*** LA REDOUTE *** (68)
Raspunsuri - Pagina 14
Aghata spune:
quote:
Originally posted by Lilly79
Renunt deocamdata. Poate mai incerc maine,desi...cred ca nu le convine cardul (pt refuz de plata).
Sau... oare nu mai accepta visa electron? Tot de pe asta am platit anul trecut.
Spor la cumparaturi
Lilly20+
Probabil ti-au trimis un cec in vara, tu ai facut chargeback...dar ei "nu stiu" ca tu ti-ai incasat banii. Ai restrictie pe contul tau din cauza acelui cec neincasat (asa apare in evidentele lor). Eu am luat leg. cu ei prin toamna , le-am povestit ca am facut chargeback si mi-a multumit f mult ca am lamurit situatia si m-a rugat sa rup cecul...promitandu-mi ca ridica restrictia de pe contul meu. Nu s-a intamplat asta. Asa ca eu comand in contiunare de pe alt cont, platind cu ACELASI CARD! Asa ca fa-ti repejor alt cont. Cardul e ok
Andreea72 spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Revin: nu stie nimeni cum e cu masurile 1-2-3-4-5 la barbati?
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
eu am luat de la Rica Lewis un tricou marimea 107/115(xl) iar in comanda apare ca fiind marimea 4
claujro spune:
Aghata, si eu exact in aceeasi situatie sunt! De 2 luni le-am trimis cecul si nu au catadicsit sa-mi deblocheze contul. Trebuie sa scriu azi pe site...
Paris
Bratu Monica spune:
E 7.43 DI APARE IN SUIVI COMANDA DE IERI EN COURSDE PREPARATION.
OR FI MUNCIT AZI NOAPTE SARACII OAMENI PENTRU CA DE OBICEI CHESTIA ASTA SE INTAMPLA DUPA 10/
Monikka
Alyna24 spune:
Fetelor, am primit urmatorul mesaj de la ei-LR:
54844
Grâce à cette utilisation spéciale réservée* aux titulaires de la Carte Kangourou, vous réglerez le montant de vos achats dans 3 mois, en une seule fois sans frais. Vous pourrez si vous le préférez rembourser par petites mensualités à partir de 25€ par mois (si vous devez jusqu'à 500€), grâce à votre crédit d'un an renouvelable**(TEG révisable 20,86% jusqu'à 1524€, 20,14% au-delà).
*L'offre de report de 3 mois est valable une seule fois, dans la limite de votre disponible lors de vos achats. Seules les sommes dues au titre de ces achats bénéficient du report de paiement. Les achats seront imputés sur votre relevé dans 3 mois. Vous pourrez si vous le préférez rembourser par petites mensualités.
**Consentie sous réserve d’acceptation par Finaref S.A à Directoire et Conseil de surveillance – Société financière au capital de 13 651 315€ - Siège social : 6, rue E. Moreau - 59100 ROUBAIX - 305 207 706 RCS Roubaix-Tourcoing. Conditions au 01/01/08. Le coût total du crédit dépend de son utilisation. Il varie selon le montant et la durée du découvert effectif du Compte. Par exemple, pour une utilisation unique de 75€ le 01/01/08 remboursée en totalité par mensualités minimum avant réutilisation, aux conditions de taux en vigueur au 01/01/08, sous réserve de révision, coût total hors assurance facultative de 2,44€.
Asta ce inseamna?
AM pregatit comanda!![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Bratu Monica spune:
NU-I NIMENI IN ZONA?
FETELOR CARE LUATI ADIDASI VA ROG MULT PUNETI CEVA LINK-URI POATE MA LIPESC SI EU DE O PERECHE
Monikka
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Alyna24
Fetelor, am primit urmatorul mesaj de la ei-LR:
54844
Grâce à cette utilisation spéciale réservée* aux titulaires de la Carte Kangourou, ...
Asta ce inseamna?
AM pregatit comanda!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI
DAVID
Aceste mesaje nu vizeaza dacat cetatenii/clientii francezi posesori de card Kangourou.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by Aghataquote:
Originally posted by Lilly79
Renunt deocamdata. Poate mai incerc maine,desi...cred ca nu le convine cardul (pt refuz de plata).
Sau... oare nu mai accepta visa electron? Tot de pe asta am platit anul trecut.
Spor la cumparaturi
Lilly20+
Probabil ti-au trimis un cec in vara, tu ai facut chargeback...dar ei "nu stiu" ca tu ti-ai incasat banii. Ai restrictie pe contul tau din cauza acelui cec neincasat (asa apare in evidentele lor). Eu am luat leg. cu ei prin toamna , le-am povestit ca am facut chargeback si mi-a multumit f mult ca am lamurit situatia si m-a rugat sa rup cecul...promitandu-mi ca ridica restrictia de pe contul meu. Nu s-a intamplat asta. Asa ca eu comand in contiunare de pe alt cont, platind cu ACELASI CARD! Asa ca fa-ti repejor alt cont. Cardul e ok
mama Anei (1 august 2005)
Merci mult de raspuns.Da, am facut chargeback, dar cecul e pe undeva prin casa. Oricum nu aveam de gand sa-l incasez dar nici sa ma stresez sa-l trimit lor inapoi (de rupt pot sa-l rup si sa le scriu un email cu o poza cu cecul rupt - daca-l mai gasesc
Ma gandeam si eu sa-mi fac alt cont, cu adresa mea actuala, iar la contul vechi sa modific adresa cu o adresa aiurea.
O sa va anunt daca am reusit.
Mai merge site-ul?, ca astazi nu am intrat, si poate doar pe la pranz sau diseara voi avea timp sa mai intru (nu prea imi permit de la lucru sa stau asa mult timp pe net, sa nu ma dea astia afara
Lilly
20+ 
Alyna24 spune:
Miki, mersik de lamuriri!
DAVID