*** LA REDOUTE *** (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Buna dimineata fetelor!
Si eu sunt la prima comanda, adica am dat-o ieri si mai vreau azi sa iau ce a mai ramas. Va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva de rochia asta:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-cache-coeur-femme-prix-mini.aspx?productid=324121647&documentid=281807&categoryid=31522574&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16

Marimile camasilor pt barbat sunt similare cu ale noastre? aDICA 43-44 LA EI SUNT ACELASI LUCRU CA LA NOI? sAU MAI MARI/MICI? Vreau niste camasi pt barbatii familiei, dar astea nici reduse nu sunt chiar ieftine, asa ca nu vreau sa fac paguba prea mare daca nu vor fi bune.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Neata,
vad ca acum merge site-ul chiar foarte bine.

Aissa,ai reusit pama la urma sa dai comanda aseara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by ancamari

Buna dimineata fetelor!
Si eu sunt la prima comanda, adica am dat-o ieri si mai vreau azi sa iau ce a mai ramas. Va rog sa-mi spuneti daca stiti ceva de rochia asta:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-cache-coeur-femme-prix-mini.aspx?productid=324121647&documentid=281807&categoryid=31522574&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16

Marimile camasilor pt barbat sunt similare cu ale noastre? aDICA 43-44 LA EI SUNT ACELASI LUCRU CA LA NOI? sAU MAI MARI/MICI? Vreau niste camasi pt barbatii familiei, dar astea nici reduse nu sunt chiar ieftine, asa ca nu vreau sa fac paguba prea mare daca nu vor fi bune.

poze sept-oct
poze nov-dec

la camasile pe care le-am luat eu pana acum s-au potrivit marimile cu cele de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Am vazut lenjerii de pat dragute pe Aubains. A mai comandat cineva? Cum este materialul? Ies culorile la spalat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Multumesc frumos Jasmine, ce sa fac daca am sot mofturos? D-aia am comandat pt copil un geamantan de hainute si pt sot nimic pana acum, dar hai ca-mi fac un pic de curaj si ma infig si in camasi. Va zic peste 2 sapt cum sunt.

poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Buna...scriu pentru prima data, dar va urmaresc de mult timp...am dat ieri a doua comanda, prima e din 15 dec, si o asteptam mult si bine, dar noroc cu Gabi care spunea ca a gresit adresa si asa am ajuns sa-mi verific si eu adresa trimisa la ei...si mare surpriza, uitasem sa trec bloc, scara, apartament...de unde sa stie aia de la posta unde sa trimita avizul?...asa ca ma duc azi la posta cu coada intre picioare si cu o ciocolata in dinti, sperand ca-mi vor cauta plicul.

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Gata, am lansat o micuta comanda de aproape 40 de euro cu cadou setul de silicon rosu.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

miki ce e setul de silicon rosu?
daca va rog imi puteti scrie care e codul pt setul de cesti?eu am salvat unul dar cand il bag nu-mi mai apare cadoul in comanda...mai am vreo 40 de euro pe card si ce sa fac ,parca nu i-as lasa asa acolo....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by alina.a

miki ce e setul de silicon rosu?
daca va rog imi puteti scrie care e codul pt setul de cesti?eu am salvat unul dar cand il bag nu-mi mai apare cadoul in comanda...mai am vreo 40 de euro pe card si ce sa fac ,parca nu i-as lasa asa acolo....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

N-am cum sa ti-l arat. E intr-o poza pe forumul achetergagnant. Daca ai cont acolo il poti vedea, daca nu trebuie sa-ti activezi o adresa de email aici.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

abia astept reducerile pt colectia primavara-vara. sunt asa vesele si colorate toate

in alta ordine de idei al doilea cos, umplut aseara a disparut. trebuie s-o iau de la capat.

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput