crennvursti . Azi suntem invitati la masa in orash de niste prieteni , dar mi-am zis ca voi manca doar 1 snitel din piept de pui cu legume si 1 portie de papanasi cu branza iar la cina nimik ( sau doar putin compot de piersici decojite ) . Mai asta e , nu prea mi se arata sa tzin regim , deoarece saptamana viitoare am 2 kefuri , apoi peste 2 saptamani inca unul . Dar , totusi , sper ca peste saptamana sa pot sa ma abtin si sa mai dau jos incet-incet . De obicei vinerea eu postesc si makar sa fie aia o zi mai light , inainte de a intra in week-end .
Va tzuc pe toate si va doresc o duminica minunata !
P.S. La noi e soare , sper sa fie si cald !
" Carpe diem ! "
cornelia_laura spune:
Buna fetelor
. Baietii mei dorm asa ca profit de ocazie ca sa stau un pic cu voi. Nici nu va inchipuiti cat imi lipsiti
in timpul saptamanii.
De maine incep daneza, e prima oara cand incerc sa o tin. Sper sa mearga.
Carmen, m-ai dat gata
cu salamul de biscuiti, e printre preferatele mele. Si nu am mai facut de mai bine de 1 an. Ma bucur ca ati inceput cu dreptul gradinita. Nu vine obosit acasa? Chiar daca doarme acolo. De ce il ia la 15.30? Pana la cat e programul? Ai dreptate cu fibrobarul dar asa mi-am pacalit pofta de dulce pana acum. Si nu am mancat decat 1 pe zi. Dar de maine gata si cu asta. M-am aprovizionat cu spanac, carne de vita, oua, rosii etc.
Tzuni, ce putin mai e pana ti se va umple casa...ce frumos. E o schimbare majora in viata ta dar sunt convinsa ca totul va fi bine. Abia astept sa va revad.
Nastad, sanatate multa si putere sa treceti cu bine si peste asta!
Gusta, ai o perioada tare stresanta. Iti doresc si tie putere si intelepciune sa o depasesti cu bine. Niciodata sa nu iei decizii la suparare. Ai rabdare sa se mai calmeze situatia.
crystina spune:
Buna fetelor!
Imi pare au ca am disparut iar dar am zacut la pat..intai o gripa si apoi un virus stomacal.
Is mai bine si am sa revin. Iesim acum in parc sa luam aer.
Pupici la toate fetele!
mamica dulce spune:
Buna fetele, daca mai e vreau si eu salam, daca nu musai fac maine !
Eu am fost aseara la party, am venit pe la 1 acasa si am dormit pana la 11 si ceva
si ma simt o mama denaturata ca i-am pus copilului 2 banane mari in mana si un iaurt...ia puiule si papa ca maica-ta e lovita rau
Nu nu sunt mahmura sau ceva, dar obositaaaaaaaaa.... si e pacat ca e o vreme splendida afara, cred ca sunt 10 grade si soare, mi-am luat cafeaua pe balcon in tricou.
Ma duc sa trag de consort sa-l scoata pe junior la plimbare, eu am de pregatit valiza ca pleaca maine la Istanbul 3 zile.
Mi-a fost frica sa ma cantaresc azi
ca tot am mancat o pizza aseara si am baut 3 beri si o cola.
Gusta, si Marc in perioada critica de care ti-am spus voma la greu, la orice acces de tuse sau la putin efort. Daca se juca cu mingea 10 minute tusea si voma mult si urat, chiar cand era chipurile sanatos. Avea gatul plin de infectie constant si nu i-a trecut decat cu operatia. Iti dai seama ca am fost disperati daca l.-am operat la 3 ani de amigdalita.
Ma bucur sa aud ca Mara e mai bine.
Anacezara, nu ne-ai spus ce ti-ai luat frumos de la Iulius Mall...ce mi-e dor..in Iasi este un mall exact in campusul in care am locuit 4 ani, l-au construit cand eram in anul 1 sau 2 nu mai stiu exact,si acolo ne-am tocat si noi banii...Acum am auzit ca e mult mai mare si mai fain, cand vin in ro direct acolo ma duc...ce zici Carmen..ne parcam copiii la locul de joaca si mergem la shopping![]()
Chiar, are loc de joaca supravegheat?
Nastad, imi pare rau ca ai luat varsat de vant..e adevarat ca la adulti e mai nasol decat la copii? Eu n-am avut niciodata si n-am luat nici de la Marc cand a avut, desi l-am pupat pe bube de l-am uscat.
Ma duc sa mai beau o cafea la soare, pana nu vine umbra.
ps- cine se ofera sa preia serifia? E deja pagina 18 si inca n-am putut face o listuta de voluntare...Nu va fie cu suparare, dar dupa anumite comentarii si discutiile de saptamana asta mi-a scazut entuziasmul serios, dar , daca totusi sunteti multumite de prestatia mea ma ofer sa tin subiectul alternativ cu inca doua-trei- patru fete, functie de cate se ofera.
Delidana spune:
Mamicadulce, vad ca ai program de party in ultima vreme, sa-ti fie de bine! ![]()
Scrisesem intr-un mesaj anterior ca trebuie facute 2 mici modificari in lista, la "Zilele de nastere"...
Crystina, Cornelia,
.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Halo, halo,
Apar si eu intr-un final. Tot la serviciu pe baricade si e asa frumos afara.....
Anacezara: deci ti-a placut la mall sau nu?
Anca: pizza si bere zici? 

Marilena: pupici la Mara scumpa si sper sa va treaca tusea odata.
Carmen: si tu pizza? Sau doar tu o gatesti si altii o mananca pe toata?
Claudia: cum stai cu kilogramemele? Trecem cu bine de primul raport?
Laura: distractie placuta!
Meniul de azi:
4 biscuiti integrali cafea si o mandarina
piept de pui cu ciuperci si castraveti murati (inca nu l-am terminat ca nu pot manca din motive necunoscute)
Cina inca nu am hotarat-o dar cred ca ardei gras cu branza si smantana slaba de la Dorna si ceva fructe.
Va pupic si sper sa intru mai tarziu ca mai am de stat pana pe la 6, apoi de mers rapid la cumparaturi (nu mai am detergent la masina de vase si va trebui sa le spal eu) de spalat copilul pe cap, pregatit de gradi, curat in casa.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mamica dulce spune:
quote:
Scrisesem intr-un mesaj anterior ca trebuie facute 2 mici modificari in lista, la "Zilele de nastere"...
Nu te-ai razgandit cu voluntariatul?
Edit: Modificat. Am citit la timp, dar nu am avut timp pana acum sa ma ocup de paranteza in plus...am asteptat sa se adune mai mult.
mephala30 spune:
gata, au plecat musafirii.
Carina, am mancat si eu de pranz o fasie (de doua degete,
) de pizza si o felie de salam de biscuiti. Dar....am mancat la ora 14 si pana maine nu mai mananc decat un mar.
Ai papat sarmale aseara?
Sa va fie de bine salamul, nu v-am trimis decat o felie, sa nu va ingrasati. ![]()
Cornelia, eu iti simt lipsa, ma obisnuisem cu prezenta ta la cafea.
Habar n-am pana la cat e programul la gradi, banuiesc ca pana pe la 16-16,30. Fiind la inceput, prefer sa-l iau imediat ce se trezeste, in jur de 15-15,20.
Bafta cu daneza, e greu dar rezultatele sunt multumitoare.
Crystina, of, bolile astea, ![]()
Ma bucur ca acum ti-e bine, te asteptam zilnic. 
Anacezara, putem sa ne satisfacem mici placeri in week, altfel intervine frustrarea.
Important e sa nu depasim o limita (6 zile mananci sanatos, fara abateri, a saptea zi poti gusta ceva dulce, o mancare preferata...)
Criscosty, nu ni-l prezinti pe Dany? Parca n-am vazut poze cu voi.
Astept sa se trezeasca baietii, apoi iesim la plimbare. E placut afara.
carina spune:
Carmen: am mancat o sarmaluta (sunt bune dar tanti le face cu ceapa prajita si mie nu imi fac foarte bine) si o bucata de cremes.
Legat de abateri, eu asa imi fac meniul in fiecare zi incat imi las loc (caloric) de mici placeri - un biscuite sau o bucata de ciocolata sau de prajitura, inghetata (inghetata se intampla sa mananc destul de des ca am gasit de la delta o inghetata tare buna care are 43 de cal/ bucata). Cand zic bucata, de multe ori e o muscatura sau doua.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai