***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (43)***
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
lbelciug spune:
Buna fetele,
am trecut pe aici sa va mai scriu cateva randuri, caci de citit ioc.
Noi suntem bine, Bogdanel si-a revenit dupa rosul in gat, dar inca mai trebuie aspirat caci are mucisori grosi si din cauza lor mai tuseste. Eu am inceput in forta serviciul, iar B a ramas acasa cu bona. Se inteleg bine, cum de altfel imi si inchipuiam.
Mica, o solutie alternativa la incalzitor ar fi sa iei un fierbator clasic si sa incalzesti cu el o olita cu apa in care sa pui ulterior borcanasele cu mancarica. Acolo unde veti sta nu exista si o bucatarie sau macar un aragaz?
Fetele, dati-mi si mie un sfat pls. Nu sunt sigura daca B mananca suficiente lactate. Laptele meu s-a diminuat si practic doar seara am sanii f incarcati. Peste noaptea B ma "cauta" destul de des prin pat si practic sanul i-l ofer mai mult ca suzeta pana dimineata. In timpul zilei mai amestec in piureul lui o lingura de branza sau una de iaurt. Mai bea si 70 ml lapte praf caci mai mult nu vrea. As vrea sa stiu daca e suficienta aceasta cantitate de lactate.
Va pup.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lbelciug spune:
Am mai pus cateva poze aici:
http://www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/?page=2
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Pepsi spune:
liviana, dominic nu a mincat produse lactate pina la 3 ani si 4 luni. nu a avut nici o carenta. pina pe la 18 luni numa sin a baut, ca biberon nu a vrut, apoi laptele de soia e imbogatit aici cu calciu. in schimb la sfatul nutritionistei ii dadeam alimente bogate in calciu, dar aici e diferit, ptr ca sint suplinite multe cum ar fi cerealele, laptele soia, aveam inlouitori.sanatate multa la mucios, bafta la servici, am vazut pozele, sinteti niste frumosi, imi place aia cu tata si fiul, si aia cu tine si bogdanel, ai niste copii tare frumosi sa-ti traiasca
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
mica0307 spune:
andrada, pepsi, liviana Maya nu mananca supa din borcanelele cumparate din comert, ii place doar cea facuta in casa (cei drept nu am incercat cu mai multe sortimente). Asa ca tre sa ii fac eu supa, o pun la borcanele si o congelez. De asta am nevoie de un incalzitor sa le incalzesc. Si Maya nu mananca supa rece.
poohy e si asta o solutie. Merci oricum. Te sun maine daca nu gasesc unul de camera ca nu am adaptor .
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Carmen_So spune:
Pepsi, da, am gasit reteta, multumesc. Mai incerc azi o data, si daca tot talpa iese, ma las pagubasa.
Mica, iti dau eu incalzitorul meu, dar cum facem sa ti-l dau? Cand iti trebuie (te intreb ca sa stiu daca-l iau luni la birou, si vedem atunci cum facem, sau iti trebuie de maine)?
aoleu, am alarma
Pepsi spune:
carmen, bafta la facut tarta
mica, pai de aia ziceam sa iei chestia aia care e ca o rezistenta si o bagi in priza si apoi intr=un bol cu apa, si apoi pui borcanelul in apa fierbinte, dar atentie nu fa diferenta mare de schimb de temperatura brusca ptr ca va crapa sticla. scoti in plastic putin decongelata si apoi bagi in apa fierbinte, sau daca ai acasa dinala ce fierbe apa ptr ceai, il iei si fierbi apa si pui papa lui maya in apa fierbinte, distractie faina sa aveti
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
andradap spune:
Fetelor... intru pe fuga sa va transmit SALUTARI din partea lui CARSTEA! Si sa va zic ca ii e dor de noi
Ea nu poate intra pe forum ca are calculatorul stricat, asa am inteles eu Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)
FILMULET ANTONIO
kay spune:
e, io capsunelele pe a 2a pagina nu le-am vazut in viata mea !!! pai e posibil sa intru sa vad ce mai faceti si sa nu gasesc subiectul???
Multumim pt urarile de ziua Soniei ! noi ne mai luptam cu 3 muci ramasi in urma razboiului crunt cu bronsiolita, dar ii dovedim si p`astia. de mancat nu mia prezinta interes fata de biberon... cu lingurita sau canita, ceea ce ma omoara ca o vad inecata continuuu... rade continuu, se joaca non-stop, trebuie neaparat sa-i iau tarc, dar astia pe net n-au de niciunele... dati-mi o idee, de unde sa iau, VA ROG !!!
Mica, eu ii incalzeam Soniei in ibrice cu apa fierbinte sau in canite cu apa, tot fierbinte. dar la nemti curge o apa de zici c-o fierb aia pe teava... mult !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Carmen_So spune:
kay, daca pe net nu e nimicincearca chicco, au destul de multe magazine in bucuresti.
kay spune:
Carmen ,scump, dom`ne, scump ... 4 mil si ceva... eu am vazut cu 2 mil... da nu-l au in stoc... si mie mi-ar trebui, ca nu ma mai pot misca de langa ea... cand ma vede ca incerc sa ama fofilez incepe, citez " aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" adica : und-te duci, draga? si cu mine cum ramane? vrei sa stau singura??? cam asa ceva... asa o las in tarc, in sufragerie si gata ! daca nu gasesc altceva, o sa rastorn pusculita si ma pun pe numarat leuti, oi fi adunat ceva
auuuuu, se trezi grasa mea care nu mai mananca la biberon, asa ca tre sa ma inarmez cu tone de rabdare sa-i dau cu lingurita lapticul !!! poate o vrea si ea cana, ca omu, ca sa nu ma mai chinui in halul asta !
p.s. grasa, e asa,de incurajare, ca tot 5.510 are... eu propun pt MANU de poohy si PATRICK de Ioana13 sa doneze cate 1 kg, 1kg juma, dupa marinimie, si noi va dam, la schimb, cui are nevoie, 1-2 cm de stern, ca i-a crescut atat de mult incat poa sa se apuce cu manuta de el si chiar sa traga !!! sa mai zica cineva ca nu e fi`mea om cu inima mare !!! cred ca are o inima cat 2 de copil normal... dar se rezolva, dupa corectie cica o sa fie normala !
gata, ca m-am intins ! ma duc sa testez ternu, sa vad in ce dispozitii e don`soara...
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com