*** LA REDOUTE *** (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Salutiii!!!
Sunt noua in club , am dat o comanda si vroiam sa stiu exista un minim de comanda, ca vreau sa mai fac una mica

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

ana alina 10E e minimul de comanda!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Buna, fetelor.
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu adresa de e-mail a lui Christine? Ieri, 10 ianuarie, am primit coletul comandat pe 16 noiembrie, deci dupa aproape 2 luni (avea si o stampila a United States Postal Service pe el, deci s-a plimbat, nu gluma). Bineinteles ca il declarasem demult pierdut, si acum cateva zile Christine mi-a raspuns ca imi vor trimite un cec. Vreau sa-i anunt sa anuleze toata chestia, dar vad ca nu se poate scrie de pe site, am tot incercat si ieri si azi.
Spor la cumparaturi!

"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

service_client@web.redoute.fr aici iti poti spune problema!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Ameera,

Sabine GHYSELS < sghysels@redoute.fr
>

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Waw, ce prompte ati fost! Multumesc mult!

"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ameera, lasa-te pagubasa. ia cecul si nu-l folosi, si gata.
ankalaura, pachete se mai pierd, in general pachetele mici. de colete mari n-am auzit sa se piarda.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Fetelor, e boala curata. Sotul meu este un scump (si probabil mai cooperant ca ii place shoppingul si sunt insarcinata deci pot avea pofte...de cumparaturi)si nu mi-a impus limite, dar dupa ce am lansat comanda alaltaieri, azi ma apropii de umplerea cosului din nou. Nu pot sa nu deschid site-ul.
Poate ma ajutati si pe mine cu niste info : ati luat prosoape de pe LR? sunt bune, adica sterg bine sau sunt genul care intinde apa si nu absoarbe?
In alta ordine de idei am auzit ca mai cumparati si de pe promod. Care e linkul?

Si apropo de cunostinte de franceza, va recomand sa folositi: http://www.google.com/translate_t daca stati mai bine cu o alta limba puteti sa traduceti din franceza in engleza de ex. Eu asa am facut cu ce nu intelegeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Socrate eu am luat prosoape de la ei, sunt foarte bune. Vezi sa nu fie foarte subtiri insa...scrie la fiecare densitatea firelor. Eu am luat din cele Scenario si-s super ok.

Fetelor, ieri dragul meu sot a vrut sa-si bage si el in cos niste adidasi, dar n-am reusit deloc, cred ca schimbau situl, ptr ca dadeam pe ei si-mi apareau altii, dadeam refresh si nu mai erau pe pagina aia, apareau mutati...sper sa se fi remediat problema azi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Poftiti la CAPITOL NOU

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput