mobila pentru copii

mobila pentru copii | Autor: gogosel

Link direct la acest mesaj

suntem proaspeti parinti si dorim sa amenajam camera pentru comoara noastra, dar dorim sa fie "camera perfecta"!vrem sa o facem pe comanda sau sa o luam deja facuta, sa fie haios colorata si model interesant, de copii.
intrebarea mea este urmatoarea: puteti sa imi recomandati ceva firme care lucreaza bine si de calitate?
si ce modele ati realizat pentru copii vostri? in ce culori? daca se poate, postati si poze!

multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Felicitari pentru proaspetii parinti! Chiar si eu vreau sa trimit poze cu camera fetelor, nu e inca terminata 100%, dar deja e superba. Si eu am vrut sa le fac o camera de vis, chiar nu m-a interesat pretul. Am luat pana la urma mobilier alb'rose de la Mobexpert, ff scump, dar sincera sa fiu nu stiu daca fetelor mele le place asa de mult. E pentru fete un pic mai mari.
Cat e copilul mic, lui ii place mobilierul colorat in culori mai aprinse, cu animalute si figurine etc. In fine, de aia zic, daca ai bani, cred ca merita sa-i faci o camera cu mobilier pt. copii mici si abia pe la 6 ani sa-i cumperi ceva mai sobru, cu birou, pat supraetajat sau ce le mai place lor.
Eu zic, si nu numai eu, ca le-am facut o camera de vis, dar, daca ar fi sa iau totul de la capat as lua mobilier de la cesco (www.cesco.ro). Eu una m-am imbolnavit ce-am vazut pe net. Si preturile sunt pe masura, dar...o sa vezi... Cat de curand o sa pun si poze cu camera... sper sa am timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

am gasit la www.babydesign.ro
este de calitate si adecvata varstei copilasului nostru.
am optat pentru camera Arthur.

gogosel, mamica lu rares-mihai (11.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsandram spune:

Si eu i-am luat Mariei tot de la www.babydesign.ro , camera Delfin. Suntem foarte multumiti de pret si calitate. Tot de acolo i-am luat si decoratiunile pentru camera ( perdelele, covorul, cutia pentru jucarii, rame foto....). Ne-a fost de mare folos: asa am reusit sa o mutam din patul nostru in camera ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

eu tocmai am terminat de amenajat camera fetitei mele, e f mica, dar tot e ceva, decat nimic...fata are aproape 6 ani acum, dar patutul supraetajat il avem de aproape 2 ani, de cand doarme ea singura in pat...ne-am dorit o camera a ei, proprie, unde sa invete si sa se joace, sa aiba intimitate...camera am amenajat-o impreuna cu ea, am consultat-o tot timpul, mi-a spus f clar cum ar vrea sa arate, ce sa contina...pun si un link catre poze, pt exemplificare...
felicitari parintilor pt asa realizare in viata! :)

http://home-and-garden.webshots.com/album/560737101ReRHxF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Felicitari Giliola! Din asa un apartament micutz ati reusit sa creatzi acel ACASA in care sa se regaseasca fiecare!

38 Tudor Gabriel
AMR 10 sau 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Nu cred ca in RO se gaseste firma Cocktail Scandinav. Noi de la ei am cumparat patutul lui David.
Este un patut mezanin, are o scarita micuta fixata in oblic pe patut (nu e verticala cum intalnim in mod obisnuit patuturile inalte).
Are birou care culiseaza - cnd vrem il putem trage de sub patut, deocamdata e doar sub patut. Biroul are o mica biblioteca pe picior.
Sub pat am aranjat o salteluta (cea de la patutul de bebe), sa nu ii fie frig cnd se joaca jos. TOt acolo are garajul de masini, si alte masinute. Intre scara si birou am pus o usa de activitati de la Fischer Price.
Apoi are o bibliotecuta ingusta langa pat in care am pus cartile (i-am luat o multime de carti).
Un sifonier in 2 usi culisante ca sa castigam spatiu.
De la Ikea am luat un fel de dulap. E sub forma de trepte. In loc de etajere avem ladite, asa incat sa isi separe jucariile si sa le tina aranjate.
Deasupra patului am pus un fel de cort "cer instelat" de la Ikea. Asa stam linistiti ca nu pica din pat.
Pe pereti avem : un tapet albastru pe un pe 2 pereti: ocean cu pesti, delfini si evident Nemo. (ca era la perioada "Nemo" cnd am ales tapetul), iar pe al 3 lea perete (ca al 4 lea e cu geam), avem o savana: cu boscheti verzi, girafe, elefanti, lei.

O sa vad cum pot pune niste poze.

gata: http://picasaweb.google.com/lumi.luca/CameraLuiDavid

(pozele sunt mai vechi si mai noi, sifonierul a inlocuit un alt dulap mai mic, care apare intr-una din poze ;) )

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Giliola! FELICITARI de 3 ori...

Vaaaai, ce m-am ambitionat acuma, sa vezi cand o sa termin ce poze pun si eu.

Gata, ma retrag, am putina treaba...

Mergi la inceput